RAINBOW STAART BUTTPLUG – REVIEW #458

Naam: Rainbow Tail Anal Buttplug
Producent: Tailz
Prijs: € 74,95
Formaat: buttplug 3,5 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen + fluffy shizzle
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De siliconen plug voelt zacht, maar stevig aan. De staart ziet er sierlijk en vrolijk uit dankzij het regenboog design en is ook nog eens lekker zacht.’
Is dat ook zo: Heel zacht!!!
Score: 7.5

Dit is een afbeelding van rainbow staart buttplug

‘Oooooooh, kijk nou, ik wil ‘m, ik wil ‘m, ik wil ‘m!!!!’, riep ik toen ik de Rainbow Staart Buttplug voorbij zag komen in de webshop van Easytoys.nl! Dit is op zich niet zo heel gek, want zo reageer ik op alles met een regenboog. IK WIL HET! NU! NU! NU! Ik moest alleen nog even wachten tot m’n regenboog-fetish werd beantwoord, want volgens mij liepen alle regenboog-toys enorm goed tijdens de afgelopen ‘pride month’ in juni ! Al deze ‘Rainbow Staart Buttpluggen’ waren uitverkocht, maar gelukkig kreeg ik ‘m begin juli toch nog thuisgestuurd door het meisje van Easytoys.nl! En hé, voor mij is het elke dag ‘pride month’! Rainbows forever!!!

Maar ja, toen zat ik dus ineens met een buttplug met een regenboogstaart eraan in m’n handen. En toen realiseerde ik me; dit is een buttplug met een regenboogstaart en eh, OMG, wat moet ik hier mee!!! Ja, ik weet waar een buttplug voor is, maar deze heeft een staart en dat is eigenlijk heel RAAR! En OMG, de verpakking hielp ook niet echt mee!

De verpakking van de Rainbow Staart Buttplug

Ik ben niet vies van foto’s van vrouwenbillen. Ook niet van foto’s van mannenbillen trouwens. En van echte billen ben ik ook niet vies. Maar ik vind ze op de verpakking van deze buttplug allemaal nogal confronterend overkomen. Want we weten allemaal dat een buttplug in een reet, kont, anus, billen thuis hoort, maar als je het dan zo ziet op een verpakking, dan vind ik het nogal indrukwekkend en eh, heel apart. Vooral de foto van de meneer op de achterkant van de verpakking is toch een plaatje dat ik niet gemakkelijk uit m’n gedachten krijg. Ik word er niet geil van in ieder geval, al zullen er vast genoeg mannen en vrouwen zijn die hier wél warm van worden. Good for them!

Dit is een afbeelding van tailz rainbow buttplug

Hoe zacht is de Rainbow Staart Buttplug?

OMG! It’s soooooooooo fluffy!!! De staart van de buttplug zou ik het liefst de hele dag in m’n handen houden als een soort stressballetje, maar dan stressstaartje! Heerlijk! De kleuren van het nepbont lopen mooi in elkaar over, het voelt zacht en de buttplug zit stevig aan de staart vast. De buttplug zelf is niet al te groot en loopt, heel fijn, over een lang stuk taps toe. De buttplug zelf (dus het gedeelte dat naar binnen gaat) is 8 centimeter lang en 3,5 centimeter op z’n breedst. Gemiddeld buttplug formaat, zou ik zo zeggen, al stop ik ‘m er zelf ook weer niet zo gemakkelijk in.

Want… wat dan!??

Hoe tof en geweldig en zacht ik de Rainbow Staart Buttplug in eerste instantie ook vond, toch bleef me het idee bekruipen; wat moet ik hiermee! En wanneer! Ik ben totaal niet van de rollenspelletjes! Of; ik ben wel van de dominant-onderdanig-spelletjes, maar dan wel graag ik als ik en hij als hij. Niet ik als een Human My Little Pony met een regenboogstaart!

