STRONIC DREI REVIEW (FILMPJE)


Ik schreef er al eerder over (HIER), maar zien is geloven, of eigenlijk voelen is geloven! Want deze Stronic Drei MOET je gewoon gevoeld hebben. Ik hoop dat mijn enthousiasme een beetje overkomt op deze Stronic Drei review! Vast wel! Hij is niet goedkoop, maar fucking hell, wat een apparaat!

DE STRONIC DREI IS NIET MEER TE KOOP!

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Volgens mij ben je ‘vergeten’ te zeggen dat je hem fantastisch vind *angelic smile*

  2. maria schreef:

    Was helemaal om en had de Stronic Drei aangeschaft.
    Blijkt hij gevaarlijk en niet bruikbaar voor pacemaker draagster…..dus helaas kan ik van deze alleen maar dromen. Weet je een goed alternatief ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.