DE DOXY MASSAGER NU IN 4 KLEUREN

Ik verkocht de DOXY massager al in mijn seksshop (www.maanzin.nl dus) (wat absoluut niet de beste seksshop is, want ik verkoop helaas lang niet alle (goede) merken (en ook niet het nieuwste van het nieuwste) en er staan ook een hoop minder goede speeltjes tussen, maar hé, het is wél de allerleukste online sekshop van Nederland, want hij is van ‘mij’ en door daar producten aan te schaffen steun je mij (en daardoor het kunnen blijven bestaan van deze site), maar ik verkocht eerder alleen de roze versie.

doxy massager

En zie hier: ik verkoop ‘m nu in alle 4 de kleuren die er beschikbaar zijn! Hoera! Hij is dus nu verkrijgbaar in roze, paars, wit en zwart (zwart!!!!!!) voor € 124,95!

In mijn artikel WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE leg ik de verschillen uit tussen de verschillende (goede) wand vibratoren die er zijn, maar in het kort: de DOXY heeft het langste snoer van alle wand vibrators, hij heeft grote aan- en uitknoppen, hij gaat met 1 druk op de knop uit en… het grootste van de DOXY massager boven bijvoorbeeld de Europe Magic Wand is dat-ie een zogenaamde ‘pulse setting’ heeft (de aan- uitknop even 4 seconden ingedrukt houden); hierbij gaan de trillingen van laag naar hoog in een soort golfbeweging (en die golfbeweging kun je zelf sneller of langzamer laten gaan). Hier lees je trouwens mijn volledige review van de DOXY massager.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. melanie schreef:

    beste Luna ik heb een aantal vragen die ik je graag via de mail wil vragen alleen telkens als ik je adres in voer krijg ik de mail terug gestuurt.

  2. Sergio schreef:

    Ik wil voor mn vriendin ook zo’n ding kopen maar zij speelt het liefst met zichzelf in bad of onder de douche en dat gaat met dit ding niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.