SEXTOY REVIEW #252: RIANNE S. ANA’S TRILOGY II

Naam: Ana’s Trilogy II
Producent: Rianne S.
Prijs: € 29,90
Formaat: breedte buttplug 2,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met de Ana’s Trilogie Ondeugende Set II van Rianne S brengt u plezier in drie delen en laat u daarom genieten van drie spannende speeltjes. Vernoemd naar de moeder van alle Godinnen daagt Ana’s trilogie u uit om de godin in uzelf te vinden.’
Is dat ook zo? Hou op met die godin hoor! Maar 2 van de 3 speeltjes zijn leuk!
Score: 7

ana trilogy 2 rianne s

Het was een tijdje stil rondom Rianne S., ook wel bekend als Rianne Swierstra, Neerlands trots als het gaat om stylish seksspeeltjes. Alweer een aantal jaar geleden kwam ze met de Matryoshka (hier lees je mijn review van Rianne S.’s Matryoshka) en de Forbidden Fruit (hier lees je mijn review van de Forbidden Fruit). Vorig jaar kwam (eindelijk) met weer wat nieuws op de markt! In 3 verschillende (en betaalbare) doosjes (Ana’s Trilogy 1 t/m III) vind je diverse seksspeeltjes om mee te experimenteren. Ik kreeg Ana’s Trilogy II opgestuurd, in ruil voor een eerlijke review.

Je hebt dus een Ana’s Trilogy I, een Ana’s Trilogy II en een Ana’s Trilogy III en nu kan ik nergens online terugvinden waar die naam ‘Ana’ vandaan komt, maar ik neem aan dat het een verwijzing is naar de Anastasia Steele uit Fifty Shades of Grey (Mr. Grey noemt haar ‘Ana’) (en Fifty Shades of Grey is ook een trilogie, want we hebben ook nog een Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed) (er is trouwens ook een vierde boek ‘Grey’, geschreven vanuit Mr. Grey’s perspectief). Ook in de verkooppraatjes omtrent deze Ana’s Trilogy-en van Rianne S. lees ik meerdere keren het woord ‘godin’ en als er 1 woord is waar je doodziek van werd in de boeken is het wel het woord ‘godin’. ‘Laat je sensuele godin zien!’, ‘Vind de godin in jezelf!’, ‘Laat je innerlijke godin vrij!’ Maar goed, het kan aan mij liggen dat ik dit soort zweverigheid gewoon slecht trek. Ik begrijp dat je met ‘geile, goede buttplug, maakt je anus een genot om naar te kijken’ een heel ander publiek aanspreekt.

De Ana’s Trilogy II die ik ontving bestaat uit een buttplug, een masker en 2 ’tepel juwelen’ en worden geleverd in een dieppaars (dit is volgens mij Rianne’s lievelingskleur) hardkartonen doosje. Het doosje is bedrukt met gouden letters en alles ziet er prachtig en stylish uit. Sexy ook. Zeker geen verkeerd cadeautje om te geven of te krijgen (zeker gelet op de prijs van € 29,90).

ana trilogy tepel juwelen

Laat ik even met het slechtste ‘speeltje’ van de 3 beginnen. Want over de ’tepel juwelen’ kan ik kort zijn; die vallen er steeds af. Nu heb ik zelf grote borsten (D), maar wel kleine tepels, dus daar zou het aan kunnen liggen, maar ik denk het eigenlijk niet. De ’tepel juwelen’ zitten namelijk niet vast met het meest stabiele systeem. Het is een elastiekje met een kraaltje en door het kraaltje om je tepel te duwen zou het vast moeten blijven zitten. Maar aangezien een tepel (en de borst daarachter) van zacht materiaal is en een elastiekje, een eh, elastiekje is dit geen succes. Als je rechtop zit en niet beweegt (even voor een foto) dan kan het nét. Maar daarna vallen ze er bij elke beweging af. Beetje jammer en ook een beetje yukiyuki, want in mijn poging om zo’n kraaltje vast te schuiven trok ik het kraaltje van het elastiekje af en zie het kraaltje dan nog maar eens op het elastiekje terug te schuiven. Dat gaat dus niet lukken (zo’n beetje het gevoel van het touwtje van je capuchon per ongeluk te ver doortrekken en dat je het beginnetje niet meer kan vinden en dat je dan een uur bezig bent om het touwtje weer op de goede plaats te krijgen en dat je dan uit frustratie maar het hele touwtje eruit trekt en weg flikkert).

ana trilogy 2 rianne s speeltjes

Het masker is mooi. Het zit mooi en het voelt sexy als je ‘m draagt. Al ben ik zelf eigenlijk niet zo van de sexy lingerie met jarretels en stringetjes, de zusterspakjes, verkleedpartijen of rollenspellen, toch voegt zo’n masker wel iets extra’s toe tijdens het vrijen. Je voelt je meteen sexier (als je in de spiegel kijkt dan, want als je ‘m eenmaal op hebt voel je ‘m amper meer zitten en is het vooral leuk voor hem om naar te kijken).

De buttplug is 2,5 centimeter breed en daarmee een perfect maatje voor beginners en gemakkelijk in te brengen. Het staafje tussen de plug en het uiteinde is 1 centimeter breed en daar vouwt je kringspier gemakkelijk omheen. Sommige pluggen hebben een breder staafje, waardoor je kringspier ‘open’ blijft staan en dit geeft een ongemakkelijk gevoel (alsof je moet poepen dus), maar dit is bij deze buttplug niet het geval. Het uiteinde van de plug is ingezet met een plastic diamant, waardoor je anus dus wordt afgedekt en waardoor je anus een genot wordt om tegenaan te kijken! Wanneer je de buttplug draagt en ondertussen geneukt wordt (op z’n hondjes), dan voel jij als hij de buttplug subtiel zitten en dit is lekker (voor allebei). Na gebruik uiteraard goed schoonmaken (vooral opletten tussen het randje van de diamant en het siliconen).

Kortom… de Ana’s Trilogy II is een leuk en betaalbaar stylish cadeautje, al kun je de ’tepel juwelen’ beter in je oren hangen.

ANA’S TRILOGY II IS HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. tamara schreef:

    Zo, dapper die foto! Ziet er allemaal niet heel eh… Bijzonder uit, die trilogie..

  2. margot schreef:

    Voor de geïnteresseerden : momenteel voor 17,97 euro bij bol.com ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.