SEX TOY REVIEW #108: FAT JACK PENIS ENLARGER SLEEVE

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Fat Jack Penis Enlarger Sleeve
Producent: made in China
Prijs: € 22,95
Formaat: 220 x 60 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Schuif deze penis enlarger sleeve over je penis en geniet van de instant verlenging plus verdikking – en dat betekent natuurlijk ook extra genot voor je partner.’
Is dat ook zo? Best leuk voor mij, niet zo voor hem.
Aantal punten: 7/10

penis enlarger 1

Oh God, oh God, daar gaan we weer, dacht ik toen deze ‘Fat Jack’ binnenkwam. Vast weer een geintje van het sextoy-shop-mannetje, die waarschijnlijk mijn review over de ‘Gimme A Big One, Penis Sleeve’ gelezen heeft (SEX TOY TEST #41) en het wel leuk leek om mij weer een relatiecrisis te bezorgen. Want… niks zo lullig voor een kerel om z’n vrouw te zien aankomen met een Penis Enlarger! Een penisverlenger dus. En dan kunnen al die zweeftypes (M/V) wel zeggen dat het gaat om wat je ermee doet en niet om hoe groot-ie is, maar size does matter en de meeste mannen zijn in de veronderstelling; hoe groter hoe beter (en dat is ook zo, met een maximum van een centimetertje of 23 in mijn geval). Ik vroeg of hij me daadwerkelijk een relatiecrisis wilde bezorgen met deze penisverlenger, maar hij vertelde me dat je de Fat Jack eventueel ook om een dildo kon doen. Dat veranderde het hele zaakje!

Deze Fat Jack is een flinke handvol dus. Hij wordt geleverd in een plasticje met verder geen uitleg over het materiaal of andere informatie. Hij ruikt ook wat naar plastic en gezien de prijs en het feit dat er weinig moeite gedaan is voor een kekke verpakking neem ik aan dat er weekmakers in de Fat Jack zitten (niet veilig, wel goedkoop).

De Penis Enlarger blijft goed zitten

De Fat Jack is erg flexibel en wanneer je ‘m om je pik draagt dan wordt die 4 centimeter langer en 2 centimeter breder (de échte natte droom van iedere man). Je hebt wat glijmiddel nodig om deze penisverlenger om een pik of dildo of vibrator te schuiven, maar als-ie er eenmaal om zit, dan blijft-ie verbazingwekkend goed zitten. Dit was bij andere penisverlengers of vage verlengde cockring-dingen wel anders. Wat dat betreft; punten gescoord!

penis enlarger sleevebig

De Fat Jack Penis Enlarger is best wel lekker voor een keer

De verkering heeft de Fat Jack Penis Enlarger zonder morren met me uitgetest (waarvoor mijn eeuwige dank) en hij vond hij er weinig aan: “Het voelt gewoon niet zo lekker als een echt kutje.” Ik kon ik ’t best waarderen voor een keertje en al is het zeker geen speeltje wat ik er elke keer bij zal pakken, de Fat Jack wordt wel bij de standaarduitrusting voor een geil neukweekend gelegd. Het enige ‘nadeel’ is dat je als vrouw wel echt héél geil moet zijn wil je een pik inclusief deze Fat Jack penisverlenger naar binnen schuiven (want hoe geiler, hoe natter, hoe meer je kutje ‘uitzet’ en hoe je meer je kan ‘hebben’). Ik had er nogal moeite mee in ieder geval (beetje gevalletje Rambone, de XXL dildo).

Maar… stel dat je partner nou een kleine penis heeft en dán schuif je deze Fat Jack eromheen, dan wordt je dus uiteindelijk gepenetreerd door een pik van gemiddeld formaat en dán is de Fat Jack toch zeker wel een aanrader (ook al is-ie niet van het allerbeste materiaal gemaakt). Maar… ik wens je een hele prettige wedstrijd om dat allemaal tegen je man te vertellen.

DE FAT JACK PENIS ENLARGER SLEEVE IS HIER TE KOOP (€ 22,50) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joors Truly schreef:

  Sorry??
  Quote:” (…) dan wordt je dus uiteindelijk gepenetreerd door een pik van gemiddeld formaat ”
  En volgens de specs is deze 220x60mm….
  Nu heb ik echt een minderwaardigheidscomplex… Thx Luna!

 2. Joors Truly schreef:

  Sorry??
  Quote:” (…) dan wordt je dus uiteindelijk gepenetreerd door een pik van gemiddeld formaat ”
  En volgens de specs is deze 220x60mm….
  Nu heb ik echt een minderwaardigheidscomplex… Thx Luna!

  • Luna schreef:

   HAHAHA! Ooooh! Sorry! Nou, eh… Je kan dus ook een stukje van die Fat Jack afknippen, zodat-ie iedereen past! Maar eh, 22 centimeter is inderdaad niet gemiddeld… Alles tussen de 15 en 23 en vooral HARD is top tussen de lakens!

 3. Jack schreef:

  Helaas wordt hier over vooral over de lengte gesproken, terwijl de meeste vrouwen de dikte toch echt lekkerder vinden. Heb deze aangeschaft maar helaas, geen succes. Mijn vrouw (ondanks 3 kids) vind hem echt te dik en niet lekker dus? Ook krijg je dit ding bijna niet om, het is echt een halve marteling, maar blijft als hij zit inderdaad goed zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.