BOY TOY REVIEW #130: PROGASM ICE

Testman J.T. onderwierp deze week de Progasm Ice van Aneros (een prostaat stimulator) aan een uitgebreide test! Heb jij zelf ervaring met prostaatspeeltjes of hier vragen over? Dan horen wij het graag! Je reactie kun je kwijt onderaan de review.

Naam: Aneros Progasm Ice
Producent: Aneros
Prijs: € 64,90
Formaat: 32 mm x 33 mm x 39 mm x 114 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Aneros Progasm is 25% – 30% dikker dan de Maximus, de dikke speciaal gevormd top en speciale hoek geeft een direct contact met de prostaat voor ongekende sensaties.’
Is dat ook zo: Yep
Score: 9/10

progasmiceaneros

Vraag 10 mannen wat ze geil vinden om bij hun vriendin te doen en 8 zullen antwoorden dat ze haar anaal willen neuken. Vraag diezelfde 8 mannen of zij er bezwaar tegen zouden hebben als zij wat in hun kont gestopt zouden krijgen en 7 van de 8 zullen afhaken. Want… dat is iets voor homo’s! Anatomisch gezien is dat wel raar. Immers zitten er bij zowel mannen als vrouwen evenveel zenuweinden bij het rectum. Vrouwen kunnen daarbij nog een beetje door de vaginawand heen gestimuleerd worden. Maar wij mannen? Wij hebben daar notabene onze G-spot zitten! Beter aan te duiden met P-spot van prostaat. En als je deze stimuleert… WOW! Althans voor zover de theorie.

Prostaat melken? Wat is dat dan?

In de praktijk kan het ook zo werken. Google maar eens op ‘prostaat melken’ (prostate milking) of big-O of Super-O en je wordt overstelpt met informatie over dit fenomeen. Ook programma’s als ‘Spuiten en Slikken’ hebben hier al uitvoerig aandacht aan besteed, maar desondanks komt het fenomeen plezier via de achterdeur bij heteromannen niet echt van de grond (of deze mannen durven het niet uit te spreken omdat hun vrienden dan gelijk denken dat ze homo zijn).

Aneros maakt goede anaalspeeltjes

Enfin, het bedrijf Aneros is al ruime tijd bezig met het ontwikkelen van zogenaamde prostaat-massagers. Ze hebben dan ook al een hele serie in diverse vormen en maten. Het idee bij al deze massagers is dat door spiersamentrekkingen (door je pc-spier te gebruiken; zeg maar je plas op te houden) de massager tegen je prostaat beweegt. Dit kan uiteindelijk leiden tot een superorgasme: een orgasme waarbij geen zaad vrijkomt waardoor je gelijk in het volgende orgasme kunt rollen. Belangrijk hierbij is wel dat je niet gaat forceren en heel goed naar je lichaam luistert. Vandaar ook dat ik persoonlijk absoluut geen fan ben van prostaat-massagers op batterijen die een beetje trillen en vooral veel herrie maken.

anerosprogasm

De Progasm Ice is wat groot, maar wel lekker

Voor mijn eigen collectie heb ik recent de Aneros Progasm Ice aangeschaft. Dit is een van de grotere uit het assortiment en heeft op het dikste punt een diameter van 3,3 centimeter (en heren als jullie dit al dik vinden, denk dan even wat je vriendin elke keer te verduren heeft). Ik heb deze aangeschaft, omdat ik er achter ben gekomen dat mijn prostaat wat dieper ligt en iets steviger gemasseerd moet worden (dat is 1 van de nadelen: elke man is anders en je zult zelf moeten ondervinden welke Aneros de beste voor jou is). De Aneros Progasm Ice wordt geleverd in een mooie stevige doos met beknopte handleiding. Geen fluwelen zakjes of iets dergelijks en de handleiding helpt je net genoeg op weg voor je eerste stap. Er wordt daarom ook verwezen naar het Aneros forum waar je meer, veel meer, informatie kunt vinden.

Deze Aneros is gemaakt van een nieuw soort plastic dat alle voordelen van glas heeft maar niet kan breken. En ik moet toegeven hij ziet er niet alleen fraai uit, maar voelt ook nog goed aan (en niet alleen in de hand). Onderop zitten twee uitsteeksels (tabs zoals Aneros ze noemt). De een om het perineum te masseren en de ander, de zogenaamde Kundalini K-tab, ‘for spine tingling sensations’ (voor sensaties waarbij de lekkere rillingen over je rug lopen).

De Aneros Progasm Ice is makkelijk in te brengen. Eerst goed van glijmiddel voorzien, ontspannen en dan half inbrengen. Zelf ontspannen en na enkele spiersamenspanningen trekken je spieren hem vanzelf helemaal naar binnen (ook hier niets gaan forceren!) De kop nestelt zich tegen je prostaat en door de afmeting geeft hij een lekker gevuld gevoel. Bij verder samenspannen en weer loslaten van de pc-spier voel je ook goed de 2 tabs hun werk goed doen. Spine tingling sensations? Ja, misschien die ook zelfs wel. Maar ik moet daar wel gelijk bij aantekenen dat ik al enige ervaring heb met dit soort massagers. Het is me zelfs al gelukt om een Big-O te scoren met deze heerlijke massager, maar gelijk met de kanttekening dat dit dus (nog) niet elke keer lukt. Ik denk dat daar nog meer oefening voor nodig is.

Bijna een 10!

Door het gebruikte materiaal is deze Aneros Progasm Ice makkelijk en hygiënisch schoon te maken en weer op te bergen voor het volgende gebruik. Kortom; superspeeltje voor de man. Alleen maar voordelen dus, zou je zeggen. Waarom ik dan geen 10 punten geef? Tsja, omdat het geen orgasme garandeert, je er aardig wat tijd in moet investeren om ervan te leren genieten (niet te onderschatten!!) en omdat je op zoek moet naar de juiste (maat) Aneros. Tenslotte zou ik hem niet gebruiken als ik met mijn vriendin ga neuken, dan kies ik liever een iets slankere variant. Maar bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat, het super-O dus, dan hadden het net zo goed 12 punten kunnen zijn!

prograsmjunior

Ben je een absolute beginner? Denk je dat deze Progasm Ice veel te groot voor je is? Geen nood, Aneros heeft ook de Progasm jr.! En heteroheren… Waarom zouden wij deze heerlijke sensatie van prostaat-stimulatie alleen aan homo’s gunnen?

DE ANEROS PROGASM ICE IS HIER TE KOOP (€ 69,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan schreef:

  Ik heb de Helix. Ik heb die een paar weken geleden gekocht en ben nog wat an het experimenteren. Ik heb zo het gevoel dat er niet genoeg druk op mijn prostaat komt met deze versie. Misschien moet ik de Progasm Ice eens uitproberen.

 2. JT schreef:

  Jan, Het zou ook met de Helix (Syn) moeten lukken, maar als je echt helemaal niets voelt is een grotere versie wel een optie. Belangrijkste advies: neem de tijd (zorg ervoor dat je 3 uur de tijd hebt, dan ben je tenminste niet op de klok gefocust) en geef het echt paar weken/maanden. Lees ook fora voor zit/;ig posities, ademhalingstechnieken en nog van dat soort dingen. succes.

  http://malegsport.com
  http://en.wikipedia.org/wiki/Aneros

 1. 3 november 2014

  […] geile prostaatstimulator? Denk dan eens aan de Progasm Ice van Aneros (de review van J.T. vind je HIER). Aneros is trouwens sowieso een goed merk als je aan mannenspeeltjes […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.