LOVENSE OSCI 2 – SEXTOY REVIEW

Naam: Lovense Osci 2
Producent: Lovense
Prijs: € 99,95
Formaat vibrator: 21 centimeter x 3,8 centimeter op z’n breedst
Gewicht vibrator: 176 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Geniet van een optimale G-spot stimulatie met de Osci 2 van Lovense! Deze bijzondere toy is voorzien van een pulserende/draaiende ‘kraal’ in de schacht die de G-spot rechtstreeks stimuleert. ’
Is dat ook zo: Dit is inderdaad rechtstreekse G-spot stimulatie, YES!!!
Score: 9.5

Dit is een afbeelding van lovense osci 2.0 review test

Meestal zoek ik zelf wat leuke dingen uit bij Easytoys.nl, maar soms komt het meisje van Easytoys.nl zelf met een hele goede suggestie! Of ik de Osci 2.0 misschien wilde testen? Maar jazeker wel! Ik herinnerde me vaag de Osci 1 en dat ik die eigenlijk best goed vond, maar ja, na de eerste paar weken is die ergens in m’n sextoy-kast in m’n kantoor verdwenen en daar heb ik ‘m nooit meer uitgehaald! De hoogste tijd voor een vergelijking tussen de Osci 1 en Osci 2, maar eigenlijk ook gewoon voor een herwaardering van de Osci in het algemeen, want deze manier van stimuleren is het dus écht helemaal voor mijn G-spot!

Wat vond ik van de Lovense Osci 1.0?

Ik wil hier even mijn conclusie die ik schreef over de Lovense Osci 1.0 knippen en plakken! Maar je kan natuurlijk ook mijn volledige review teruglezen: LOVENSE OSCI 1.0 – SEXTOY REVIEW. Komt-ie: ‘Misschien is deze Lovense Osci wel het speeltje met de meeste minpunten en toch een dikke voldoende. Het is geen speeltje voor beginners en ook geen speeltje voor vrouwen (of mannen) die geen geduld hebben, want het duurt echt even voordat je optimaal van dit speeltje kunt genieten (maar hé, the journey is the destination toch). Het is een totaal ander gevoel dan een G-spot dildo die je over je G-spot ‘ragt’ of een G-spot vibrator die intens tegen je G-spot trilt. Ik kan het gevoel met niks vergelijken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik de Osci, nu ik weet hoe ik ‘m moet vasthouden en in welk standje, helemaal te gek vind. Aan die minpuntjes kan ik ‘wennen’ al hoop ik wel dat ze bij Lovense werken aan een Osci 2.0!’ En HOERA! Die 2.0 is er dus gekomen!

Dit is een afbeelding van osci
Dit is trouwens wat-ie kan! Met een op-en-neer bewegende ‘kraal’ tegen je G-spot duwen.

Met de Osci 1.0 kon ik heerlijk klaarkomen, maar…

Er zaten dus nogal wat minuntjes aan de eerste Osci, maar toch scoorde hij bij mij een 8. Dat kwam voornamelijk door het feit dat ik er gigantisch goed en hard mee klaar kon komen. Nog een zinnetje uit die eerste review: ‘Het is alsof er een vinger tegen je G-spot beweegt en zeker de harde (snellere dus) standjes zijn dusdanig intens dat ik er, zelfs in m’n eentje, spuitend mee klaar kan komen.’ Even een spoiler-alert; dat lukte me ook met de Osci 2.0 een keer! Toch heb ik de Osci 1.0 er de afgelopen 3 jaar eigenlijk nooit meer bij gepakt en dat komt door het feit dat ik gewoon te veel andere goede sekstoys heb, ik er samen met mijn partner eigenlijk amper mechanische toys bij pak (wel dildo’s, veel dildo’s, heel veel dildo’s), maar vooral ook; ik heb nog zoveel toys liggen die nog getest moeten worden en ik heb maar 1 lijf!!!!!

Welke minpuntjes had die Lovense Osci 1.0?

Even de minpuntjes van de Lovense Osci 1.0 op een rijtje, zodat ik daarna een lofzang op de Osci 2.0 kan geven, omdat ze bijna alle minpuntjes hebben weggewerkt! Hoera voor vooruitgang!!!

• De vorm van de Osci 1.0 was niet heel prettig.
• Het stimulerende gedeelte is groter en anders gevormd.
• Als je de sextoy bewoog of als je klaarkwam, dan stopte de Osci 1.0 soms met stimuleren.
• Het opladen gebeurde met een stekkertje wat je in de toy moest prikken.
• Je drukte gemakkelijk op een verkeerd knopje.
• De Osci 1.0 produceerde enorm veel geluid.

