EASYTOYS ADVENTSKALENDER – REVIEW

Naam: Easytoys Naughty & Nice adventskalender
Producent: Easytoys
Prijs: € 99,95 (uitverkocht)
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: divers
Materiaal: divers
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Maak je klaar en tel af voor Kerstmis met deze Limited Edition adventskalender 2021! De adventskalenders van dit jaar zijn luxer en spannender dan ooit. LGBTQ+ vriendelijk en leuk en toegankelijk voor ALLE koppels. Ben jij klaar voor dit spannende cadeau en durf jij een nieuwe ervaring aan te gaan; alleen of met je partner?
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van easytoys adventskalender 2021

Ik vroeg de Easytoys Naughty & Nice adventskalender, Purple Starlight Liimited Edition vrij laat aan bij Easytoys.nl dit jaar, omdat ik gewoon nog zoveel toys heb liggen om te reviewen en ik nog steeds niet helemaal in een goed ritme zit met mezelf. IK heb best wat moeite met het single leven en vooral met het alleen wonen. Maar het unboxen van deze Easytoys adventskalender begint eigenlijk een soort traditie te worden, dus ik heb ook dit jaar alle doosjes uitgepakt en uiteindelijk de kalender verloot onder 1 van mijn volgers op Instagram! Toch voor de volledigheid ook hier op Climaximaal.nl nog even een korte review, ook al is de kalender inmiddels uitverkocht!


Mijn ‘live’ unboxing kun je ook nog een keertje ‘niet live’ terugkijken via Instagram! Het is niet alleen een unboxing van alle producten die er in de adventskalender zitten, maar ik vertel ook over een paar van m’n Tinder-avonturen (leuke en minder leuke)! Echt! Het uitpakken van een adventskalender blijft gewoon LEUK! Al heb ik zelf natuurlijk de meeste producten al thuis liggen!

Dit is een afbeelding van kalender 1 advents
Vorig jaar hebben Chuck en Tom geposeerd bij de kalender en daar wil ik ook graag een traditie van maken. Helaas werkten ze vorig jaar een stuk beter mee dan dit jaar.

Dit is een afbeelding van adventskalender easytoys 2
Toen ik even niet keek heeft 1 van de 2 zelfs een doosje opgevreten. Ze houden elkaar de poot boven de kop, dus wie het heeft gedaan, dat blijft de vraag. 

Dit is een afbeelding van vinger vibrator easytoys kalender
In deze adventskalender zitten diverse toys die oplaadbaar zijn via USB, dus geen gedoe met batterijen, helemaal 2021! Dit is een vingervibrator en die kan je uiteraard tegen een clitoris laten trillen, maar ook tegen je G-spot of perineum of ballen, penis! Anaal zou ik niet doen. 

Dit is een afbeelding van vibrator adventskalender
De kleur van de Easytoys adventskalender dit jaar is paars! I like! Zie hier een ‘gewone’ staafvibrator, maar die wel een kromming heeft, zodat hij je G-spot beter raakt!

Dit is een afbeelding van room spray adventskalender
Dit is een flesje pillow spray. En dat lijkt op het eerste gezicht misschien helemaal niks met seks te maken te hebben, maar ik gebruik sinds kort een soort ‘room spray’ in m’n slaapkamer en ik word er zo blij van! Je kan in tha mood raken van bepaalde geuren, maar ook relaxt, ontspannen of juist energiek! Ik stap in ieder geval elke avond heerlijk tussen mijn lakens. Een ‘room spray’ of ‘pillow spray’ voelt luxe en geeft een beetje een hotel-gevoel!

Dit is een afbeelding van handboeien adventskalender 
In deze kalender zaten handboeien, voetboeien én een systeem om de handboeien en voetboeien aan elkaar te verbinden! Dit soort light-BDSM-producten zul je in elke erotische adventskalender tegenkomen, maar zijn dan ook heel leuk om mee te experimenteren! 

Dit is een afbeelding van adventskalender poes
Tot slot nog even een glamourshot van kater Chuck Norris die aan z’n reet likt. Poezen hebben overal schijt aan en die instelling, die ben ik langzaam aan aan het terugvinden. Stap 1 was het nemen van een tatoeage van een kat die aan z’n reet likt.


Ik meen het.

Conclusie

Ik vind de Easytoys Naughty & Nice Adventskalender elk jaar echt weer een supertoffe en supergoedkope manier voor beginners om binnen 1 maand, nou ja, 24 dagen, of als je geen geduld hebt; binnen 1 dag, een complete, leuke collectie aan sekstoys bij elkaar te hebben! En… natuurlijk zitten er elk jaar wat dezelfde producten in, zoals een blinddoek, handboeien, glijmiddel, toycleaner, een kaartspel, dobbelstenen, maar Easytoys zorgt er wel voor dat er elk jaar ook wat andere soorten sekstoys in de Adventskalender zitten dan in die van het jaar ervoor. Dit jaar waren dat dus een vingervibrator, maar ook een koppeltoy (dat was denk ik het tofste product uit de kalender), een ‘gewone G-spot-staaf-vibrator’ en een cockring. Ik ben fan.

DE EASYTOYS ADVENTSKALENDER IS NIET MEER TE KOOP >>

MAAR DE AMEROLIE ADVENTSKALENDER NOG WÉL (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    3memorandum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.