SEKS TOY REVIEW: PASTIES

Pasties. Het woord klinkt als een soort van gebakje en er is eigenlijk geen echt goede Nederlandse vertaling, maar waarom zou je dingen vertalen als het originele woord goed klinkt? Met pasties worden tepelkwastjes tepelstickers, kortom tepelbedekkertjes bedoeld en ze worden de laatste jaren steeds populairder, met dank aan Dita von Teese met haar prachtige, geile burlesque optredens. Pasties zijn eigenlijk onlosmakelijk verbonden met burlesque optredens, want het is daarbij not done om je tieten te flashen, maar je tieten flashen terwijl je er een leuke sticker op hebt geplakt mag dan weer wel! Zo blijft het een keurig optreden en kun je ook gewoon met je zakenpartner, je collegae, je schoonmoeder, je oma en je kinderen naar een burlesque-optreden.


De pasties moeten op je borsten worden geplakt en de meeste komen dan ook met een stuk bijgeleverde tape of ze plakken vanzelf. De stoffen of leren pasties (zoals de geweldige, kleurrijke pasties hierboven op de foto (te koop in Amerika bij www.feisty-cat.com)) worden meestal met (wimper)lijm (te koop bij drogisterij) of dubbelzijdig lichaamstape (te koop bij sommige lingeriewinkels) aangebracht. Het verwijderen van deze wimperlijm zou in principe redelijk pijnloos moeten verlopen.


In de FOXY van deze maand bespreek ik het gezellige stel tepelplakkertjes in de vorm van een groot plusteken (rechts op de foto). Ze zijn niet heel erg bijzonder en behoorlijk basic, maar toch, het stond sexy. Ze plakten van zichzelf en het verwijderen was pijnloos, terwijl ze toch best goed vastzaten. Beetje jammer dat ik nooit meer naar feestjes ga waar ik pasties zou kunnen dragen (maar als ik heel eerlijk ben, ben ik ook nog nooit op dat soort feestjes geweest). En iedereen kan roepen dat ieder vrouwenlichaam prachtig is en dat pasties op elk stel borsten geil kunnen zijn en dat het niet gaat om hoe het eruit ziet, maar hoe je het uitdraagt, strike a pose, maar dat is bullshit. Voor pasties moet je een stel goede tieten hebben. En die heb ik. Where’s the party?

SEXY PASTIES KOOP JE HIER

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.