Dit is een afbeelding van verpakking lovense osci 2
Als je het zo bekijkt, dan lijkt het alsof de Osci 2.0 niks veranderd is ten opzichte van de Osci 1.0, want de doosjes lijken een 1-op-1 kopie, maar niets is minder waar!

De vorm van de Osci 2.0

De vorm van de Osci 1.0, dus de hoek die de kop maakt, is wél heel fijn voor dildo’s of ‘gewone’ vibrators, omdat je de toy dan gemakkelijk kunt ‘wiegen’ om zo je G-spot optimaal te raken. Voor een speeltje dat stimuleert op de manier van de Osci, dus met een ‘kraal’ die op en neer gaat (ze noemen het zelf ‘oscilleren’, maar ik vind het eerder een soort bolletje dat een duwende beweging maakt), werkt zo’n gebogen vorm niet goed.

Dit is een afbeelding van osci 1 vs osci 2 g spot stimulator vibrator

De Osci 2.0 is rechter, maar met nog wel een lichte curve, en de stimulerende ‘kraal’ raakt daardoor eerder je G-spot. Het past gewoon allemaal een stuk beter. Ook zeer, zeer prettig van deze vorm; je kunt de Osci nu gemakkelijker gebruiken in combinatie met een andere toy die je clitoris stimuleert. De kop van een Womanizer past er nu gemakkelijk tussen.

Het stimulerende gedeelte is groter

Mijn motto; bigger is better!!! Dit gaat niet voor alles op natuurlijk, maar als het gaat om stimulerende onderdelen; doe mij het dan maar lekker groot. Bij de Osci 1.0 is de stimulerende ‘kraal’ ongeveer gelijk, maar het siliconen dat eroverheen zit is volledig anders gevormd. Hierdoor is het gedeelte dat daadwerkelijk je G-spot raakt groter. Beter!

Dit is een afbeelding van de kop van de lovense osci 2

De motor is sterker

Hoewel ik in kracht of snelheid van stimuleren weinig verschil merk tussen de 1.0 en 2.0 is de motor van de Osci 2.0 zeker een stuk sterker! Als ik toy beweeg terwijl-ie in me zit of wat harder tegen m’n G-spot duw (niet nodig trouwens, want je kunt de toy handsfree gebruiken), dan blijft de toy het gewoon doen. Dit was bij de Osci 1.0 wel anders. Die blokkeerde tijdens een orgasme of als je de toy verkeerd draaide.

Nog wat verbeterpuntjes

De Osci 2.0 is waterproof en gemaakt van 100% siliconen, net als z’n voorganger. Wel verandert is de manier van opladen. Dat gaat nu met een magneet-systeem in plaats van een stekkertje dat je in de toy moet prikken. Ook zijn de knopjes nu gemakkelijker te bedienen en druk je niet zo snel meer ‘fout’. Oh! En… de eerste Osci werd verkocht voor € 109,-, maar deze vernieuwde versie kost € 99,95. Ook leuk!

Dit is een afbeelding van osci 2.0 lovense

Jammer van het geluid

Het enige jammere is dat het geluid dat de Osci 2.0 produceert nog net zo hard is als die van de 1.0. Ik kan daar de ene keer beter tegen dan de andere keer. Ik vind het qua geluid nog wel meevallen als ik de toy in me heb, maar daarbuiten is het gewoon best hard. Ik heb deze toy ook getest op m’n klit en dat voelde best wel fijn, maar het geluid overheerste het gevoel. Dat is niet het geval als je de toy intern gebruikt (waar-ie ook voor bedoeld is).

Maar vertel hoe geil dit ding is dan!!!!!

Genoeg over alle upgrades die de Osci heeft gehad, want eigenlijk is het gevoel van de Osci precies hetzelfde gebleven. En dat gevoel is dus HEEL ERG GOED! Ik vind trillingen tegen m’n G-spot lekker, en ik vind een dildo (met ribbel) (of de bol van de Njoy Pure Wand) over m’n G-spot helemaal geweldig, maar… die dildo moet wel bewogen worden door mezelf of door een ander.