Ik vind een buttplug af en toe best leuk om te gebruiken samen, maar dat doe ik dan het liefst als ik al aan het vrijen ben en dus al geil ben en al ontspannen ben. Deze staart zou het vooral leuk doen als ‘verrassingseffect’ en niet als ‘oh, wacht ik stop effe die buttplug met staart erin’ (vind ik). Dus. Laat ik het zo zeggen; ik moest er even voor gaan liggen en ik moest er even de tijd voor nemen. Ben je een volledig expert op anaalgebied, dan is deze prima te doen, maar ik moest me er even voor ontspannen (niet m’n sterkste kant). Wel fijn is dat de buttplug rustig in een puntje toeloopt en met voldoende glijmiddel valt het allemaal (uiteindelijk) best mee. Ik vind een buttplug inbrengen altijd al spannend en geil, ondanks het feit dat ik daarna met een staart tussen m’n billen liep. Een regenboogstaart!!!

Dit is een afbeelding van regenboog buttplug staart tailz

En toen en toen en toen????

Ook al vind ik mezelf een superlekker wijf en heb ik geen moeite met bloot, toch ben ik ergens ook preuts. Mezelf zo eventjes TADA, naakt én met een staart tussen m’n benen presenteren aan M.? Ik vond het een dingetje. En ik vond het vooral lachwekkend. Niet geil. Wel leuk.

Dit ligt aan mij, want ik ben dus niet van de rollenspellen. Ik kan met zo’n buttplug en een regenboogstaart tussen m’n benen aan niets anders denken dan dat ik met een regenboogstaart tussen m’n benen lig. En die foto van de verpakking, met die meneer met die staart, ja, die gaat dan ook niet meer uit m’n hoofd.

Maar even serieus; de plug zit prima. En als je de staart tussen je benen en op je billen voelt, dan voelt dit echt wel sexy en erotisch en zacht. Ook lekker en leuk; de ander kan voorzichtig aan je staart trekken, waardoor de plug iets beweegt (nice). Let er wel op dat je niet té hard trekt, want dan schiet de plug eruit, maar je kan hier leuk samen mee spelen.

De domper op alles

Je moet natuurlijk al je seksspeeltjes goed schoonmaken na gebruik, maar anaalseksspeeltjes maak ik graag extra goed schoon. En sja, daar gaat het toch een beetje ‘mis’ met deze Rainbow Staart Buttplug, want ook al is het materiaal van siliconen, je kan ‘m niet mee onder de douche nemen, want dan verpest je de staart. En je kan ‘m wel schoonmaken en insprayen met toycleaner, toch voelt het allemaal wat onhandig met die staart die je niet met water in contact wil laten komen.

Misschien kan dit speeltje in de wasmachine? Puur en alleen om de staart schoon te krijgen? Ik heb het niet getest, want ik ben bang dat de staart dan nooit meer zo mooi fluffy wordt als nu. Ik weet alleen wel dat na een paar keer gebruiken de staart vol met ‘lichaamssappen’ en glijmiddel zal zitten. Dus dan moet je ‘m wel wassen of wegdoen.

Dit is een afbeelding van rainbow tailz buttplug regenboog staart

Conclusie

Deze ‘Rainbow Staart Buttplug’ is best leuk voor een keertje, al snap ik prima dat het niet ieders cup of tea is. En ik vond het best wel geinig om ‘m te testen en vooral het ‘aan m’n staart trekken’ was leuk en tijdens het vrijen ook zeker wel geil, maar ik verwacht niet dat ik ‘m vaak ga gebruiken in de toekomst. Maar… is het wel je ding en dat kan, dan vind ik € 74,90 toch best wel een flinke uitgave. Daarnaast is het schoonmaken en vooral schoonhouden van de buttplug best wel een gedoe. Daarom zou ik eerder de ‘Siliconen Buttplug Met Regenboogstaart‘ overwegen. Die kost slechts € 8,95 en heeft precies dezelfde vorm en maat qua buttplug! Toegeven, die mist wat kleuren in de regenboog en is daarom echt iets minder mooi, maar die kun je een paar keer gebruiken en daarna weer op zoek naar iets anders leuks en geinigs.

DE RAINBOW STAART BUTTPLUG IS HIER TE KOOP (€ 74,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Uny schreef:

  Hahah hoe kan het ook anders. Super leuk!

 2. Marc schreef:

  Hahaha omg meen je niet

 3. Marjan schreef:

  Ik vind die foto van jou met die regenboogstaart 100 keer leuker dan die van die man…. ik word van beide foto’s niet geil, begrijp me niet verkeerd. Maar van jouw foto word ik wel heel heel heel blij… :-)

 4. Sandra schreef:

  Ik krijg de associatie met mijn plumeau niet uit mijn hoofd!!!9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.