HOT OCTOPUSS DIGIT – SEXTOY REVIEW #602

Naam: Hot Octopuss Digit
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 79,-
Formaat: 8,7 centimeter lang
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Willie.nl
Verkooppraatje: ‘Deze kleine vingervibrator van Hot Octopuss brengt masturberen naar een ander niveau.’
Is dat ook zo: Ja, nou, ja, soort van, eh, ja!
Score: net aan een voldoende

Dit is een afbeelding van hot octopuss digit

Van Hot Octopuss kreeg ik de Digit toegestuurd! Een vingervibrator! Oftewel een bullet vibrator die je om je vingers kunt dragen, zodat de vibrator als het ware een verlengstuk wordt van je lichaam. Een heel goed idee, maar werkt het ook? Dat lees je in mijn review!

Hot Octopuss is vooral bekend van z’n briljante mannentoys! Hun Pulse is inmiddels al verkrijgbaar in een 3.0-versie en alle versies zijn toppers op het gebied van trillingen (jazeker, oscillerende trillingen voor piemels)! Lees anders: HOT OCTOPUSS PULSE 3 DUO MASTURBATOR – REVIEW #460 of HOT OCTOPUSS POCKET PULSE: MASTURBATOR REVIEW #438 nog eens! Qua speeltjes voor vrouwen zijn ze iets minder geslaagd in het verleden, want ik vond de Hot Octopuss Queen Bee echt een verschrikking (vooral voor het oor) (VIBRATOR REVIEW #370: QUEEN BEE HOT OCTOPUSS). Onlangs werden de Digit en de Amo, 2 kleine bullet vibratortjes aan hun collectie toegevoegd en ik mocht de Digit aan een uitgebreide test onderwerpen.

De verpakking van de Hot Octopuss Digit

De verpakking is lekker basic. De Digit is natuurlijk maar klein, dus ook de verpakking bestaat uit een klein doosje met daarop een afbeelding van de Digit. De rest van het doosje is rood metallic. In het doosje vind je een bakje met daarin de Digit, een bewaartasje (mooi), een gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadsnoer.

Dit is een afbeelding van verpakking hot octopuss digit

Eerste indruk van de Digit

Ik zou het bijna vergeten, maar het speeltje heet eigenlijk, heel hip, de DiGiT. Geen idee waarom en ik noem ‘m verder gewoon de Digit! De Digit zelf ziet er bijzonder uit, maar niet echt supersexy. De vibrator is keihard en zit vast aan een buigbaar hardplastic frame. Het logo van Hot Octopuss zit aan de zijkant van de toy en aangezien het een kleine toy is en dus ook een klein logo kun je je voorstellen dat daar wel het een en ander aan glijmiddel/vocht in achterblijft, dus schoonmaken met een borsteltje is echt een must.
Dit is een afbeelding van hot octopuss digit

Kijk. Heel leuk zo’n logo, maar dit is dan hoe een toy eruit ziet als je ‘m schoonmaakt met toycleaner en daarna met warm water. In die randjes van het logo gaat gewoon glijmiddel/vocht zitten en dat droogt wit op en dat ziet er dan zo uit. Het loont dus écht de moeite om standaard een tandenborsteltje te gebruiken als je je toys schoonmaakt.

Ronde 1 met de Hot Octopuss Digit

Ik had al een maand geen sextoy getest, niet gemasturbeerd, geen seks gehad, geen orgasme gehad, helemaal niks. Soms heb je dat. Nu heb ik een hele plank vol met de meest diverse sextoys om nog te testen en van al die sextoys sprak de Hot Octopuss Digit me het meeste aan.

Laat ik met de conclusie beginnen; ik heb 3 keer achter elkaar, in 1 sessie, gemasturbeerd met de Digit. HETRICK!!! Iets wat nog nooit is voorgekomen in m’n hele masturberende en sextoy-testende leven. Of dit kwam doordat de trillingen van de Digit zo goed zijn (ja) of omdat ik al een maand niet was klaargekomen (ja), dat laat ik verder in het midden. De Digit voelt inderdaad als een verlengstuk van je hand en met een beetje fantasie voelt het alsof je écht een trillende vinger hebt (oooh, kon dat maar)! Is de Digit perfect? Nee, dat zeker niet. Maar ik vind de trillingen écht zalig! Heerlijk diep, loom, relaxt!

Dit is een afbeelding van hot octopuss digit vibrator
Ik draag de Digit hier aan m’n linkerhand, want ander kan ik geen foto maken, maar de Digit is dus normaal gesproken voor rechtsdragende mensen. Althans, dan draag je de vibrator op je wijsvinger en dat werkt het meest intuïtief!

Hoe zit de Digit om mijn vingers?

Ik moet toegeven; de Digit glijdt gemakkelijk om m’n vingers, maar ik heb dan ook hele dunne vingertjes. De vibrator zelf rust onder m’n wijsvinger en ik kan m’n hand en vingers gemakkelijk bewegen als ik de vibrator ‘draag’. Met m’n wijsvinger kan ik nu gemakkelijk wat extra druk zetten tegen m’n clitoris (of op welke plek je de vibrator dan ook wil laten trillen).

