IS DE VORZE CYCLONE SA ‘THE FUTURE OF SEX’ OF GEWOON EEN GEIL SPEELTJE VOOR MANNEN?

Vroeger mochten mannen met recht klagen dat er ‘zo weinig geile seksspeeltjes voor mannen op de markt zijn’. De laatste jaren komen er echter steeds meer bijzondere speeltjes op die markt en ik ben altijd heel erg blij dat ik een vrouw ben, maar toen ik een plaatje van de Vorze Cyclone SA had ik voor het eerst zoiets van; had ik maar een pik, want die zou ik best in dit apparaat willen stoppen.

cycone vorze

Hij ziet er niet alleen high tech uit, hij is qua techniek ook nogal high tech. Het is een masturbatormachine met 7 rotatiepatronen en 7 snelheden en zover niks nieuws, maar je kunt de Vorze synchroniseren met je computer en zo het apparaat mee laten bewegen met je favoriete porno, of gewoon zelf bepaalde patronen creëren qua roteren en trillen. GAAF! Ja, dat is gaaf (lijkt mij dan). The future of sex toys! YES! Lees vooral de zeer uitgebreide beschrijving van dit apparaat op Mytenga.nl (en daar staan ook wat reviews). Ik zal gaan proberen om een review-exemplaar aan te vragen bij de fabrikant (Rends) voor J.T., maar het is nogal een duur apparaat (€ 337,95) dus dat is altijd even afwachten. Mocht je zelf de Vorze al een keer geprobeerd hebben, dan lees ik graag je ervaring, want het lijkt mij allemachtig prachtig!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. James schreef:

  Ik vind deze speeltjes altijd leuk qua idee maar in de praktijk zijn ze gewoonlijk kut. Ik hoop dat deze anders is, mag ook wel voor die prijs als je het mij vraagt.

  Normaal gesproken zijn de motoren niet sterk genoeg om goed te blijven draaien zodra je lul erin steekt. Als hij er überhaupt in past, ik ben niet abnormaal breed maar om de 1 of andere reden maken ze die dingen altijd in een binnen diameter van ~3-3,5cm, wat toch wel te klein is (voor mij in iedergeval). Zodra je iets daarboven zit houden die speeltjes ermee op.

 2. J.t schreef:

  james
  Ik heb hier de Autoblow2 liggen. Die heeft 3 verschillende (qua binnenmaat) inserts. Dus met de Large past zelfs die van jou.
  Begin 2015 komt mijn review. Maar ik kan al wel zeggen dat hij niet geheel geruisloos is ;-)

 3. Coco schreef:

  Als vriendin van een man zijnde lijkt me dit een heel leuk speeltje voor hem haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.