NOMI TANG BETTER THAN CHOCOLATE 2 – REVIEW #476

Naam: Nomi Tang Better Than Chocolate 2
Producent: Nomi Tang
Prijs: € 37,95
Formaat: 85 x 47 millimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Better than Chocolate is ontworpen met jouw plezier in het achterhoofd. Deze vibrator is bedoeld voor externe stimulatie en exploratie van uw intieme zones. Het heeft een innovatieve touch schuifbalk om zijn krachtige vibraties te beheersen.’
Is dat ook zo: Een touch schuifbalk; HOE GAAF!
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van better than chocolate nomi tang vibrator clitoraal test review

Ik kreeg onlangs weer een doosje met leuke en lekkere dingen opgestuurd! In die doos bevond zich een doosje met daarin een seksspeeltje van het merk Nomi Tang, wat zeg ik, er zaten zelfs 2 doosjes van Nomi Tang in! De Better Than Chocolate 1 en de Better Than Chocolate 2. Nu zou ik in deze review de 1 met de 2 kunnen vergelijken, maar dat is eigenlijk zonde, want de 1 is niet meer te koop dus die ga ik binnenkort aan 1 van jullie weggeven. In deze review dus alleen mijn bevindingen van de Nomi Tang Better Than Chocolate 2!

Ik wilde al langer een speeltje van dit merk testen, want het is inmiddels al een paar jaar op de markt en ik had er nog nooit eentje in m’n handen (laat staan tussen m’n benen) gehad.

Maar eh, who is Nomi Tang??

Op de site van Nomi Tang wordt gedaan alsof Nomi Tang ook daadwerkelijk bestaat, maar ik vraag het me af. Zo zou Nomi Tang een ‘Asian-German entrepeneur’ zijn die al sinds 2008 seksspeeltjes ontwikkeld. En ook dit zinnetje doet vermoeden dat we met een echte vrouw te maken hebben: ‘Nomi Tang is both creative spokesperson and inspirational role model for the sensual brand carrying her name. Friends describe her as a pleasure-seeking, creative and cosmopolitan individual, passionate to explore her senses.’ Maar waarom staat er dan nergens een fotootje van Nomi? Als je toch zo’n groot merk hebt gecreëerd dat ook nog eens jouw naam draagt, dan verwacht ik toch wel ergens online 1 fotootje te kunnen vinden, maar het is me niet gelukt. De Facebook-pagina van Nomi Tang doet het niet meer en ook haar blog komt niet echt over als een persoonlijk blog. Maar… who cares, fictief of niet, als Nomi Tang goede shizzle maakt, dan maakt ze goede shizzle!

De verpakking van de Better Than Chocolate 2

De Better Than Chocolate 2 zit in een standaard kartonnen doosje en in dat kartonnen doosje zit weer een ander doosje dat in de verte wel iets weg heeft van een doosje met chocolaatjes van een dure chocolatier; wit met een printje van zilveren logootje. Binnenin vind je de Better Than Chocolate aan op een bedje van zilver satijn. In het doosje zit ook een USB- oplaadsnoertje en een kleine gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van nomi tang better than chocolate 2 verpakking

De look and feel van de Better Than Chocolate 2

Sja, als je een seksspeeltje ‘better than chocolate’ noemt, dan moet-ie ook daadwerkelijk beter dan chocolade zijn, zou je denken. Maar waarom zou je een seksspeeltje eigenlijk willen vergelijken met chocolade? Het doet me denken aan een onderzoek dat ik ooit in een tijdschrift las; 56% van de vrouwen kiest liever voor nieuwe schoenen dan voor seks. Of iets van die strekking. Waarom kiezen? Waarom niet én schoenen én seks. En waarom niet én een seksspeeltje én ondertussen een reep chocolade opeten? En trouwens, ik hou niet eens van chocolade, dus zo ongeveer élk seksspeeltje vind ik ‘beter dan chocola’.

De Better Than Chocolate 2 is een clitorale sekstoy in de vorm van een mini-boemerang. Hij is klein, hij is gebogen en heeft een soortement van deuk in het midden. Hij ligt lekker in de hand en je kunt goed bij de knopjes (hierover later meer). Hij is gemaakt van 100% siliconen dat wel wat stroef aanvoelt (maar daardoor ‘glijdt’ hij niet gemakkelijk uit je handen). Het siliconen trekt ook wel wat stof aan, dus het is (zoals altijd) aan te raden om het speeltje na gebruik goed schoon te maken, maar hij is 100% waterproof, dus dat komt met wat water, zachte zeep en eventueel wat toycleaner helemaal goed. Ik zou ‘m ook voor gebruik even afspoelen, want ook al berg je deze toy goed op, toch komen er miraculeus vanzelf steeds stof en haartjes op.

Dit is een afbeelding van better than chocolate nomi tang vibrator

Een innovatieve touch schuifbalk??

