INSPIRE INTIMATE AROUSER MET TONG – REVIEW #477

Naam: Inspire Intimate Arouser met tong / Flickering Intimate Arouser
Producent: CalExotics / Inspire
Prijs: € 47,95
Formaat: 85 x 47 millimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Dit speeltje is speciaal gemaakt voor de stimulatie van de clitoris en heeft het effect van een likkende tong.’
Is dat ook zo: Een schurend kattentongetje, ja!
Cijfer: 3

Dit is een afbeelding van inspire intimate arouser vibrator test review

Ik kreeg gisteren een doos met allemaal waanzinnige leuke en lekkere speeltjes opgestuurd door het meisje van Easytoys.nl (dikke thanks)! In die doos zat ook de ‘Inspire Arouser met tong’ of, zoals het op de verpakking staat, de ‘Flickering Intimate Arouser’. En dan nu al de review geschreven, Luun? Yep! Moet je een speeltje niet een paar keer testen dan? Yep, dat doe ik eigenlijk altijd. En dat geldt ook voor deze Inspire Arouser. Ik heb ‘m getest tot ik er gék van werd.

Inspire is een prachtig vormgegeven seksspeeltjes-lijn van CalExotics. Ik mocht al eerder iets testen uit deze collectie, namelijk de Inspire Ultimate Bodywand (VIBRATOR REVIEW #311: INSPIRE VIBRATING ULTIMATE WAND). Die wand vibrator vond ik prachtig om te zien, maar bleek nogal kei- en keihard in het gebruik. Zo hard dat m’n klit pijn deed (en hé, dat is toch een bodypart waar ik m’n geld mee verdien, dus ik ben er nogal zuinig op). De Flickering Intimate Arouser uit dezelfde Inspire-collectie bleek ook niet zo lief voor m’n klit als ik had gehoopt. UNDERSTATEMENT.

De verpakking van de Inspire Intimate Arouser

De verpakking van de Inspire Intimate Arouser ziet er prima uit. Het is een toy van € 47,95 en de verpakking past bij een toy in die prijsklasse. Een doorzichtige verpakking, zodat je de vibrator meteen ziet. Verder veel lichtroze, iets donkerder roze, nog een beetje roze, een roze toy en dan een klein beetje wit. Heel erg subtiel, vrouwelijk, snoeperig, zoet, lieflijk. Op de verpakking staat ‘Oscillating arouser to enhance intimate sensitivity’. Ook dit zinnetje doet vermoeden dat ik met een lieve, zachte toy te maken heb. Boy, was I wrong.

Dit is een afbeelding van verpakking intimate arouser

De look and feel van de Inspire Intimate Arouser

De Inspire Intimate Arouser ziet er intrigerend uit. Ik was meteen benieuwd hoe-ie zou gaan voelen tegen m’n klit. Hij ligt lekker in de hand en heeft een soort ‘zuigmond’ met daarin een soort tongetje. Dit speeltje zou dan ook het effect van een likkende tong moeten hebben, volgens de productomschrijving. Het handvat is van hard plastic gemaakt en het zuigmondje van siliconen. Het ziet er echt prima uit allemaal. Het is een licht speeltje, de knopjes zitten op een goede plek, hij is oplaadbaar via USB en hij is volledig waterproof. Daarnaast is het idee van een likkende tong ook heel goed. Allemaal positieve dingen, hoe kan het dan toch zo misgaan met een speeltje?

Dit seksspeeltje produceert het irritantste toygeluid OOIT

God Christen en Zielen, vanaf het moment dat ik dit seksspeeltje aanzette wilde ik ‘m uitzetten. De Intimate Arouser produceert een aantal decibel dat gewoon niet gezond kan zijn voor de geile mens. En het is niet alleen luid (want toegegeven; de meeste wand vibratoren produceren een harder geluid), het is ook bloody fucking irritant. Vroeger, toen ik een jaar of 10 was, maakte ik met m’n vriendjes wel eens speelkaarten tussen de spaken aan onze fietsen vast met een wasknijper. Dat geluid. Of het geluid van een ventilator die hapert. Een blender met een stuk ijzer erin. Een stofzuiger als je per ongeluk een stuk stof heb opgezogen. Ik kan zo nog wel even doorgaan.

Het geluid is zo irritant dat ik me er amper voor kan afsluiten. Zelfs 2 kamers verder hoor je deze toy nog. Zelfs als je ‘m onder de dekens gebruikt. Ik luister nog liever een paar uur onafgebroken naar een death metal-concert dan een kwartier naar de Inspire Intimate Arouser, maar ik heb ‘m toch uitgebreid getest. Voor jullie! En okay, ook een beetje voor mezelf, want ik wilde gewoon écht weten hoe deze toy zou voelen!

Nou, vertel! Hoe voelt-ie

Het tongetje van deze toy gaat als een gek op en neer en al is het tongetje gemaakt van zachte siliconen, toch heeft het gevoel niets, maar dan ook niets te maken met de heerlijke sensatie die je voelt als er een tong langs je klit gaat. AU! AU! AU! Alsof er met een nagel over m’n klit gekrast wordt, dat gevoel geeft dit speeltje me! Hoe verzinnen ze dit? Dit kan toch echt niet de bedoeling zijn?

