KGOAL SMART KEGEL TRAINER

Hoe vaak ik de laatste tijd crowdfundings-campagnes ben tegengekomen voor het sponsoren van weer het zoveelste innovatie seksspeeltje weet ik niet meer. Ik weet wel dat maar weinig ideeën me écht konden boeien. Leuke speeltjes, leuk om te testen, maar echte blijvertjes heb ik nog niet gezien en daarmee bedoel ik speeltjes die life changing of mind blowing zijn. Maar… daar gaat binnenkort verandering in komen, verwacht ik.

177403.jpg

Het bedrijf Minna Life (ja, die van de Ola, een werkelijk innovatieve vibrator die van mij een 10/10 kreeg) (en die van de Limon, een speeltje wat momenteel vanuit de U.S.A. naar mij onderweg is en dus binnenkort getest gaat worden) is bezig met een crowdfunding voor de kGoal, een speeltje dat je vaginaspieren traint (en die oefeningen noem je kegel-oefeningen, vandaar de naam) en alle data via een app naar je mobiele telefoon stuurt, zodat je je vordering goed bij kunt houden. En… kegel-oefeningen zijn belangrijk, vooral als je een kind hebt gekregen, of wat ouder wordt, of gewoon intensere orgasmes wil bereiken. Volgens Minna Life doet 30% van de vrouwen haar kegel-oefeningen niet op de goede manier en dit speeltje gaat je daar sowieso bij helpen. Mij lijkt het vooral gaaf om te merken en te zien dat je dus écht sterkere kutspieren krijgt als je maar genoeg oefent!

KGoal

TOP-idee en waarschijnlijk wordt het ook een top-product omdat Minna Life kwalitatief dus heel goede speeltjes maakt. Minna Life had $ 90.000,- nodig om de kGoal te gaan realiseren en ze zijn daar met hun crowdfundings-campagne al ruim overheen met (vandaag) $ 219.000,-! De kGoal gaat er dus sowieso komen en ik kan niet wachten tot ik ‘m mag testen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 3 november 2014

    […] genoeg geld heeft opgehaald om hun KGoal te gaan produceren (ik schreef er eerder een item over: HIER). De KGoal wordt een speeltje dat je vaginaspieren traint (en die oefeningen noem je […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.