Het grote voordeel van de Osci 2.0 is dat je ‘m in kunt brengen en dat je dan je handen vrij hebt voor andere dingen terwijl je G-spot optimaal wordt gestimuleerd. Het gaat wat ver om het te vergelijken met een vinger die tegen je G-spot ‘tapt’, maar dat komt eigenlijk wel het beste in de richting. Al kan de Osci 2.0 dat dus veel en veel sneller en hij houdt het ook veel en veel langer vol. Lovense belooft dat de Osci het tussen de 4 en 4.5 uur duurt op een volledig volle batterij, maar al is het de helft; WOW! Het gevoel is ook echt WOW!

Dit is een afbeelding van sextoy tester met lovense osci review

Het was lang geleden dat ik squirte tijdens een soloseks-sessie, maar dat is wat me gebeurde tijdens 1 van de testrondjes met de Osci 2.0! Dit is overigens geen garantie dat dit ‘de ultieme squirt-toy is’ en dat iedereen hiermee zou kunnen squirten. Zo werkt het helaas niet. Dit is echter wél een toy die je G-spot héél erg goed en intens stimuleert!

De Osci 2.0 vs Ioba OhMyG

Herinner je je de OhMyG nog? Een sekstoy die ook je G-spot stimuleert door een soort ‘kraal’ die tegen je G-spot duwt? Check anders mijn review nog eens: IOBA OHMYG – SEXTOY REVIEW. Deze OhMyG stimuleerde zeer prettig en lekker, maar… Oh My God, wat maakte dat ding een teringherrie als je je spieren (bewust of onbewust) aanspande of klaarkwam (ik vergeleek dit geluid met het geluid van een tegen een boom tikkende specht). Maar tijdens het stimuleren was de OhMyG helemaal stil. Echt. Stil. Niet fluisterstil, maar echt 0,0 geluid. De Lovense Osci 2.0 maakt tijdens het stimuleren veel meer geluid dan de OhMyG, maar…

Dit is een afbeelding van ioba vs lovense osci ohmyg g spot toy

De Osci 2.0 kan veel en veel harder en intenser stimuleren dan de OhMyG. En sja, uiteindelijk draait het bij sekstoys toch echt wel om de mate van stimulatie. De OhMyG heeft slechts 3 standjes, waarbij zelfs het hardste standje in het niet valt bij de intensiteit van die van het zachtste standje van de Osci 2.0. De Osci 2.0 kan dus harder, intenser én in patronen die je zelf kunt maken (als je dat zou willen).

Verder vind ik het gevoel dat de toys geven behoorlijk vergelijkbaar; een duwend ‘bolletje’ tegen je G-spot. Schoonmaaktechnisch ‘wint’ de Osci 2.0 het trouwens ook met gemak en ook qua prijs scheelt het bijna 60 euro!

De Osci 2.0 heeft ook een App

Alle speeltjes van Lovense kun je bedienen met een App en je kunt ze ook door een ander laten bedienen. Middels de App kun je ook zelf patronen maken, je kan de toy op muziek laten stimuleren en dat is allemaal hartstikke leuk (en het werkt), maar voor mij persoonlijk is het allemaal overbodig. Ik ga voor de Osci 2.0 op z’n hardst tegen m’n G-spot (okay, okay, eerst even opbouwen).

Conclusie

De Osci 2.0 is de ONTZETTEND verbeterde versie van de Osci 1.0! Ze hebben werkelijk álle minpunten verbeterd, behalve dan het geluid. Kun je je slecht afsluiten voor een mechanisch geluid, dan is de Osci 2.0 niks voor jou. Maar daar waar de Osci 1.0 echt even wennen was qua gebruik is de Osci 2.0 gewoon kant-en-klaar in 1 keer goed! Qua intensiteit, qua gebruiksgemak en qua opties (ook via de App) is dit misschien wel dé sextoy die een G-spot het meest optimaal kan stimuleren.

DE OSCI 2.0 IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Fleur schreef:

  Wat ik mij afvraag; neem jij al voorzorgsmaatregelen bij elke test voor het geval je squirt? Of is het gewoon een kwestie van lakens vervangen nadat je hebt gesquirt?

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Ik was er dit keer niet op voorbereid (had ’t ook niet verwacht), dus; pech! Al heb ik wel altijd een handdoekje in de buurt liggen… maar als ik solo test, dan ga ik er eigenlijk nooit van uit dat ik squirt… dat gebeurt meestal alleen bij de wat langere uitgebreidere seks met m’n partner…

 2. Anne schreef:

  Ik ben zo blij te lezen dat het een verbetering is, want ik had deze al gekocht zodra hij uit was (ik was zo nieuwsgierig dat ik niet kon wachten op de review)!
  Ik had dus niet graag gelezen dat de eerste eigenlijk toch beter was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.