VIBRATOR REVIEW #300: PROPOSITION

Naam: Proposition
Producent: You2Toys
Prijs: € 29,95
Materiaal: Siliconen
Formaat: 21,6 centimeter lang, kop is 6,1 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘T-vormige G-spot vibrator met clitoris stimulator met nopjes en anus stimulator. Je kunt nu aan de slag gaan en jezelf gaan verwennen wanneer je maar wilt want Proposition is eenvoudig mee te nemen.’
Is dat ook zo? Niet eens zo heel erg verkeerd eigenlijk
Score: 7

proposition you2toys

Mijn zoektocht naar goede, betaalbare vibrators blijft gewoon doorgaan! En met deze Proposition van € 29,95 lijkt tevens mijn zoektocht naar een leuke trio-stimulator gecombineerd worden! Ik kreeg ‘m opgestuurd door het mannetje van Ero-discount.nl in ruil voor een eerlijke review.

Eerste indruk van de Proposition

De Proposition wordt geleverd in een simpele verpakking. Gewoon een kartonnen doosje met kijkvenster. Niet chique, maar gewoon okay, al vind ik de teksten op de verpakking behoorlijk tenenkrommend. Wat te denken van ‘Romance Embraces Love’? Wat wordt daarmee bedoeld? Zeg dan niks. De Proposition bestaat, volgens de verpakking uit een ‘Anus Intruder’, een ‘G Spot Stimulator’ en een ‘Clitoris Tickler With Nodules’. Okay, een vibrator die je dus op 3 plekken tegelijk stimuleert. Precies wat ik wil! Wanneer ik de Proposition uit de verpakking haal ben ik eigenlijk aangenaam verrast. Voor een speeltje van € 29,95 voelt alles erg prettig aan. Lekker aanvoelende siliconen (niet het type stof-magneet), een stevige staafvibrator en clitoris-stimulator en het anaal-dingetje is flexibel.

Zit de Proposition een beetje lekker?

Ik herinner me m’n laatste trio-vibrator nog (de Butterfly Rider van California Exotic Novelties van € 89,95) (check HIER m’n review) en de Proposition wint het daarvan op ALLE fronten. Hij is goedkoper, hij voelt veel prettiger aan en… er hangt geen snoertje uit je kut met daaraan de ‘afstandsbediening’. Ook blijft de Proposition een stuk beter ‘zitten’. Nu is het met trio-vibrators, maar ook met duo-vibrators sowieso altijd lastig om aan te geven of een speeltje past, want elk vrouwenlichaam is anders, maar de Proposition is ‘steviger’ qua constructie, waardoor hij bij mij in ieder geval op z’n plek blijft zitten als ik ‘m heb ingebracht.

De trillingen van de Proposition

De Proposition heeft 3 vibratiestanden die, voor mijn gevoel, allemaal op elkaar lijken. Met 1 druk op de knop trilt-ie in standje 1, nog een keer drukken zorgt voor standje 2 en nog een keer drukken voor standje 3. Wanneer je nu weer op de knop drukt gaat de Proposition uit. Een nogal ouderwets systeem, maar voor € 29,95 moet je niet al te veel verwachten. Je moet het knopje ook nogal hard indrukken en dit is wat lastig als je de Propostion al in positie hebt gebracht. Er is heus wel wat verschil tussen de 3 standjes, maar niet superveel. Ik heb ‘m uiteindelijk op standje 3 laten staan en verder moet je het knopje ook maar gewoon met rust laten.

proposition trio vibrator

De trillingen zijn mwaaaah. Niet super-oppervlakkig, maar ook weer niet heel slecht. Zeker als je bedenkt dat de trillingen komen van 2 AAA-batterijen en dat die trillingen verdeelt moeten worden over 3 verschillende zones en dat dit speeltje dus maar € 29,95 kost. Het anaaldingetje trilt trouwens amper, dat is meer gekietel te noemen, maar je voelt dus zeker wel iets (kietelen) (en soms is alleen wat gekietel ook genoeg).

Hoe zit het orgasme-technisch met de Proposition?

Ik moet eerlijk toegeven; ik vond het best okay met dit speeltje. Het was niet WOW, maar het voelt allemaal best goed. Het anaaldingetje kietelt, de staaf trilt zachtjes in je kutje en vooral de trillingen tegen je clitoris voel je goed (het is geen wand vibrator, maar van de 3 dingen die trillen, voel je bij de Propostion dus vooral de clitoris-triller). Als je ‘m inbrengt en nu gewoon een half uurtje gaat liggen en een beetje gaat fantaseren, dan ben je ‘lekker opgewarmd’. Als je een orgasme wil, dan zul je er zelf toch echt wat bij moeten doen, want het blijft allemaal dus nogal middelmatig. Maar de staaf van dit speeltje is stevig genoeg (en de bolling bovenop is groot genoeg) om, als je ‘m op en neer beweegt, je G-spot goed te stimuleren. Met de trillingen alleen kom je er dus niet (ik niet). Wiebelen met dit speeltje, dus de clitoris-triller extra tegen je klit aanduwen en dan weer de staaf wat dieper inbrengen zorgde ervoor dat ik bijna klaarkwam. Bijna. Maar bijna is dus niet helemaal.

Conclusie

De Proposition is niet eens zo’n heel verkeerde trio-vibrator. Als ze bij You2Toys dit design nou aanpassen naar een oplaadbaar systeem (en dan dus meteen zorgen voor een sterkere motor) (oh, wacht, doe dan maar meteen 3 motortjes). En als ze dan nog even een wat handiger knopje implementeren (en meteen wat meer vibratiestandjes). En mocht het mogelijk zijn, dan zou ik alles meteen een slagje groter maken. Dan wil ik best een paar tientjes meer betalen, want ik denk dat er dan voor het eerst een redelijke trio-vibrator op de markt is! Nu is de Proposition leuk voor beginners, maar wel een speeltje dat snel gaat vervelen, omdat je uiteindelijk toch met andere speeltjes (of je vingers) (of tong) (of wat dan ook) de klus af moet (laten) maken. Maar… ik kan ‘m zeker wél aanraden aan beginners en ook als je wat minder geld te besteden hebt, dan is dit een leuke keuze.

DE PROPOSITION IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Josje schreef:

  Jammer van die trillingen, als er een oplaadbare variant komt hou ik me aanbevolen :):)

 2. Lola schreef:

  Precies wat josje zegt! Dit lijkt me met een betere motor en oplaadsysteem echt perfect. Wel fijn dat hij zo goedkoop is, misschien koop ik hem alsnog wel ;)

 3. Irene van Putten schreef:

  Wil ikke ook, hebbu! :-)

 4. Irene van Putten schreef:

  Nog een testje, deze mag je verwijderen…

 5. Irene van Putten schreef:

  Even een testje of dit reactieformulier goed werkt… :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.