LUNA WENST JE FIJNE KERSTDAGEN

climaximaal_kerst_webLieve lezers en lezeressen! Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen! Ik ga tussen kerst en Oud & Nieuw waarschijnlijk toch nog wel een beetje bloggen, want ik heb een stuk of 20 nieuwe sekstoys opgestuurd gekregen van diverse bedrijven om te gaan testen! WOW (waaronder een paar echt hele leuke en een paar echt hele geile (zo op het oog dan) (bijvoorbeeld een vibrator die je kunt aansluiten op je douche) (en daarvan mag ik er ook eentje weggeven)! Dus… genoeg te doen voor mij deze ‘vakantie’! Ik hoop dat er een hoop Europe Magic Wand’s of Womanizers onder de kerstboom liggen (bij jullie dan hè) (laat me weten of alllllll jullie dromen zijn uitgekomen)! Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. mickey schreef:

  Jij uiteraard ook hele fijne feestdagen en dit is echt de leukste site over toys, en seks. Iedereen die ik de link geef blijft hier uren hangen en terecht. Niet alleen is het rete interessant, maar als jij je mening geeft lig ik soms echt in een scheur van het lachen. Je doet je “sexy” werk met humor en dat doe je goed! Die give aways zijn de kers op de taart! Het maakt het nog leuker en spannender om de site te bezoeken. Ik wens jou hele mooie dagen en een heel goed uiteinde! Dat 2015 maar net zo vibrerend mag worden :P

  Xxx Miranda

 2. Marjan schreef:

  Ook hele fijne dagen voor jou en je geliefden. Enneh.. heel veel plezier met testen ;-)

  xx

 3. Jan schreef:

  Voor jou ook prettige feestdagen, Luna. Hopelijk zal je ons in 2015 opnieuw met jouw eigenzinnige en leuke stijl ons wegwijs maken in de sextoywereld. Leuk om te zien dat jouw favoriet speeltje zo’n prominente plaats heeft gekregen in jouw kerstboom ;-)

 4. Inge schreef:

  Jij ook een fijne kerst en een fijn nieuwjaar :)

 5. K schreef:

  Ook voor u heel fijne feest dagen en kan al niet wachten op de volgende review

 6. Renske schreef:

  Jij ook een heel fijne kerst!! Ik hoop dat er geen sextoys onder mijn boom zullen liggen, ik vier het morgen met m’n ouders ;-) Zou wellicht wat awkward zijn, hehe.
  Anyway, enjoy je rust en heerlijk eten enzo!

 7. Lynn schreef:

  Luna, mooie vrouw! Jij ook hele fijne kerst en test dagen.
  Ik wacht met smart op je nieuwe reviews ook in het nieuwe jaar welke jou met veel liefde, gezondheid, geluk en lol toegewenst wordt.
  Alle liefs, Lynn xxx

 8. Joyce schreef:

  Hey lieve Luna! Nog een fijne 2e kerstdag

 9. Ben schreef:

  Jij ook hele fijne dagen (al ben ik redelijk laat) en ik hoop op veel mooie reviews in het nieuwe jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.