SEKSTOY REVIEW #359: CLITORAL PUMP

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Clitoral Pump, oplaadbare luchtdrukvibrator
Fabrikant : CalExotics
afmeting: 15 centimeter lang
Batterijen: oplaadbaar
Prijs: € 55,96
verkooppraatje: De Clitoral Pump heeft 12 standen en kan naast zuigen ook vibreren voor extra sensatie. De standen zijn eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op het handvat. De Clitoral Pump is oplaadbaar, waterproof en kan overal mee naartoe dankzij het compacte formaat.
is dat ook zo? Zal best, ik wil ‘m alleen nergens mee naartoe nemen.
cijfer: 4

clitoral pump totaal

Na het succes van de Womanizer, de eerste vibrator op luchtdruk, was het logisch dat de copycats volgden. Niet allemaal met succes (understatement van het jaar), maar sommige merken hebben een goed en stabiel plekje op de luchtdrukspeeltjes-markt verovert; bijvoorbeeld Satisfyer (niet alle Satisfyers zijn goed, check vooral mijn reviews of reviews van andere toytesters om er zeker van te zijn dat je een goede luchtdrukvibrator aanschaft)! En het lijkt erop dat ‘alle’ merken nu seksspeeltjes op luchtdruk gaan maken, want daar is blijkbaar een markt voor! En.. ik wil ze best allemaal testen hoor, no problem! Ik kreeg de Clitoral Pump van het merk CalExotics opgestuurd van het meisje van Easytoys.nl; een luchtdrukvibrator van, juist, het merk CalExotics. Tijd voor een test!

De Clitoral Pump komt in een prima verpakking. Doosje met opdruk, niets meer niet minder. Maar ook hier weer het totale bullshit tekstje ‘designed for a woman by a woman’. Ik ga het hier gewoon nog een keertje schrijven; al is mijn seksspeeltje ontworpen door het debiele broertje van de zus van de moeder van de directeur van CalExotics, het interesseert me niks! Als het Godverdomme maar een goed en veilig speeltje is! Wat ik dan wél weer tof vind is dat de Founder/CEO van CalExotics, Susan Smit, met haar eigen hoofd op de verpakking staat. Niet dat dat ervoor zorgt dat het ineens een goed speeltje wordt, maar het schept toch een soort van vertrouwen. Door het plaatsen van deze foto wil CalExotics overduidelijk een ander soort publiek (de zelfbewuste vrouw) aanspreken dan ze voorheen deden (vrachtwagenchauffeurs). Denk ik dan.

Ook lachen is trouwens het tekstje op de achterkant: ‘State-of-the-Art Memory Chip, Resumes on Last Function Used’. Heel erg ‘state of the art’ inderdaad, kuch. Bestaat al jaren en jaren en jaren en daarnaast; is helemaal geen handige functie. Ik wil als ik een seksspeeltje gebruik niet beginnen met het standje waarin ik de vorige keer geëindigd ben. Net als met echte seks. Niet meteen die pik in m’n reet, maar eerste even wat voorspel. Rustig aan beginnen ja, en opbouwen die spanning, ik ben geen hond.

Eerste indruk van de Clitoral Pump

M’n eerste indruk van de Clitoral Pump was middelmatig. CalExotics begint bij mij vaak al met wat minpunten, omdat het merk me gewoon niet zo aanspreekt. Deze Clitoral Pump ligt lekker in de hand en het siliconen is lekker zacht (of silky soft, hoe je het ook noemen wil). Het voelt allemaal prima, maar niet heel luxe. Gewoon prima. Je kunt het tuutje van de Clitoral Pump afhalen (met wat kracht) en daaronder zit een zilver, hardplastic ‘ding’. Dit ding ontrekt het tuutje van lucht, waardoor het tuutje vacuüm trekt, en geeft de trillingen door. Ik zette de Clitoral Pump aan en probeerde ‘m wat op m’n vinger, maar voelde niks. Niks geen vacuüm, hoe hard ik het tuutje ook tegen m’n vinger aan drukte. Jesus, wie verzint dit, dacht ik, maar ik was even vergeten dat je een beetje spuug (of glijmiddel of kutvocht, whatever) moet gebruiken. En toen zoog het tuutje in een prima, dikke prima zelfs, vacuüm. Kon nog wel wat gaan worden met deze Clitoral Pump!!!

clitoral pump verpakking

Ik wil tussendoor even een complimentje geven voor het feit dat je het tuutje random op het onderstuk kan plaatsen, waardoor je er dus zelf voor kan kiezen of je de knopjes aan de onderkant van het speeltje hebt zitten, of aan de bovenkant (of links of rechts, wat jij wil). Dit is een feature die ik graag ook op andere seksspeeltjes terug zou zien.

Voel je al wat?

Op m’n klit ermee! Uiteraard was het daar vochtig genoeg door wat spuug, glijmiddel, vaginavocht of sperma van de ochtend ervoor (lekker verhaal dit, Luun). En het was even friemelen, maar m’n klit zoog prima vacuüm. Echt heel goed! Omdat het tuutje van de Clitoral Pump écht vastzit kun je het gehele speeltje langzaam op en neer ’trekken’ vanaf je klit. Je klit komt dan iets omhoog en je moet wat kracht gebruiken om het speeltje van je klit af te krijgen (en dit gaat dan met een ietwat slurpend geluid) (geinig) (vond ik heel geinig in ieder geval). Het vacuüm is dus goed. Maar ja. En nu?

clitoral pump trillingen

Er is geen constant vacuümprogramma. Het vacuüm gaat altijd gepaard met trillingen en dat dan in een ritme. Dus vacuüm aan, tril, vacuüm aan, tril, vacuüm aan, tril en zo verder en dat dan in 12 verschillende ‘intensiteiten’. Ik kan het niet helemaal duidelijk uitleggen, maar het vacuüm blijf je constant ‘voelen’ en het trillen is dus per standje verschillend. Niet dat het iets uitmaakt, want je voelt uiteindelijk niets van de trillingen. Logisch ook, want de afstand die de trillingen moeten maken vanaf het motortje naar het tuutje is gewoon te lang en daarnaast; het tuutje is te zacht en flubbelig om goed te kunnen trillen. Jammer!!! Maar ik voelde wel ‘iets’. Het deed me wel ‘iets’, deze Clitoral Pump op m’n klit. Maar wat?

