SEX TOY TEST #34: SLIM FAVE, METALEN DILDO

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Slim Fave, Metal Wörx
Producent: Pipedream
Prijs: € 69,90 
Formaat: 230 mm x 15 tot 36 mm doorsnede
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: niet meer te koop…
Het verkooppraatje: ‘Deze luxe metalen anaalboor is gemaakt van staal van hoge kwaliteit. Het ontwerp is geïnspireerd op het menselijk lichaam. Dat maakt deze anaalboor zowel een kunst- als een plezierobject. ‘
Is dat ook zo: In kunstobjecten moet je investeren.
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van een metalen dildo slim fave

Ik was op slag verliefd op dit speeltje toen ik de doos openmaakte. Deze metalen dildo zit in een soort zwart gereedschapskoffertje (dan kan je ‘m meteen altijd goed opbergen) en hij is gemaakt van 100% niet-poreus, gepolijst staal. En hij is nikkelvrij. En dat is ook wel handig, want ik heb een dusdanige erge metaalallergie dat ik niet eens spijkerbroeken kan dragen, omdat het metaal van de knopen dwars door de spijkerstof heen zorgt voor een allergische reactie. En… de allerlaatste plek waar ik een allergische reactie wil krijgen is ergens in de buurt van mijn gevoelige gebiedje!

Je verwacht het niet, maar deze metalen dildo is best zwaar

Het pluspunt van dit speeltje is ook meteen zijn minpunt; hij is van metaal. Want hoewel ik metalen sekstoys dus supersexy, supererotisch, superkinky en supergeil vind; metaal is nogal zwaar qua soortelijk gewicht en dat is bij een kleiner seksspeeltje als de metalen buttplug die ik al eerder testte geen probleem, maar met de grotere toys kun je gemakkelijk iemand het ziekenhuis inslaan. De Slim Fave weegt 763 gram om precies te zijn. En dat klinkt misschien niet zo zwaar, maar dat is-ie dus wel; het is bijna een pak melk, bijna een pak suiker en bijna een literfles cola.

En dat voel je dus. Als je de hele tijd met deze Slim Fave metalen dildo op en neer beweegt, dan heb je echt het gevoel met een workout bezig te zijn (je zou ‘m dus ook gewoon kunnen gebruiken tijdens een fitness-sessie, ik bedoel; er zijn dumbells die minder wegen!). Ik vind het daarom totaal geen prettig speeltje om alleen te gebruiken. Puur omdat ik last van m’n polsen zou krijgen (ja, ik ben een gemakzuchtig mens).

Stoer ding

De verkering mag ‘m er daarentegen altijd bij pakken. Een grote, stoere kerel (want die heb ik) met een roze dildo met glittersteentjes in z’n hand heeft op sommige vrouwen misschien hetzelfde effect als zo’n grote stoere kerel met een baby’tje in z’n armen, maar ik zie hem liever met iets zwartigs of metaligs tussen de lakens. Ik heb trouwens ook geen babywens, dus waarschijnlijk ligt daar de verklaring.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mhntkvpa3p1qz4rgp

Ik lieg trouwens als ik zeg dat de verkering dit speeltje er altijd bij mag pakken, want dit is een speeltje wat ik alleen maar leuk vind om te gebruiken als anaaldildo (de verkoper noemt het een anaalboor, maar sorry hoor, bij het woord ‘anaalboor’ heb ik al geen zin meer). Nu heb ik dus sowieso niet elke dag zin in anale seks. En als gewone dildo vind ik deze Slim Fave dus niet geschikt, puur door z’n gewicht. Zeker als je op je rug ligt dan heb je het gevoel om met je onderlichaam tegen het matras geduwd te worden. Dit gevoel is niet pijnlijk, maar ik vind het gewoon niet lekker. Er drukt een gewicht op je vanuit je binnenkant en dat is een raar gevoel. Misschien dat er vrouwen zijn die dit wel lekker vinden.

Lekker hard

Maar als anaaldildo is-ie top! Het voordeel van metalen speeltjes is dat ze glijmiddel heel gemakkelijk geleiden en dat het allemaal lang blijft glibberen (nice). En het allerbeste; metalen sekstoys kunnen dus écht nooit kapot. Je investeert dus eigenlijk in de rest van je seksleven. En metalen seksspeeltjes voelen geil. Althans, dat vind ik. Dat harde staal is gewoon opwindend om in je handen te hebben. En ik snap ook helemaal waarom ze in van die goedkope romannetjes schrijven over ‘zijn lans was zo hard als staal’. Want ik wil ook gewoon een lans van staal!!!! Maar deze stalen lans van 763 gram wil ik alleen zo af en toe.

DE SLIM FAVE, METALEN DILDO IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.