VIBRATOR TEST #192: ROMANT DIANA

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Diana
Producent: Romant
Prijs: € 159,-
Formaat: 220 mm(lang) x 38 mm (op z’n breedst) x 40 mm (lengte klit-ding)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar USB
Het verkooppraatje: ‘The long life battery, medical grade materials, multiple modes of operation and unique design will deliver you hours of enjoyment and pleasure.’
Is dat ook zo? Ik vind er weinig aan.
Score: 5.5

romant diana vibrator duo

J.T. had weer iets nieuws voor me geregeld bij z’n Chinese mannetje; de Romant Diana! En de Romant Diana is een duo-vibrator en wil je meer weten of duo-vibrators, lees dan even: WAT IS EEN GOEDE RABBIT VIBRATOR? De vorige keer kreeg ik de Romant Sonia van J.T. (en die scoorde een 7.5), maar helaas ben ik over deze Diana niet zo heel erg te spreken. En dat vind ik erg jammer, want zo op het oog ziet de Diana er geweldig uit. En ook in m’n handen voelt-ie erg goed; je hebt van die speeltjes die je meteen wil gaan proberen en dit is er zoeentje van. Ook de doos is mooi, en de vorm en de knopjes lichten zo leuk op in het donker als je ‘m oplaadt, en je kunt ‘m dus opladen via een USB-snoertje en hij is waterproof en van siliconen… en… en… ik vind de Diana is niet zo heel lekker in gebruik en… dat is waar ’t om draait.

Waar gaat het mis? Toch bij z’n vorm, al lijkt die vorm juist heel erg lekker en perfect, zo op het droge. Je kunt de Diana prima in je kutje inbrengen, dat gaat gemakkelijk met een beetje glijmiddel. Maar als-ie eenmaal ‘zit’, dan is het haast niet mogelijk om ‘m in en uit je te bewegen. Je kunt ‘m wel een klein beetje op en neer (en wat dat betreft is het handvat van de Diana ideaal), maar in en uit gaat echt niet lekker en doet zelf een beetje pijn. De onderste 11 centimeter van de Diana is namelijk niet flexibel, dus als je de Diana uit je wil halen, dan moet dat echt in een soort ‘schuine beweging’. Hoeft geen enkel probleem te zijn als je een rabbit-vibrator zoals deze het liefst op z’n plek wil laten zitten en ‘m dan z’n werk wil laten doen. Ik beweeg ‘m graag wat in en uit.

romant vibrator duo vibrator rabbit

Daar zijn ze volgens mij bij Romant trouwens ook vanuit gegaan; dat je deze vibrator in en uit beweegt, want de trillingen van de staafvibrator bevinden zich in de kop aan het uiteinde. En hoewel mijn baarmoedermond vast en zeker ook heel gevoelig is heb ik toch liever dat de trillingen tegen m’n G-spot aankomen en daarvoor moet je de meeste vibrators dus op en neer in je kutje bewegen! En de Diana dusdanig op en neer bewegen zodat de trillingen tegen m’n G-spot aankomen is echt een beetje pijnlijk. De onderste 11 centimeter heeft daarvoor een te sterke kromming en is dus niet buigzaam (het is een ingewikkeld verhaal) (je had erbij moeten zijn). Trouwens, ik lees net dat de Diana door de fabrikant wordt aangeprezen als een G-spot-vibrator, maar dat is dus weer typisch zo’n staaltje ‘hoe verkoop je zo snel mogelijk een vibrator met bullshit’! Als je de Diana helemaal IN je kutje hebt, dan voel je 0,0 trillingen tegen je G-spot. Je kan de staaf wel tegen je G-spot laten trillen, maar ja, dan trilt er weer niks tegen je klit. Zucht.

Je kunt de clitoris-triller en de staaf overigens afzonderlijk van elkaar laten trillen en dat is wel een pluspunt. Beide tril-units hebben 7 verschillende standjes (al voelen die niet echt heel bijster verschillend). Als je 3 seconden op de + drukt gaat de Diana aan, druk je 3 seconden op de -, dan gaat-ie uit. Het –knopje is nu om door de trilstandjes van de clitoris-triller te scrollen en met de +- knop ga je door de standjes van de trilstaaf. Het is even zoeken naar een combinatie die je lekker vindt (en dat kan wel even duren), maar het komt toch allemaal nogal knullig over. Ik heb vibrators die je met bepaalde trilstanden het gevoel geven dat er een golf van trillingen door je heengaat en deze Diana is nogal monotoon en saai qua trillingen.

romant diana selfie

De trillingen zijn trouwens een beetje medium, niet diep, maar ook niet heel oppervlakkig. Al vond ik de trillingen in mijn kutje, dus die uit het bolletje aan het uiteinde van de staaf kwamen niet heel erg prettig voelen. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik moest plassen (en hoewel dat ook het teken kan zijn dat je een squirt-orgasme gaat kregen was dat hier zeker niet het geval). Ik heb trouwens wel een orgasme gekregen met de Diana, maar daarvoor moest ik wel even naar wat geile filmpjes kijken. Dus, helaas ben ik niet zo enthousiast over de Diana als ik van tevoren had gedacht. Ik zal ‘m er zeker nooit meer uit mezelf bij pakken. Het is het allemaal nét niet. Dan heb ik (als ik het over duo-vibrator heb) liever de Fifi van Je Joue of de Alice van Svakom; die hebben beiden een prettiger vorm en diepere trillingen.

DE ROMANT DIANA IS NOG NIET IN NL TE KOOP (WEL IN DE U.S.A. VOOR $ 129,95)

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. J.T. schreef:

    Jammer Luun, mijn chineesje zal niet blij zijn. Maar ja bewijst ook maar weer hoe objectief wij zijn! Misschien heb je meer plezier aan de Nexus Rabbit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.