I RUB MY KITTY VIBRATOR

OH! MY! GOD! Ik weet niet of ik moet lachen of moet huilen, maar laat ik maar met het laatste beginnen. HUIL! Big Teaze Toys, ja, dat is dat bedrijf achter die vreselijke vibrerende eendjes (waarom je dus nooit een speeltje moet kopen in de vorm van een eend (of welk andersoortig beest) kun je lezen in mijn column WAAROM IK DE I RUB MY DUCKY HAAT), dat bedrijf, van de I Rub My Duckie dus (die naam alleen al, KOTS), dat bedrijf komt binnenkort met de I Rub My Kitty.

i rub my kitty

Godgodgodgodgodverdegodver! Als je een beeldje van een poes wil, dan ga je godgodgodverdegodver maar naar de Xenos of de Blokker! Maar neen, volgens de creative director (!!!!!) Tony Levine van Big Teaze Toys zaten de vrouwtjes hier al jaren en jaren op te wachten: “Being the idealists we are, we wanted to wait until we got it Purrfect. Well, it’s finally here! With a confident look and elegant crystal choker, this sophisticated feline will keep you purring for hours to come.” HUIL!!!! De I Rub My Kitty is waterproof en daar gaat het al helemaal mis, want welke kat wil er nou in bad??? Nou! Nou???? Okay, deze.

i rub my kitty kat in bad

Dit werkelijke wanstaltige en kinderachtige staaltje ‘erotisch genot’ in wit, roze of grijs trilt op 1 AAA-batterij, dus hij trilt sowieso rukkerderuk en ik wil graag iedereen die er ook maar aan twijfelt om deze I Rub My Kitty vibrator aan te schaffen even laten weten: voor iedere verkochte I Rub My Kitty vibrator sterft er ergens een echte kitten in een asiel!!!!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tessa schreef:

  Hij ziet er qua vorm ook uit alsof ze het eendje gewoon een klein beetje verbouwd hebben :X

 2. Linda schreef:

  Adem uit, Luna. Let it goooo….

 3. Nikkie schreef:

  Nou idd Luna, rustig aan meid!
  Houd je panty aan ;) Maar snap je wel hoor, haha. Ik heb niks met katten (ben een hondenliefhebber), ik vind het vreselijk om m’n kutje ‘poesje’ te noemen, en nu zou ik ook nog een trillende poes tegen m’n eigen poes aan willen hebben?? God no ! Think again. Het hele idee van jezelf bevredigen met dieren (hoe grappig het ook misschien bedoelt is) HELL NO. Foei bedenkers, bah.

 4. laura schreef:

  Haha, een poes voor je poes! Maar nee, dit is natuurlijk om te janken. Ik snap je helemaal luna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.