Oooooh, LORD, wéér een speeltje met maar 1 knopje, dacht ik toen ik de Better Than Chocolate voor het eerst zag. ZO GEEN ZIN IN! Maar… toen had ik de gebruiksaanwijzing nog niet gelezen en Thank God dat ik dat nu wél een keertje deed voordat ik de vibrator tegen m’n klit zette. De Better Than Chocolate 2 heeft namelijk een ’touch schuifbalk’ of op z’n Engels: een ’touch slider’. Met deze schuifbalk kun je de trillingen harder en zachter zetten door met een vinger van beneden naar boven te schuiven. Of van boven naar beneden. En, ik had er eerlijk gezegd niet echt veel vertrouwen in dat dit zou werken, maar… HET WERKT! Ja, dit mag met kapitalen! En ook fijn; het werkt ook nog als je vingers nat zijn van het glijmiddel!

Hierdoor heeft de Better Than Chocolate 1 (want die had ook al zo’n touch slider) met recht een ‘reddot design award’ gewonnen als je het mij vraagt.

Maar hoe werkt de Better Than Chocolate 2 verder?

Deze vibrator heeft 5 verschillende vibratiepatronen en je scrollt door die patronen met het aan-uit-knopje. En je zet ‘m dus harder en zachter met dat schuifbalkje, maar (en dit staat niet in de gebruiksaanwijzing), je kan het ene steady patroon echt harder en zachter laten trillen, de 4 vibratiepatronen kun je sneller en langzamer laten trillen door het schuifbalkje te gebruiken! Dit laatste is een supertoffe feature, al had ik het ergens ook wel leuk gevonden als je een vibratiepatroon sneller en langzamer EN harder en zachter zou kunnen zetten. Maar je kunt niet alles hebben.

Deze vibrator heeft ook een NT-knopje. Een Nomi Tang-knopje. Dit knopje zit bovenaan de touch slider en is normaal gesproken blauw verlicht. Als je dit knopje 5 seconden ingedrukt houdt, dan blijft de vibrator trillen in hetzelfde patroon. Het knopje wordt dan roze. Een soort ‘lock functie’ dus. Heel handig, maar let op dat je dit niet per ongeluk doet (gebeurde mij een paar keer, dacht al dat-ie kapot was).

Dit is een afbeelding van better than chocolate nomi tang clitorale vibrator

Maar trilt-ie een beetje goed en geil of niet?

De trillingen van de Better Than Chocolate 2 zijn niet superoppervlakkig zoals een bullet vibratortje met knoopcelbatterijen, maar ook weer niet zoals een wand vibrator. Het hangt er een beetje tussenin. Net als het motortje. Die hangt in het midden van deze vibrator en de trillingen worden wel doorgegeven aan de puntjes, maar ik heb het gevoel dat ik niet alles krijg wat erin zit.

Ook krijg ik de Better Than Chocolate 2 niet echt lekker gepositioneerd. Je zou denken, door de vorm, dat je ‘m gemakkelijk tussen je schaamlippen kan leggen, zodat het ene puntje tegen je klit aan komt, het middelste gedeelte tegen je schaamlippen en het andere puntje tegen de opening van je vagina, maar daar is de hoek, voor mij, te scherp voor. Er zullen vrouwen zijn bij wie dit misschien wel perfect past.

Het lukte me wel om een orgasme te krijgen, daarvoor zijn de trillingen écht okay genoeg, maar ik moest er wel wat moeite voor doen (niet dat dat uitmaakt). Ik kon m’n draai er niet echt mee vinden. Sommige toys zet je tegen je klit en dan is het meteen ‘God Bless Mother Nature’, maar dat had ik dus niet met deze toy. Ik ben geen grote fan van pinpoint-stimulatie en dat is precies wat deze Better Than Chocolate geeft; pinpoint-stimulatie. Dit gaat dus niet mijn favoriete speeltje worden. Maar houdt je wél van pinpoint-stimulatie, dan is deze toy het overwegen waard!

Conclusie

Eeen goed, leuk, lekker ding, deze Better Than Chocolate 2, zeker als je van pinpoint-stimulatie houdt. Hij houdt lekker vast, heeft goede trillingen en die schuifbalk is een handige en toffe intuïtieve manier om je seksspeeltje harder of zachter te laten trillen (al had ik dat NT-knopje achterwege gelaten, want die raak je vaak per ongeluk te lang aan). Deze Better Than Chocolate 2 maakt mij in ieder geval heel nieuwsgierig naar andere toys van Nomi Tang!

DE BETTER THAN CHOCOLATE 2 IS HIER TE KOOP (€ 37,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik wil ook EN chocolade EN een seks speeltje… maar Luna… je zegt ´dat we niet alles kunnen hebben´ … maar waarom eigenlijk niet? Waarom is het nou niet mogelijk om alles te hebben? (ik ben in een kleuter-modus vanmorgen…. er wordt bij mij aan de weg gewerkt en de werkmannen vechten elkaar de tent uit wie er de radio het hardste aan kan zetten…. Op elke steiger klinkt een lied… maar dan met hedendaagse takkenherrie en niet Hermans zoetgevooisde stem… helaas)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.