Dit is een afbeelding van hot octopuss trillingen

De vorm van de vibrator zelf is ook prettig. Hij glijdt gemakkelijk tussen m’n schaamlippen (ja, wel met glijmiddel) (Sliquid is mijn favoriete glijmiddel) en het is echt een leuke, fijne, geile manier om met een vibrator te spelen. Heel anders dan ‘gewoon een vibrator tegen je klit zetten’. Dit voelt heel natuurlijk en eh, lief. Heel veel bonuspunten dus voor het ontwerpen van een vingervibrator die zo goed trilt en zo prettig te gebruiken is. Hij is ook superstil. Echt! Heel! Fijn!

De trillingen van de Hot Octopuss Digit

De Digit heeft 6 vibratiepatronen (waarvan 1 steady) en die kun je alle 6 in 5 verschillende sterkten laten trillen. Ik vond de vibratiepatronen niet echt veel aan, maar het steady stand bleef in alle 5 de sterkten net zo diep en fijn. Ook punten daarvoor, want vaak gaan dit soort kleine vibrators in de hardere sterkten oppervlakkig trillen. Was niet het geval. Waar het misgaat bij de Digit is als je wil gaan switchen tussen vibratiepatronen of als je de toy harder of zachter wil zetten. Dan moet je ineens je andere hand erbij pakken of de toy van je klit halen om ‘m van dichtbij te bekijken zodat je kunt zien op welk knopje je moet drukken.

De knopjes van de Hot Octopuss Digit

De knopjes zijn prachtig weggewerkt in de zijkant van de vibrator. Echt prachtig! Je ziet ze haast niet zitten en je voelt ze ook haast niet zitten. Prachtig, maar je hebt er alleen niks aan, want knopjes moet je op z’n minst voelen zitten om ze tijdens een masturbatie- of sekssessie gemakkelijk te kunnen gebruiken.

De prachtige weggewerkte knopjes zouden dus al een probleem zijn bij een gewone vibrator, maar in het geval van de Digit zijn ze helemaal haast niet in te drukken. Wanneer je de vibrator om je vinger draagt (dé bedoeling van een vingervibrator) kun je onmogelijk met diezelfde hand op het knopje waarmee je door de patronen scrollt drukken. De 2 knopjes waarmee je de vibrator harder en zachter zet krijg je nog wel een beetje ingedrukt, maar echt handig gaat het niet, want je moet kracht zetten. Erg jammer, want met voelbare knopjes (dus een bobbeltje dat op het siliconen ligt) was dit probleem gemakkelijk opgelost.

Doordat de knopjes zo klote zijn verandert de fijne, relaxte ervaring met deze vibrator eigenlijk. Ze schrijven zelf op de verpakking dat de Digit ‘subtle, unobtrusive en beautiful’ is en dat is-ie écht. Tot je dus op de knopjes moet gaan duwen.

Dit is een afbeelding van knopjes van de hot octopuss digit
De knopjes zijn amper te zien en al helemaal slecht te voelen.

De Digit is niet geschikt voor dikke vingers

Ik heb mijn M. uitgekozen op z’n grote handen! Want… ik ben gek op mannen met grote handen! Supersexy! Helaas past de Digit dus niet om zijn vingers. Hij kan de Digit nét op z’n eerste vingerkootje dragen, maar ‘m helemaal over z’n tweede vingerkootje gaat dus niet lukken. In de gebruiksaanwijzing van de Digit staat dat je ‘m dan op een andere manier moet omdoen, maar dat werkt dus niet bij écht grote handen.

Op de verpakking staat ‘flexible band fits most fingers’ en de band is inderdaad flexibel en mijn M. kreeg de toy uiteindelijk wel om z’n vingers (bovenin dus), maar het zat allemaal nog steeds behoorlijk strak. Een flexibel ‘hard’ plastic bandje past dan uiteindelijk wel, maar gaat knellen (zeker als je bezig gaat). Is ook niet helemaal de bedoeling van deze toy, lijkt me.

Dit is een afbeelding van vinger vibrator hot octopuss
De Digit op de hand van M.! Zit natuurlijk helemaal niet lekker of handig. En hij kan al helemaal moeilijk bij de knopjes.

Conclusie

De vorm van deze vingervibrator en de manier van gebruiken vind ik superfijn en de trillingen zijn ook écht precies wat ik prettig vind; loom en diep. Helaas zijn de knopjes tijdens het gebruik erg slecht in te drukken. Mensen met dikke(re) vingers zullen deze vingervibrator zelfs helemaal niet om hun vingers kunnen dragen en sja, dat was nou net waar dit speeltje voor bedoeld is (ik had het heel leuk gevonden als M. ‘m had kunnen dragen, zodat hij een soortement van bionische trillende vinger had). Neemt niet weg dat ik er zelf, toen ik ‘m eenmaal in het voor mij goede standje had trillen, heerlijk mee ben klaargekomen.

DE HOT OCTOPUSS DIGIT IS HIER TE KOOP (79,-) >>

Maar… ik denk zelf dat je veel meer plezier gaat hebben met de Hot Octopuss Amo! Dit is ook een bullet vibrator van Hot Octopuss! Met hetzelfde motortje, dus met dezelfde lekkere, diepe, lome trillingen, maar dan zonder dat rare frame voor je vingers, maar gewoon lekker old skool vasthouden.

DE HOT OCTOPUSS AMO IS HIER TE KOOP (€ 49,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. DP schreef:

    Wat fijn om weer eens een review te lezen en je karakteristieke ‘knipoog’ te zien. <3
    Een mooie en bijzonder uitziende toy, jammer dat hij/zij, ondanks de hattrick, op een aantal punten minder scoort.

  2. Sandra schreef:

    De hand van huisgenoot M ziet er best zielig uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.