IN HET NACHTKASTJE VAN… L.

Naam: L
Leeftijd: 21
Relatie: Ja
Beroep: studente
Hoeveel speeltjes heb je: 6

nachtkastjeL

Vertel wat over je seksleven nu? Je seksleven vroeger?
Met mijn huidige vriend ben ik heel veel aan het ontdekken. Hij is een stukje ouder en een stukje meer ervaren dan ik, dus dat is aan de ene kant wel fijn; hij kan mij helpen wat meer te ontdekken. Aan de andere kant is het ook wel lastig, omdat hij wat hogere verwachtingen heeft en niet van het gewoon recht-toe-recht-aan houdt. Soms heb ik gevoel dat ik daar niet helemaal aan kan voldoen, maar ik merk wel dat ik me steeds meer op m’n gemak voel bij hem, maar ook met mezelf.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Mijn eerste speeltje was een mini vibratortje (formaatje lippenstift) en een vibrerend eitje met afstandsbediening (geen idee meer welk merk). Die kocht ik toen ik voor het eerst op de Kamasutra-beurs was. Op dat moment was het allemaal erg spannend en hebben we het gelijk thuis uitgeprobeerd. Het was voor mij heel onwennig, maar ook wel lekker. Ik weet nog wel dat ik vooral bezig was met of het getril niet te horen was voor mijn huisgenoten.

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Mijn vriend en ik hebben een beetje ‘buien’ wat dat betreft, soms een tijdje niet en soms weer wat vaker achter elkaar, maar ik denk gemiddeld eens in de 1 – 2 weken.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Ik gebruik ze juist alleen maar met mijn vriend.

Wat is je laatste aanschaf?
Een (vrij kleine, zo bleek) buttplug. Deze: Lachende Buttplug.

En? Was het wat?
Het is mijn eerste anale speeltje en het bevalt prima. Alleen glipte hij er bij mij uit tijdens de seks.

Hij is ook wel heel klein hoor! Volgende keer een maatje groter, maar voor een beginner, best leuk! Koop je liever online of offline?
Het liefst online, maar eigenlijk vooral omdat er niet echt veel winkels in de buurt zitten en het online net zo makkelijk gaat (eigenlijk ben ik gewoon een beetje lui dus).

Hoeveel seksspeeltjes koop je gemiddeld?
Een 3-4 keer per jaar bestel ik wat, vaak in combinatie met wat lingerie, glijmiddel of iets dergelijks.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Op dit moment kan ik helaas niet echt veel geld uitgeven aan een toy, als student heb ik helaas geen bakken met geld. Meer dan € 50,- kan ik er nu echt niet voor neerleggen, en dan moet ik wel echt zeker weten dat-ie goed is (hoera voor jouw site!). Maar als ik later aan het werk ben, kan ik me wel voorstellen dat ik er wat meer geld aan uit ga geven. Er is zoveel moois op de markt!

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt je nooit zou kopen?
Van die grote, huidkleurige dildo’s met aders en al. Ik wil ook wat moois om naar te kijken!

Wat is het beste seksspeeltje dat je in huis hebt en waarom?
Hmm, ik heb er zelf niet echt eentje die er bovenuit springt. Ik heb een vrij simpele vibrator van Odeco, de O-Zone en die is lekker, maar niet superbijzonder. Achteraf was ik liever voor een tarzan-vibrator gegaan. Mijn vriend heeft namelijk een tarzan-vibrator die we wel eens gebruiken en die is echt heel fijn.

Wat is het slechtste seksspeeltje dat je ooit gebruikte en waarom?
Dat mini-vibratortje wat ik op de Kamasutra-beurs kocht. Als ik hem nu gebruikt kietelt het eigenlijk alleen maar.

Heb je nog meer miskopen?
Nee, niet echt. Er zijn wel een aantal dingen die stof liggen te vergaren, maar dat is meer omdat ik er gewoon niet snel aan denk om er wat anders bij te pakken en dan vaak dezelfde pak.

Heb je sekspeeltjes gehad die snel kapot gingen?
Niet eentje die snel stuk ging (al dacht ik dat eerst wel), maar eentje die echt batterijen vreet. Dat vibrerende eitje is fijn in gebruik, maar daarna moet je gelijk de batterijen er uit halen, anders zijn ze in een dag leeg (zonder dat-ie aanstaat). En dan zijn het ook nog een speciaal soort batterijen die echt bijna niet te vinden zijn, beetje jammer.

Ja, dat zijn wel dingen waar je eigenlijk op moet letten voordat je een vibrator aangeschaft. Sowieso zijn oplaadbare speeltjes handiger. Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
Tja, zoveel… Die NS infinit waar je laatst overschreef, zo’n beetje alles van LELO, een We-vibe en natuurlijk een Europe Magic Wand. Dus ik moet maar een hoop geld gaan verdienen! Maar in de wat meer nabije toekomst wil ik wel een Tarzan-vibrator gaan kopen.

Lieve L., dankjewel voor je antwoorden! En als je een Tarzan-vibrator koopt, koop er dan eentje van een goed merk en niet zo’n yukiyuki-ding met allerlei roterende parels en knipperende lichten, die gaan vaak snel kapot en… vreten ook vaak batterijen.

Nieuw: Krachtige vibrators op batterijen met Fun Factory's Battery+ lijn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.