LUNA GEEFT WEG: ZEUS ARCANA ELECTRO VIBE WAND VIBRATOR

luna geeft weg zeus arcana electro wand
Ik heb de Zeus Arcana Electro Vibe Wand al meer dan een jaar in huis. En het was dus eigenlijk de bedoeling dat ik ‘m zou testen. Maar ik durf niet. Echt niet! Het leek me helemaal geweldig en top en weer eens iets héééééél anders, maar op een avond zat ik met de echtgenoot op de bank, met de Zeus Arcana nog in de verpakking op schoot. Ik keek hem aan, hij keek mij aan en we wisten; neen, dit vinden wij niet leuk. Grensje! Maar ja, dan ligt daar dus een seksspeeltje van € 124,95 op m’n kantoor stof te happen! Zooooo zonde! De Zeus Arcana Electro Vibe Wand is een speeltje dat werkt op 230 Volt en half een soort Hitachi is en half een elektrostimulerend speeltje (je kan dit tegelijkertijd doen, maar ook afzonderlijk). Ik kreeg ‘m vopgestuurd in ruil voor een eerlijke review! Maar ja, hoe kan ik iets eerlijk reviewen als ik ‘m niet durf te gebruiken! Dus… lieve lezers en lezeressen van deze site! Lezers en lezeressen die wél into elektrostimulatie zijn! Ik geef ‘m weg aan 1 van jullie! In ruil voor een eerlijke review! Je hoeft die review niet meteen morgen te schrijven, maar ergens in januari 2015 zou hartstikke fijn zijn. Je review mag (hoeft niet) anoniem en je hoeft geen foto’s te maken, alleen te schrijven over je ervaring met de Zeus Arcana!!! Dus… geef hieronder even een reactie, zeg iets lief, leuks, aardigs en morgen, zondag 21 december om 21:00, maak ik de winnaar al bekend!

And… the winner is… Mickey!! Ik heb haar al een mailtje gestuurd en de Zeus Arcana gaat morgen al op de post! Ik hoop dat zij wel gaat genieten van dit speeltje en dat ze er daarna een eerlijke review over schrijft voor hier op de site!

>

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. DeArie schreef:

  Heey Luna,

  Met al die mooie akties en leuke samenvattende overzichtsposts de afgelopen tijd tril je lekker het nieuwe jaar in!

  En mocht ik dit speeltje winnen kan ik samen met mijn vriendin ook lekker het nieuwe jaar in trillen! En uiteraard zullen we er dan een mooie review van schrijven.

 2. Anoniem schreef:

  Ik ben nog nooit klaargekomen met welk speeltje dan ook, dus ik laat me heel graag verrassen. Zou het deze topper wel lukken?

 3. Anoniem schreef:

  Al twijfel ik ook of ik durf…

 4. Marjan schreef:

  Hier wil ik heel graag aan meedoen. Dit is een combinatie van pijn en plezier, precies wat ik heel erg fijn vind.

 5. Gijs schreef:

  Vrouwlief is dol op de Lelo Smartwand.. dus deze lijkt haar ook erg fijn! En….ze is 1januari jarig;-) mocht je een testverslag willen…….kan dat:-)

 6. GJ schreef:

  Eerste maal dat ik reageer, maar ben al lange tijd lezer van je blog.
  M’n vriendin en ik zijn jong, open-minded en nieuwsgierig. We hebben al verschillende speeltjes geprobeerd, maar nog nooit iets met elektrostimulatie. Het lijkt ons wel wat! Gezien het blokken (examens komen er aan na nieuwjaar) ons op sommige dagen volledig afmat, zou dit ons misschien wel eens kunnen opladen?!

 7. J.t. schreef:

  wat een mooie kans voor jullie!!! Alleen omdat Luna een watje is en niet durft te “electrostimmen” ;-)
  Tip van mij. Gebruik de elektrische puls pas tijdens je hoogtepunt ….
  Luun en ik lezen graag je ervaring!!