Op de verpakking staat dat de Inspire Intimate Arouser ’10 functions of vibration, pulsation en escalation’ heeft. Op de verpakking staat ergens ook nog ‘oscillating arouser’, maar de werking van dit speeltje heeft voor mijn klit helemaal niks met vibreren, pulseren of oscilleren te maken. Wél met het escaleren van m’n agressie-gevoelens, maar dat bedoelen ze waarschijnlijk niet met ‘escalation’.

Dit is een afbeelding van inspire intimate arouser review

De Inspire Intimate Arouser in standje 1, 2 of 3 is gewoon niet te hebben voor mijn clitoris. Dit zijn de steady standjes. De patronen zijn heel ietsje milder, maar nog steeds pijnlijk. Er zijn overigens vrouwen die dit wel lekker schijnen te vinden, want ik heb online natuurlijk even naar wat reviews gezocht, maar de meeste die ik las kwamen neer op; wat een pokkeherrie en ik vond het wel lekker, maar ik denk niet dat iedere vrouw hiervan zal houden. Nou, ik wil best wat duidelijker zijn; koop ‘m gewoon maar niet, just to be sure.

Ik heb deze toy op alle mogelijke manieren geprobeerd en in alle 10 de standjes en geen een standje voelde echt lekker. Als ik het tongetje iets vanaf m’n klit liet ‘likken’ (dus ergens op een stukje binnenste schaamlip), dan deed het in ieder geval geen pijn, dat moet ik eerlijk toegeven. Maar fijn? Neen. Ook heb ik geprobeerd om het tongetje wat verder van m’n klit te manoeuvreren, dus de hoogte in; was geen succes. Wat harder tegen m’n klit aanduwen dan? Dan stopt het tongetje met bewegen en dan voel je een zachte vibratie (dat was fijn) (vooral omdat het geluid werd gedempt).

Is-ie te vergelijken met de Fun Factory Volta

De Fun Factory Volta had ook zo’n flapperend flapje en die deed ook zo’n pijn aan m’n klit (FUN FACTORY VOLTA – REVIEW #417). Maar!!! De Fun Factory Volta kon ik ook ‘uitflappen’ zodat de vibraties veel minder intens werden. Daarnaast kon je ook de zijkant van de Volta gebruiken om tegen je klit te houden en die trillingen vond ik wél lekker.

Dit is een afbeelding van inspire intimate arouser met tong

Het probleem met deze Inspire Intimate Arouser is dat je er niks anders mee kan dan ‘m tegen je klit houden. Het zuigmondje (dat dus niet zuigt) spreidt je schaamlippen wat uit elkaar en zo kun je de ideale positie vinden om het tongetje over je klit te laten flapperen. Maar verder kun je er eigenlijk weinig tot niks mee.

En…

Moet ik het nog over het irritante schoonmaken hebben van dit speeltje? Even dan. De Inspire Intimate Arouser mét tong is dan wel volledig waterproof, dus je kan ‘m lekker onder dompelen in een bakje water, maar ja, deze toy heeft nogal wat hoekjes en kiertjes en daar zul je toch echt met een borsteltje aan de slag moeten.

Conclusie

Het idee om een seksspeeltje te ontwerpen dat je het gevoel geeft dat je gebeft wordt is leuk en blijft leuk! Het is alleen nog geen enkele toy-company gelukt. Ook deze Inspire Intimate Arouser faalt hierin jammerlijk en doet dat ook nog eens met een enorme teringherrie.

DE INSPIRE INTIMATE AROUSER IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

p.s. Het enige goede aan deze Inspire Intimate Arouser is dat een gedeelte van de opbrengst gaat naar de ‘Living Beyond Breast Cancer’-stichting. Dit geldt trouwens voor alle Inspire-speeltjes! Dus check maar even of er een ander speeltje bij zit dat je aanspreekt; Inspire-collectie.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marjan schreef:

  Als ik geld aan het goede doel wilde geven, dan maakte ik dat geld wel aan ze over natuurlijk ;-)
  Ik vind jouw reviews altijd zo onderhoudend…. en best razend knap dat je zoveel kunt vertellen over een speeltje dat je werkelijk zo enorm tegenvalt.

 2. Sandra schreef:

  Het zijn dus gewoon suikerzoete martelwerktuigen, die speeltjes van Inspire.
  Ben benieuwd wat daar de inspiratie voor was….
  Ben sowieso benieuwd naar hun testpanel leden. Die hebben ook wat te lijden.
  Nou, bedankt weer voor het heldere verhaal, ik sla een keer over.
  En ik bedenk me na het lezen van dize review dat ik nodig weer moet stofzuigen, de fiets weg moet voor het slag uit mijn wiel halen en ik een blender wil kopen. Ook niet echt associaties die je hoort te krijgen op een blog als deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.