VIBRATOR TEST #23: FUN FACTORY DELIGHT

Naam: Fun Factory Delight
Producent: Fun Factory
Prijs: € 99,90
Formaat: 150 mm x 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De Fun Factory Delight is de perfecte mix van ergonomie en elegantie. De vorm van dit speeltje zorgt ervoor dat je makkelijk je G-spot kan bereiken, terwijl je op hetzelfde moment ook je clitoris stimuleert.’
Is dat ook zo: Een prima duo-vibo.
Aantal punten: 9

Fun-Factory-Delight

De G-spot, G-plek of Gräfenberg-plek is genoemd naar Ernst Gräfenberg en als je nog niet van dit plekje gehoord hebt, dan wordt het de hoogste tijd! Niet alleen de clitoris (en uiteraard de schaamlippen en alles wat er omheen ligt) is een erogene zone bij de vrouw, ook dus de G-spot. Stimulatie van die G-spot zorgt voor een heviger en ‘beter’ orgasme dan een ‘gewoon’ clitoraal orgasme en… stimulatie van die G-spot staat ook in verband met het vrouwelijke spuitorgasme (squirten). Nu, as I write, zijn er heel veel (mannelijke) onderzoekers bezig om bewijs te zoeken voor het bestaan of juist niet-bestaan van die G-spot. Er is dus een groep onderzoekers die zegt dat de G-spot onzin is en een andere groep zegt dat de G-spot wél bestaat. En die onderzoekers blijven elkaar waarschijnlijk nog tientallen jaren tegenspreken, zodat ze ondertussen gewoon dagelijks in de kutjes van hun proefpersonen kunnen graaien. Topbaan!

De Fun Factory Delight is speciaal voor G-spot stimulatie

Anyway. Ik heb een G-spot. Ik kan niet voor andere vrouwen spreken, maar ik ben 100% zeker van het bestaan van de mijne. Je vindt ‘m door met je wijsvinger ongeveer 2 kootjes naar binnen te gaan in je vagina. Je vindt je G-spot dan aan de kant van je buik en het voelt een beetje als een geribbeld stukje ter grootte van je duim. Nu is het handiger om je partner dit plekje te laten zoeken of voelen, maar ik wil graag ook altijd zelf weten hoe ik in elkaar zit, van binnen én van buiten.

Dit speeltje, de Fun Factory Delight dus, is een speeltje wat je helpt om die G-spot te vinden en te stimuleren. Ik vind het S-vormige design zelf supermooi en het is ook nog eens functioneel. Je brengt het zachte, flexibele, siliconen gedeelte in en het uiteinde komt dan (als het goed is) precies tegen je G-spot. Het middengedeelte van de vibrator rust nu tussen je schaamlippen en het mooie is; daar trilt het speeltje ook. Je wordt dus gelijktijdig getrild tussen je schaamlippen en op je G-spot en helemaal handig is het kleine ‘deukje’ aan het einde (of begin, het is maar hoe je het bekijkt) van de vibrator. Hier kun je met 1 vinger de vibrator harder tegen je clitoris aanduwen of de vibrator wat dieper en harder tegen je G-spot aanduwen (allemaal heel functioneel dus).

23 fun factory delight

Al jaren een bestseller!!!

De trillingen van de Fun Factory Delight zijn niet zo hard als die van de Europe Magic Wand, de We Vibe Salsa of de FORM 2, maar dit speeltje trilt wel overal tegelijkertijd en daar valt ook wat voor te zeggen! Ik heb mijn Delight inmiddels al een jaar of 6 en, al gebruik ik ‘m niet heel regelmatig, hij doet het nog steeds. En hij doet het goed! En het feit dat de Delight nog steeds verkocht wordt (wel in andere kleurtjes) wil ook wel wat zeggen over de kwaliteit trouwens. Nog even wat positiviteit: de Delight wordt geleverd met een matching hard plastic doosje, hij is waterproof (dus ook makkelijk schoon te maken), hij is oplaadbaar en hij is ook nog eens heel stil!

DE FUN FACTORY DELIGHT IS HIER TE KOOP (€ 99,90) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Inge schreef:

  Klinkt als een ideaal speeltje :D

 2. Marjan schreef:

  Wel leuk al die verschillende kleurtjes. Ik vind je rant over al die onderzoekers ook wel heerlijk by the way…. Zijn er ook vrouwelijke wetenschappers bezig om zo de zones van een man te onderzoeken?
  (als in zucht u maar eventjes diep meneertje?)

  xx

 3. keira schreef:

  Hoi Luna,

  Voor mijn verjaardag/valentijn willen ik en mijn vriend deze duo-vibrator kopen. Op de via de link naar de website staat dat de Delight € 99,- excl. verzendkosten kost! Dit laat ons toch wel even twijfelen. Is de prijs ineens tijdelijk verhoogt of heeft de website nu een nieuwe versie van dit speeltje?

  xoxoxo

  • Luna schreef:

   Hi! Dit is een review van mij van 2 jaar geleden… ik ben m’n hele site aan het opschonen, aanpassen met SEO, etc.! En deze tekst was kwijtgeraakt (heel vaag)… Maar bij X-toys.nl, dus via de onderste link in m’n tekst, daar is hij (zoals ik het kan zien) € 64,95 hoor… misschien kun je nog een keertje klikken? Heel veel plezier in ieder geval!

 4. nikki schreef:

  *added to wishlist*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.