LUNA GEEFT WEG: 2 X EEN GENMU CUP (MASTURBATOR)

genmu cups give away gratis
Alweer een weggeef-actie? Yep! Het is immers december! Vandaag geef ik 2 Genmu-cups weg (J.T. schreef hier al eerder een review over die je HIER kunt lezen). Genmu-cups zijn dus herbruikbare masturbatoren (ze gaan zo’n 50 keer mee)! Van het mannetje van Mytenga.nl mag ik een Cozy Touch en een Spiraal touch weggeven (waarvoor alvast mijn dank en de dank van 2 lezers of lezeressen komt later)! Hoe kun je winnen? Laat hieronder een leuke, lieve, geile reactie achter en ik maak vrijdag 19 december om 20:00 de winnaars bekend!

And… the… winners… are… Rick en Ronald!!! Sorry dat ik het een dag te laat bekend heb gemaakt, maar ja, jeetje, kerstmis, drukdrukdruk!!!! Ik heb de winnaars al een mailtje gestuurd en als ik de adressen heb, dan komen de Genmu’s jullie kant op… en! Hou deze site in de gaten, want ik zet zo weer een nieuwe give away online!

 

Fliphole kopen

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Seline schreef:

  Jaa daar doe ik graag aan mee voor men verloofd hihi..
  Het lijkt me best wel heel geil om voor hem een speeltje te hebben wat alleen hij kan gebruiken en ik niet. En niet kunnen voelen hoe het voelt. Ben daar altijd zo nieuwsgierig naar..
  En Luna ga vooral door met je Blogs ik vind ze heerlijk om te lezen!

 2. S schreef:

  Ik doe ook mee, lijkt me geweldig als mijn vrouw eens een speeltje bij mij kan gebruiken.

 3. Stefan schreef:

  Ben wel toe aan een nieuw hoogte punt in mijn leven :)

 4. John schreef:

  Ik en mijn vriendin zijn de laatste tijd lekker aan het experimenteren met speeltje en bondage. En deze toy zou zeker welkom zijn om het assortiment wat te vergroten :-D

 5. Maria schreef:

  Mmmm ik ding graag mee! Want: I like to watch… ik verheug me nu al op die blik van mijn wederhelft als ‘ie hiermee bezig is. Verder vieren we kerst dit jaar heerlijk met z’n tweeën in bed, en zo’n Genmu kan de bedkerstvreugde vast nog verder verhogen. Vrede op aarde en in de mensen een welbehagen! ;-)

 6. W schreef:

  Die wil ik wel graag winnen om te gebruiken! Ik ben erg benieuwd naar het gevoel:)

 7. Demonprince schreef:

  Een speeltje voor mij alleen, nou ja ik ben degene die er plezier van heeft. Vriendinlief mag hem wel toepassen…

 8. Ronald schreef:

  Hebben! Aaaah, toe? Aaaaah? Ik ben ook helemaal niet braaf geweest dit jaar, dus Sinterklaas is al stilletjes mijn huisje voorbij gereden en de kerstman heeft ook al laten weten dat ik het wel kan vergeten. Dus je bent eigenlijk mijn laatste hoop. Ah toe?

 9. Marjan schreef:

  Leuk, wederom een weggeefactie! Ik ken iemand die er bloednieuwsgierig naar is ;-)

 10. Marjan schreef:

  Leuk, wederom een weggeefactie! Ik ken iemand die er bloednieuwsgierig naar is ;-)

 11. Jan schreef:

  Een geile reactie achterlaten? Ja… En dan de echtgenoot vragen om een nummertje van 1 tot … te noemen

 12. Rick schreef:

  Nog nooit zo een masturbator gebruikt, terwijl het me toch wel echt lekker lijkt. Moet ook wel, als J.T. er een 8,5 voor over heeft. Dus kom maar op! :-)

 13. Ben schreef:

  Oh die lust ik wel! Zou mijn vrouw ook geweldig vinden, als ze mij op dezelfde manier kan plagen als ik bij haar doe!
  Helemaal wild maken en stoppen als het nog net kan, om 5 minuten later opnieuw te beginnen, gnagna.
  zou een leuk kerstkadotje zijn, wil zo’n ding best uitproberen!

 14. Sarah schreef:

  Na 30 jaar samen wilde ik mijn seksleven opleuken. Ja OPLEUKEN! Ik ben ontzettend kritisch en wilde meer weten over sekstoys. Zo kwam ik op jou site. Ohh, wat een verademing! Jou heerlijke manier van schrijven! Ik heb me rot gelachen! Heb ondertussen een aantal speeltjes in huis..en moet zeggen : HET WERKT!

 15. Tya schreef:

  Ik kom al bijna klaar als ik eraan denk om mijn vriend hiermee klaar te zien komen. Kom maar hier mr. Tenga ooooh ja!

 16. wieter schreef:

  Oh Yes baby, spank me while i’m using this toy :)

 17. Rick schreef:

  Nog maar een uurtje… Spannend!

 18. J-P schreef:

  Na al die prijzen voor vrouwen eindelijk eens een weggeefactie voor mannen! Nu maar hopen dat ik win…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.