10 LENTEKORTING BIJ WWW.MAANZIN.NL

lente korting

Voelen jullie het ook? De lente komt eraan! Maar dan echt!!! Het was gisteren nog gewoon licht buiten om 18:00! En ik krijg meteen zin om op te ruimen! Alles moet anders! Het moet schoon! Fris! Fruitig! Ik moet m’n courgetteplantjes gaan voorkiemen! En ik heb ook al weer wat AH-moestuintjes gescoord en de tuin moet opgeruimd en omgespit en de koelkast moet schoon en de diepvries en aaaaaaargh! So much to do! Maar ik heb zin in de lente, lekker buiten zitten! Slippertjes aan, vooral slippertjes aan en sloffen uit! Om mijn lentegevoel alvast met jullie te vieren geef ik maar weer eens 10% korting! Op allllllllles! Met de code ‘lente’ krijg je 10% korting bij www.maanzin.nl tot en met 21 maart (dan start de officiële lente)! Ik zou zelf dan gaan voor een Womanizer vibrator natuurlijk (dat kan de Womanizer W500 of de Womanizer Pro zijn; ze zijn allebei super), maar misschien vind je een Europe Magic Wand wel leuker (dit blijft mijn toy of choice als ik maar 1 speeltje mee mag nemen naar een onbewoond eiland) (een onbewoond eiland met elektriciteit dan wel graag) (uiteraard ook met opzetstukken (de Genius of de Genio). Of… de DOXY is ook een heel goede wand massager… of een Fairy… of… kijk zelf maar even of er iets leuks voor je tussen zit! Ik denk dat zeker de vaste lezers nu zelf wel kunnen bepalen wat een goede vibrator is en wat niet! Oh, en je kunt dan meteen een leuke review schrijven over je nieuwe seksspeeltje en meedingen naar de LELO Tiani 24K (lees de voorwaarden HIER) (doen!) (leuk!).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat lief!! Korting :-))
  Luna links staat de Europe Magic Wand voor 99,95… als je er op klikt kost hij bij Maanzin 119,95… welke klopt er nu?

  Xx

  • Luna schreef:

   Thanks! Ik heb het aangepast… zoals je weet kan ik niks aan de prijzen in m’n shop doen (behalve dus af en toe korting geven)… hij was al een tijdje weer duurder (€ 119,95 dus)… maar nu met korting, eh… goedkoper, haha! Maar jij hebt er al 1 toch? :-)

 2. Marjan schreef:

  Ja ik wel, en ik geniet er ook heel erg veel van… maar ja , mijn beste vriendin was ook gecharmeerd van de EMW… vandaar….. en toen viel mij die prijswisseling op…. ik weet dat jij er niets aan kan doen, het is ook niet erg, met die korting van 10% is ie ook heel erg leuk en lekker ;-)

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.