FIFI: DE MEEST VROUWONVRIENDELIJKE ADVERTENTIE EVER

Ik had al eerder over dit nieuwe masturbator-merk willen schrijven, maar omdat het nog niet in Nederland verkrijgbaar is, en omdat ik het wel heel gemakkelijk vond om een merk alleen maar af te zeiken omdat het een debiele naam heeft, heb ik dat dus niet meteen gedaan. Maar ik kwam er net achter het masturbator-merk met de werkelijk bizarre naam ‘Fifi‘ er een net zo bizarre reclamecampagne tegenaan gooit. Ik bedoel; Fifi, dat is toch een naam voor een hond? Zo’n chihuahua? Of in ieder geval; iets kleins en poezeligs en lieflijks.

Er is trouwens wel een vibrator van Je Joue met de naam Fifi (overigens een briljante duo-vibrator), maar dat is dus een speeltje voor vrouwen! Voor vrouwen, ja! En nu kunnen alle types die graag stofzuigertjes met legerprint bij Bart Smit willen zien wel gaan roepen dat het best moet kunnen, zo’n vrouwelijke naam voor een seksspeeltje voor mannen, maar nee. Nee. Nee. Nee! Een seksspeeltje voor mannen geef je een stoere naam mee. Of iets neutraals. Behalve dan sekspoppen, die mogen best ‘Samantha’ heten. Of ‘Lindsay’.

fifi masturbator

Maar goed. Wat maakt zo’n naam eigenlijk uit! Als het maar een goed product is en op zich lijkt de Fifi best okay. Het is een masturbator in een soortement van slaapzak-design en je kunt er losse sleeves bij kopen, die je in de masturbator stopt, zodat je de masturbator niet hoeft schoon te maken, maar alleen de sleeve hoeft weg te gooien. Best grappig. En het design zorgt ervoor dat je ‘m ‘gemakkelijk mee op vakantie kan nemen’. Maar goed. Dan de online reclame-campagne van Fifi (voornamelijk gevoerd op hun Twitter-tijdlijn):

fifi reclame

Tot zover eigenlijk geen probleem. Leuk bedacht. Geinig. Hahaha. Maar dan:

fifi masturbator reclame

Deze afbeelding (van een dikke vrouw in een geil pakje) (mijn man zou willen dat ik elke dag met zo’n pakje rondliep) wordt vergezeld met teksten als ‘Some curves are safer than others’, ‘That last call isn’t looking so appealing now, is it?’ of ‘Just imaging how the morning will go.’ Say what??? KOTS! Ik vind het walgelijk. Deze ‘campagne’ is niet alleen een belediging voor wat steviger vrouwen, maar eigenlijk voor alle vrouwen. Want als je er niet ‘perfect’ uitziet, dan hebben mannen liever een masturbator? Sneue eikels.

In een andere reclame hebben ze trouwens een foto van een huilende baby gebruikt (want als je met je Fifi masturbeert in plaats van dat je met een echte vrouw neukt loop je niet het risico om alimentatie te moeten betalen) (zucht) (ik deel die foto hier niet, maar). Maar! OMG! Een foto! Van een baby! Een kind! In een seksspeeltjes-reclame!!!!

Diverse Amerikaanse sekstoy-testers (o.a. Miss Ruby) hebben dit merk al dusdanig digitaal afgebrand (“Off with his head!!!) dat ik niet denk dat het ooit nog goed komt met Fifi. Het merk is dus nog niet in Nederland te koop en laten we hopen dat dat zo blijft. Het is 100 keer beter rukken met je hand en een klodder glijmiddel dan met een seksspeeltje dat middels een reclame-campagne de boodschap verkondigt dat het onvoorstelbaar is om seks te hebben met dikke vrouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Linda schreef:

  Amen to that, sista!

 2. Marjan schreef:

  Ik vind je nog mild in dit verhaal……. (ik heb beelden voor me met kokende olie enzo….. ik ben witheet inmiddels….)

  Adem in, Adem uit, Marjan….

  Xx

 3. Anwen schreef:

  Mijn mond hangt nu letterlijk al een minuut open.

  Ik hoop echt dat dit merk in de landen waar het wel wordt verkocht totaal afgebrand wordt zodat verkoopcijfers flink gaan dalen. Sterker nog, ik zit te denken hoe we hier mee kunnen helpen.

 4. lola schreef:

  Oké, de eerste reclame plaatjes waren wel grappig (een watermeloen, serieus?!) Maar die over die vollere vrouw kan echt niet. Daar kan ik nou echt kwaad van worden. You go Luna, helemaal gelijk heb je!

 5. Tessa schreef:

  Wtf zeg… Zonde om hier meer woorden aan vuil te maken. Losers..

 6. jackie schreef:

  Liever die dikke dekken, als met een fifi trekken :-)

 7. Esther schreef:

  Daar kan ik me nou echt voor 100% in vinden !
  Tjongejonge…..ik zou dus geen vent willen die het liever met zo’n fifi-ding doet dan met een wat dikkere vrouw, al was het de laatste man op aarde….

 8. Ben schreef:

  Schandalig! De eerste plaatjes zijn wel geinig, maar die laatste is echt te belachelijk voor woorden.
  Ik was niet van plan zo’n geval te kopen maar zeker geen fifi

 9. Ier schreef:

  Waarschijnlijk denken ze dat negatieve aandacht net zo goed werkt als positieve aandacht. Er wordt wél over ze gepraat. Maar op deze manier, laag bij de grond, bah.

 10. henk schreef:

  hahaha, ben ik dan de enige die de humor er wel van in ziet? Of ben ik de enige die het durft toe te geven!!

 11. droopy schreef:

  Wat een kansloze respectloze reclame. Volgens mij zijn ze de letters A en L in hun merknaam vergeten….. FAILFAIL.

 12. Jacqueline schreef:

  Als dit soort reclame je aanspreekt, zegt dat wel iets over je attitude ten aanzien van vrouwen en dan kan ik me helemaal voorstellen dat je een masturbator o.i.d. nodig hebt want welke vrouw met een greintje zelfrespect zou willen seksen met een man die zo over vrouwen denkt.

  • Maaike schreef:

   Ben ik het helemaal mee eens. En over zelfrespect gesproken… Ik vraag me echt af, wat bezielt die vrouw om mee te doen in zo’n reclamecampagne?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.