SEX TOY TEST #70: MY FIRST DOUBLE PENETRATOR

Naam: My First Double Penetrator
Producent: Topco Sales
Prijs: € 26,95
Formaat: 145 mm x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 knoopcel-batterijtjes
Het verkooppraatje: ‘De Double Penetrator houdt zelfs de meest veeleisende sexpartner tevreden! ’
Is dat ook zo? OMG, ik hou hiervan
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van double penetrator dildo

Een DP, maar dan met je eigen partner

Voor vrouwen die net als ik een DP, oftewel een dubbele penetratie, hoog op hun seksuele Things To Do-lijstje hebben staan, maar ook, net als ik, totaal geen behoefte hebben aan een andere partner dan hun eigen partner en vooral, net als ik, totaal geen behoefte hebben aan een extra partner tussen de lakens is de cockring met dildo uitgevonden. Wij testten deze My First Double Penetrator, die helaas overal in Nederland uitverkocht is, maar die ik toch wil bespreken omdat ik het gewoon een retegeil ding vind.

De Double Penetrator ziet er niet uit

Hij ziet er natuurlijk niet uit en eigenlijk zo hij heel hoog op de schaal van yukiyuki moeten scoren, want het materiaal voelt niet prettig aan, is plakkerig, de Double Penetrator is lelijk, hij is viezig paars, het trildingetje valt van ellende bijna uit elkaar en als je kerel dit ding omheeft, dan ziet het er eigenlijk nogal lachwekkend uit. Maar dat lachwekkende is dus zo over als je ‘m daadwerkelijk gaat gebruiken! Ik hoef niet uit te leggen hoe je ‘m gebruikt, want dat spreekt voor zich, maar het gevoel, het DP-gevoel is dus helemaal geweldig. Vind ik! En ik snap heel goed dat er heel veel vrouwen zijn die hier totaal niet aan moeten denken, maar ik ben fan!

Dit is een afbeelding van my first double penetrator strapon on

Je kunt dat DP-gevoel ook krijgen door ‘t op z’n hondjes te doen en er een dildo of vibrator bij te pakken, maar ja, dan heeft hij z’n handen niet vrij (niet dat dat héél erg is overigens). Maar een speeltje als deze kun je ook gebruiken als hij bovenop je ligt! En dat vind ik lekker! Een openbaring! En dat op mijn leeftijd en met mijn ervaring!

Maar ja, hij zou beter kunnen

“Wat jammer dat bedrijven als LELO of We-Vibe nooit een product als dit zullen maken”, mijmer ik tegen de verkering. “Hoezo niet?”, vraagt hij. “Nou, een DP is niet echt iets wat veel vrouwen zullen willen meemaken en het is nogal iets heel erg nasty pornografisch, LELO en We-Vibe zijn toch meer van de chique producten.” Maar volgens de verkering gaat een DP hartstikke mainstream worden in de toekomst. Ik denk dat dat meer wishfull male thinking is dan werkelijkheid.

DE MY FIRST DOUBLE PENETRATOR IS NIET MEER TE KOOP (HELAAS) »

MAAR EEN ENIGSZINS VERGELIJKBAAR PRODUCT IS HIER TE KOOP (€ 29,95)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. lola schreef:

    Dit lijkt me stiekem echt geweldig, lekker vol maar wel met maar een man.
    Ik denk alleen niet dat mijn partner hier in voor is helaas :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.