WTF WOENSDAG: MY SHINEY HINEY

my shiney hiney

Kijk eerst maar even goed naar bovenstaand plaatje. En lees dan de naam ‘My Shiney Hiney’. En spreek dan, net als ik, de woorden uit; ‘What, The, Fuck?’ Dit is een soort Oral-B (maar dan zonder trillingen) (maar met opzetstukje) om je reet schoon te maken. Of specifiek; je anus. Je kontgat. OMG! Dit, omdat gewoon wat zeep en je vingers niet genoeg is natuurlijk! Ook een washandje of een spons volstaan niet, neen, het moet flink uitgeborsteld worden daarachter beneden! Om het allemaal nog leuker te maken is er ook een speciale ‘douchegel’, de My Shiney Hiney Whitening Cream! Yep, om het gebied rondom je anus wat te bleken, of, zoals ze het zelf zeggen: ‘for a more glorious, dazzling and balanced complexion.’ Mijn advies; ben je ontevreden over de kleur van je anus, stop er dan gewoon lekker een buttplug met diamant in! Je kunt, als je er zin in hebt, hun website bezoeken, zodat je me echt gelooft (www.myshineyhiney.com) (maar dat zou ik niet doen, want ze hebben een behoorlijk irritant muziekje achter de site draaien die je niet uit kunt zetten).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sandra schreef:

  Hahaha.. Ik dacht toen ik het plaatje zag dat het lampjes waren, maar vroeg me direct af waarvoor je je kont zou willen belichten…Nou ja, het leverde dezelfde WTF reactie op.
  You made my day :)

 2. NBRiddim schreef:

  OH MY GOD Ik kwam niet meer bij. Bedankt. Je hebt mijn wat treurige dag een stuk leuker gemaakt!

 3. Sergio schreef:

  Ik snap sowieso niet waarom het ineens zo’n trend is geworden om je anus te bleken. Lijkt mij ook totaal niet gezond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.