HOE SMAAKT EEN KUTJE EIGENLIJK?

“Lieverd, hoe smaakt mijn kutje?”, vroeg ik gisteren aan mijn man.
“Lekker”, was zijn antwoord.
“Nee, maar als je het zou moeten omschrijven, dus alsof het een gerecht was.”
“Hoe bedoel je?”
“Gewoon een gerecht, wat je kunt eten. Of een smaak.”
“Umami.”
“Je weet niet eens hoe umami smaakt!”
“Jawel, lekker.”

Tot zover de dichterlijke kwaliteiten van mijn man. Hoewel: ‘umami‘ is een Japans woord dat ‘heerlijkheid’ of ‘hartig’ betekent en het is 1 van de 5 basissmaken naast zout, zuur, bitter en zout. Daarnaast verhoogt umami de speekselafscheiding, dus ik reken het goed.

Ik kwam op deze vraag naar aanleiding van een stukje dat ik las: ‘13 Men Describe What Their Girlfriend’s Vagina Tastes Like‘. Een kleine greep:

“My current girlfriend tastes so good, she’d be a billionaire if she could bottle the taste. Imagine someone took a bottle of the sweetest, richest red wine, tossed a couple dozen juicy raisins into it, sealed it, and let it ferment in a dusty, cobwebby French attic for a couple generations.”

“She tastes like when a puppy is kissing you. Best taste in the world.”

“Gonna use a fake name here because she’d probably shoot me in the head if she heard me saying this, but I don’t think my girlfriend had the best toilet training, OK? She’s beautiful and has a body like a race car, but I don’t think anyone told her how to wipe herself.”

“She has this tangy tangerine taste that she has that always has me coming back for seconds.”

Dus mannen (en vrouwen)! Als er hier wat te winnen valt, dan hebben jullie ook altijd genoeg te vertellen! Dus… hoe smaakt een kutje?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ier schreef:

  Zoete dressing, aldus mijn vriend. Maar vooral gewoon, ja, lekker. Is dit misschien de verkeerde vraag om aan mannen te stellen? ;)

 2. jackie schreef:

  Naar een oester natuurlijk

 3. Bart schreef:

  Ik zal niet zeggen dat het lekker smaakt want het is toch echt geen pizza smaak die er vanaf komt. Zelf vind ik het een beetje smaken als tofu. Helaas niet echt een romantische omschrijving maar wel mijn ervaring. Zeker niet vies dus!

 4. karel schreef:

  Zoet…smaakt ze…. Vooral lekker door geiligheid…vies is het echt niet…

  Maaruuuh een wedervraag voor de vrouwen…hoe smaken de mannen?

 5. NBRiddim schreef:

  De smaak wisselt nogal. Dat heeft te maken met wat ze heeft gegeten en of ze zojuist heeft gedoucht, of ze geneesmiddelen gebruikt (vitaminepreparaten), of rookt. Of ze gezond is (geen schimmelinfectie), niet bijna ongesteld moet worden (ijzer), en nog veel meer.

  Ik zou zeggen: it’s an acquired taste; je moet het leren waarderen. Maar ik ben er gek op! Van mij mag het elke dag op het menu.

 6. Asmodai schreef:

  De kut van een kettingrookster kan ik alvast afraden… Zowel voor mannen als vrouwen heeft een ongezonde levensstijl uitwerking op de smaak van lichaamssappen.

  Als je een vagina zou vergelijken met een vijver dan moet je zuurtegraad mooi gelijk tussen een zuur en een base liggen. Bij slechte gewoonten (en zeker roken), krijg je een zure pruim.

  Geen wonder dan ook dat zovelen onder ons zowel man als vrouw vruchtbaarheidsproblemen kennen. In een verzuurde vijver zwemmen ook geen vissen o.O!

 7. Maaike schreef:

  AAARGH! Vandaag een inhaalslag aan het maken op jouw blog, en een fantastische winactie misgelopen zo blijkt. Dan hier maar even een lieve reactie;P

  Lastige vraag eigenlijk, en ieder kutje smaakt natuurlijk weer anders. Ik zou het zelf beschijven als zoet, met een snufje zout en een klein zuurtje (jaja, hier spreekt chef Kranenborg haha)

  En om ook even antwoord te geven op Karel:
  Als ie net onder de douche vandaan is, waar ik dan voor het gemak maar even vanuit ga, smaakt ie gewoon neutraal. Naar niks dus eigenlijk. Misschien een heel klein beetje zout. Het sperma daarentegen heeft een hele uitgesproken smaak, dat smaakt zout/bitter. Maar meer bitter dan zout. Niet echt een lekkere smaak vind ik zelf.

  XX mevrouw Kranenborg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.