 8. Ben schreef:

  Ik denk dat ik mijn vrouw hier wel lekker mee kan verwennen, en we zullen zeker de hoogte- en dieptepunten delen, als we deze mogen winnen!
  Lijkt me verdomd geil om haar hier gek mee te maken

 9. San schreef:

  Hee Luna,

  Wat een leuk ding, hier wil ik wel een review voor je over schrijven mocht je mij dit toe bedelen..
  Samen met mijn Mannetje hebben we al meerder dingen uitgeprobeerd, dit is een aanvulling voor ons nacht kastje…

  Met lieve groet,
  San

 10. mickey schreef:

  Wat een bliksemachtige actie! Leuk!

  Liefs,
  Mickey

 11. Martine schreef:

  Ik heb al 15 jaar soloseks. Ik ben dringend toe aan een nieuw speeltje, dus ik doe graag mee!

 12. D. schreef:

  Weer een super actie! Het lijkt me spannend om deze eens samen te proberen met mijn vrouw. Hopelijk bevalt het, maar dat zal vast!

 13. LE schreef:

  Wat een leuk idee om mijn vriend mee te verrassen tijdens kerst. We proberen graag samen speeltjes uit en dit zou een leuke, nieuwe aanwinst zijn! Hopelijk vindt hij het niet al te ‘schokkend’ en kan ik er lekker van genieten..

 14. Coco schreef:

  Ja! Lijkt me wel wat. :) heb al veel gewonnen maar dit is weer eens iets anders.

 15. Caelan schreef:

  Ja! Oh ja ja ja deze staat al zo vreselijk lang op mijn verlanglijstje! Electro vind ik juist niet eng maar heel erg fijn, heel heel erg fijn. Dit zou wel een ultiem nieuwjaarscadeautje zijn.

 16. KinkyDenise schreef:

  Nooit eerder een dergelijk speeltje geprobeerd en/of voorbij zien komen, terwijl ik toch al jaren in een branche werk waar dat wel zo had moeten zijn. Ik wil dan ook graag testen, denk wel dat ik durf, en geef graag een uitgebreid interview aan jou en mijn fans!!

  Kus Denise

 17. Jan schreef:

  Ooh! Dat kleur, dat design! Er hangt electriciteit in de lucht. We hebben al een electro-spelletje en een aantal vibrerende spulletjes, maar de combinatie van de twee moet wel ongelofelijk zijn! Kan niet wachten om dit met mijn vriendin uit te proberen. Een uitgebreide review na een uitgebreide test volgt dan. Please!? ;-)

 18. Joyce schreef:

  Oef. Lijkt me best eng. Misschien ook wel pijnlijk. Al kan pijn ook juist heel fijn zijn.. Spannend is het in ieder geval!

 19. Lisette schreef:

  Jaaa, die wil ik wel voor je testen hoor! Ik heb wel vaker iets met electro geprobeerd, dus ik kan het ook wel wat vergelijken. Ik ben heel benieuwd naar de combinatie van electro en vibratie.

 20. Fleur schreef:

  Hoi lieve Luna,
  Wat zou dit mooi staan onder de kerstboom! Ik ben erg benieuwd of het werkt,
  Ik wil m graag voor je testen!
  Groetjes

 21. j.vt schreef:

  Luna krijgt altijd veel reacties op gratis spullen. Hieruit blijkt weer dat we allemaal echte Hollanders zijn

 22. Marcia schreef:

  Jaaaahaa! Die zouden wij zo graag winnen! MAKE MY DAY! ;-)

 23. Suus schreef:

  Jeetje dat is wel euhmm … schokkend hoor dat je niet durfde ;)
  Maar ik snap dat wel, ik heb dat met tepelklemmetjes, ieieieie!
  Maar deze zou ik eigenlijk wel willen proberen, lijkt me superspannend!

 24. sonja schreef:

  Sinds ik medicijnen slik kom ik lastig klaar. Met dit wonder speeltje moet het toch makkelijker gaan??

 25. Martijn schreef:

  Dit moet uitgeprobeerd worden met kerst! In combinatie met recent aangeschafte bed bondage kit op jou advies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.