Maar valt er een beetje klaar te komen met de Clitoral Pump?

Ik was al een tijdje met de Clitoral Pump bezig en aan het bedenken wat ik nou precies voelde. Het liedje ‘Don’t Give Up’ van Peter Gabriel en Kate Bush kwam ineens in me op: ‘Don’t give up /you still have friends’. Ha! Ik kon er natuurlijk altijd nog 1 van m’n andere vibratorvrienden bij pakken, want zo alleen met deze Clitoral Pump ging het echt niet lukken. En echt, ik heb er m’n best voor gedaan! Maar als je al 30 minuten met een vacuüm gezogen klit ligt en ondertussen heel hard aan geile neukseks hebt gedacht en nog steeds niet bent klaargekomen, ja, dan wordt het tijd voor iets anders. Ik pakte er m’n Pure Wand bij. Werkt bijna altijd, maar dus niet in combinatie met deze Clitoral Pump. Want de Clitoral Pump doet dus gewoon amper wat. Hij zuigt je klit heel goed vacuüm, maar gaat niet, zoals de andere (echte) luchtdrukvibratoren ook ‘pulseren’, als in ‘zachtjes zuigen’, als in ‘heel snel vacuüm aan, vacuüm uit’. Hij doet wel ‘iets’, maar dat iets is echt te verwaarlozen. Met een speeltje bezig zijn waarvan je wel ‘iets’ voelt en waarbij je constant loopt te denken; harder, harder, harder, ik wil ‘m harder, zuig dan harder, ga nou trillen!!! Nee, dat schiet niet op. Dat is frustrerend. En ik heb ‘m harder tegen m’n klit geduwd, het hele ding op-en-neer bewogen, ik heb er porno bij gekeken, ik heb me in een diepe mindfulness proberen te begeven; ik heb er echt alles aan gedaan. En toen het zelfs in combinatie met de Pure Wand (lees HIER nog een keer m’n review) niet lukte heb ik de hoop opgegeven en m’n Europe Magic Wand erbij gepakt. Klaar in 1 minuut. VERLOSSING!

clitoral pump luna

Tel bij het slechte functioneren van de Clitoral Pump ook nog eens op dat dit speeltje een GIGANTISCHE zenuwachtige teringherrie maakt! En met teringherrie bedoel ik TERINGHERRIE. Omdat hij niet constant trilt of vacuüm zuigt, maar dus altijd in een patroon, is een paar minuten van dit geluid al genoeg om je helemaal, maar dan ook helemaal lijp te krijgen. Onder je dekbed wordt het geluid ietwat gedempt, maar ja, soms wil je gewoon zien wat je aan het doen bent hè? En in dit geval is dat dus met een amper werkend lila seksspeeltje tussen je benen liggen! Dat de Clitoral Pump ook in bad te gebruiken is en oplaadbaar via een USB-snoertje, dat maakt dan ook niet meer uit.

Conclusie

Dit had echt een goed speeltje kunnen zijn. Echt. Het idee is goed. Het materiaal is goed. Het formaat is goed. Hij zuigt écht prima vacuüm en het feit dat je zelf kunt kiezen of de bedieningsknopjes onder of boven komen; geniaal! Maar je voelt dus helemaal niks van de trillingen. En met niks bedoel ik dus ook echt NIETS. Okay, okay, héééééél oppervlakkig. Je clitoris wordt met deze Clitoral Pump vacuüm gezogen en that’s it. En that’s not enough.

DE CLITORAL PUMP IS HIER TE KOOP (€ 55,96) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Tess schreef:

  Ik sprak een tijdje geleden een vertegenwoordigster van CalExotics, en toevallig had ze het ook over deze toy. Zij vertelde het zo dat hij bedoeld was als een soort voorspel. Om je clitoris meer gevoelig te maken, bloed er naar toe te laten stromen, dat soort dingen, maar niet om klaar te komen.
  Apart dat zij dat vertelde maar dat dat niet zo op de verpakking staat.

  • Luna schreef:

   Nee, staat er zeker niet op… en dan nog… ik kan 100 betere manieren verzinnen om meer bloed naar m’n clitoris te laten stromen ;-)

 2. Laykam schreef:

  Hij doet me denken aan een bloedzuiger qua vorm…. :P whahaha

  • Luna schreef:

   Ik liet ‘m aan m’n moeder zien (75)… die vond ’t op zo’n nepkip lijken… die dingen voor de hond (ze zag de kleur niet helemaal goed op m’n filmpje) :-)

 3. Marjan schreef:

  Ik vind de vorm ook wel een beetje apart zeg maar…. maar dat hij/zij teringherrie maakt, dat vind ik zo’n enorme extra afknapper …. en dan bijna 60 euro voor een apparaat wat eigenlijk alleen je clitoris iets gevoeliger maakt…. beetje zonde…. Ik vind de review dan wel weer helemaal leuk!

  • Luna schreef:

   De vorm is goed en als hij zou trillen (als je dat zou voelen), dan zou ik het een stuk leuker vinden… maar helaas… en soms zijn de reviews van slechte speeltjes de leukste :-)

 4. Else schreef:

  Ik was er al bang voor, voor het cijfer . . .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.