LUNA GEEFT WEG: LOVE IS ART-KIT

loveisartgiveaway
Okay, deze Love is Art-kit ligt al een jaar in m’n kantoor te verstoffen en hoewel ik ‘m eigenlijk zou moeten testen, zie ik het er niet van gebeuren. Dus… geef ik ‘m weg aan 1 van jullie! Hartstikke leuk, zo net voor Valentijnsdag! Wat is het? Geknipt en geplakt van www.loveisart.nl: ‘De LOVE is ART kit bevat alles voor een stel om samen een abstract kunstwerk te maken. Het resultaat is een expressionistisch kunstwerk die het speciale moment vereeuwigt. Het canvas kan worden gespannen op een houten frame en worden opgehangen. Een herinnering aan een fantastisch moment samen. Hoe het werk is ontstaan, is het geheim van het stel dat het gemaakt heeft.’ Ik kreeg deze kit overigens, maar ik ga ‘m dus weggeven!!! Hoe kun je ‘m winnen? Gewoon door weer een leuke, lieve, geile reactie hieronder achter te laten. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een review wil schrijven (en eventueel een foto van het eindresultaat) van dit product, maar dat hoeft niet. Ik maak zondag 8 februari om 20:00 de winnaar bekend!

And… the winner is Marc!!! Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd, zodat ik het pakket naar je op kan sturen! Ik ben heel benieuwd naar jullie resultaat!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marc schreef:

  Lieve Luna, het lijkt me een heerlijke, opwindende, uitdaging om samen met mijn vrouw tegelijkertijd kunst en liefde te bedrijven en nog lang daarvan na te kunnen genieten..!
  Natuurlijk willen we het resultaat en onze ervaring dan delen met alle lezers om ze ook tot hoogtepunten te inspireren! Liefs, Marc

 2. Marjan schreef:

  grappig… die had ik zelf nog niet bedacht….. leuk!

  xx

 3. Lisa schreef:

  Hoi Luna,
  Wat een ontzettend gave manier van een kunstwerk maken! Mijn vriend en ik wonen sinds kort samen maar zijn al een tijdje op zoek naar een mooi schilderij voor in huis. Wat een top combinatie; eerst genieten van mijn vent en daarna van het schilderij! Lijkt me ook een erg spannend idee als de schoonouders weer eens op bezoek zijn en het schilderij kunnen bewonderen..
  Liefs, Lisa

 4. W schreef:

  Wauw! super gaaf. Een eigen gemaakt sensueel kunstwerk (waar alleen mijn vriendin en ik van weten wie de kunstenaars zijn!)

 5. Lau schreef:

  Woaahhh, dit vind ik echt zo gaaf! Kan niet wachten om het kunstwerk te bewonderen (hopelijk komen er dan wel geen witte spatjes op ons mooie schilderij, hahahaha).
  Liefs, Lau

 6. Floor schreef:

  Dit is echt heel tof! Ik bedoel, wie begrijpt die schilderijen met verf spetters, vegen en mooie kleurtjes nou precies? Volgens mij heeft het een betekenis dat alleen door de kunstenaar zelf begrepen wordt. En dat is bij dit kunstwerk precies zo! Hoe spannend is het om alleen zelf te weten wat jouw schilderij ‘betekent’ en waar het vandaan komt terwijl anderen heel gebiologeerd naar jouw nieuwe schilderij staan te kijken en er een hele diepe (:-)) betekenis uit proberen te halen? Eerlijk is eerlijk, ik kijk vooral heel erg uit naar het creëren van het schilderij…
  Ik kan niet wachten om dit uit te proberen en hoop heel erg dat er iets moois uit komt. Natuurlijk zal ik met alle liefde het resultaat mijn nieuwe schilderij met anderen delen.
  Liefs.

 7. Marc schreef:

  Lieve Luna,
  Heb je al opwindend nieuws over wie zich mag gaan uitleven als body-art/ liefseskunstenaar?
  Liefs, Marc

 8. Marc schreef:

  Lieve Luna,

  Een erg leuke verrassing dat ik de art-kit mag gaan testen!
  Bedankt :-)
  Liefs, Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.