EROSCILLATOR NU IN NEDERLAND TE KOOP!

Ik kreeg een berichtje!! Of ik de Eroscillator misschien wilde testen? Altijd leuk en lief dat ze aan me denken natuurlijk, maar… ik heb de Eroscillator al! Al jaaaaaaren (nou, niet overdrijven, 3 jaar)! ‘Maar gaan jullie ‘m verkopen dan?’, vroeg ik. Dat gingen ze! En dat feit alleen al is een hele dikke HOERA waard! Want… jaren en jaren was de Eroscillator alleen maar te koop in Amerika en hoewel het tegenwoordig allang niet meer zo ingewikkeld is om spullen vanuit Amerika naar Nederland te krijgen, begrijp ik dat niet iedereen het ziet zitten om een seksspeeltje te shippen vanaf de andere kant van de oceaan. Dus vanaf nu is de Eroscillator ook gewoon te koop in Nederland, yes!

Dit is een afbeelding van eroscillator luna review test

Wil je weten wat de Eroscillator is en wat hij doet en allemaal kan? Check dan vooral mijn uitgebreide review (EROSCILLATOR – REVIEW #222). In het kort; de Eroscillator is al jaren op de markt en wordt door seksgoeroe Dr. Ruth Westheimer aangeraden als hét seksspeeltje om mee te masturberen.

De Eroscillator is ook écht het allereerste seksspeeltje dat werkt met oscillaties in plaats van vibraties (al beweren veel sekstoys dat zij de eerste (of enige) zijn) (hallo Zumio, hallo QueenBee) (de Zumio is trouwens super, de QueenBee is kut).

Er zijn 4 verschillende Eroscillators te koop. In principe allemaal dezelfde (de Eroscillator 2), maar de een heeft meer opzetstukken dan de ander. En er is ook een goud exemplaar en die is, vanzelfsprekend, een stuk duurder dan de gewone, hard-plastic versie. Die gouden versie kun je wat mij betreft links laten liggen, of je moet 130 euro willen betalen voor een speeltje dat er net ietsje chiquer uitziet.

Ik zou, als ik je wat seksspeeltjes-advies mag geven, gaan voor een Eroscillator 2 waar in ieder geval het ‘ultra soft finger tip’-accessoire bij zit (aangegeven als SFT). Want die is GOUD! Wat zeg ik, die is PLATINA!!! Of eigenlijk; hij is gemaakt van lekker zacht siliconen, yesssss!

Dit is een afbeelding van opzetstukken eroscillator

De andere accessoires zijn ook leuk en goed en vooral voor dames die van pinpoint-stimulatie houden is de Eroscillator een waanzinnig lekkere toy. En als je kiest voor een Eroscillator met alle 6 de opzetstukjes, dan heb je eigenlijk 9 verschillende opzetstukjes, want je kunt 3 van die opzetstukjes dus aan beide kanten gebruiken. Toegegeven… het is niet het meest sexy speeltje qua looks, maar zeker een enorm effectief speeltje, door dus dat oscilleren!

CHECK HIER DE EROSCILLATOR-COLLECTIE BIJ BOL.COM

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. An schreef:

  Jaaaaa!! Hier word ik heel blij van. Hij stond op mijn lijstje en jij had hem me ook al eens aangeraden maar hij was bijna nergens te krijgen. Alleen bij Amazon.de maar dan met maar dan zaten er maar een paar toebehoren bij en de rest was niet te bestellen. Das ook zonde. Dus maar een zumio aangeschaft, die ook zeer goed bevalt. Maar deze blijft trekken, hoewel het niet het meest sexy speeltje is om te zien. Maar uiteindelijk gaat het erom hoe het voelt. Nu eerst even bovenstaand bericht verder lezen en dan doorsurfen naar hotstuff ;)

  • Anne schreef:

   @An: Heb je hem intussen gekocht? Hoe vind je hem in vergelijking met de zumio? Ik ben namelijk heel blij met de zumio, en het draad-gedeelte vind ik niet zo leuk (steek je niet even in een nachtkastje)..

 2. Marjan schreef:

  Ach ja, dat is ook zo… die ken ik! Hij ziet er niet uit, dat is waar, maar je kan er dingen mee!… wow! Helaas niet binnen mijn budget, maar dat is niet erg….. leuke review Luna!

 3. J.T. schreef:

  en met een opzetborsteltje van Oral-B blijven ook je tanden mooi schoon!

 4. Cynthia schreef:

  Wow eindelijk! :D

 5. Anne schreef:

  @Luna: Als ik doorklik naar de site staat er bij de eroscillator top de luxe bij de kenmerken ‘ + Extra Power’. Zijn er dan toch 2 versies van de eroscillator zelf?
  Is dit een aanrader als je de zumio al hebt (en leuk vind)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.