HET NACHTKASTJE VAN… LUNA

inhetnachtkastjevanluna
Ik ben er bijna 2 dagen mee bezig geweest, maar ik het is me eindelijk gelukt; het enigszins archiveren van m’n seksspeeltjes. Op de pagina LUNA’S NACHTKASTJE vind je een lijst met daarin alle seksspeeltjes die ik in huis heb (en dat zijn er nogal wat). Gebruik ik al die seksspeeltjes ook dagelijks, wekelijks of maandelijks? Nee, natuurlijk niet. Alle yukiyuki-producten gaan meteen na het testen in een doos om nooit meer terug te zien (behalve dan om te laten zien tijdens presentaties of feestjes). Sommige speeltjes zijn nogal middle of the road en omdat ik zoveel betere speeltjes heb komen ook die mijn bed nooit meer in. Welke speeltjes er wél permanent in, op of onder mijn nachtkastje liggen zijn op die pagina aangegeven met een ❤. En lovende recensies van die speeltjes zijn terug te vinden als speeltjes die 10 punten of 9 punten kregen op de schaal van Luna.

Maar… ik ben heel benieuwd wat jullie in je nachtkastje hebben liggen aan seksspeeltjes. Welk speeltje ligt er al jaren en never fails? Wat is een topper? Welk speeltje gebruik je zo af en toe? Wat vind je partner ervan (als je die hebt)? Wat is je nieuwste aanschaf? Welke speeltjes zou je graag nog willen hebben? Wanneer vind jij een speeltje goed? Welke vibrator kocht je ooit, maar ligt na 1 keer gebruiken achter in je nachtkastje? Van welke aanschaf heb je spijt? Van mij mag er wel wat meer gesproken en geschreven worden over seksspeeltjes, maar dan wel graag eerlijke praatjes, van normale mensen en geen verkooppraatjes van (web)shops of klakkeloos overgenomen recensies van sekstoyfabrikanten (dit gebeurt regelmatig in de vrouwenbladen).

Dus… heb jij (M/V) een mening over seksspeeltjes en er ook een paar in huis waar je wat over kan zeggen én wil jij door mij geïnterviewd worden? Stuur dan een mailtje naar mij (luna – apestaartje – climaximaal.nl) of laat hieronder een berichtje achter. Ik stel je dan via de mail wat vragen die ik uiteindelijk, samen met jouw antwoorden, geheel anoniem, hier op de site zal plaatsen! Ik ben heel benieuwd en je natuurlijk eeuwig dankbaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Lisa schreef:

  Hoi Luna,

  Ik vind het een goed initiatief en zou je graag een kijkje willen geven in mijn bescheiden nachtkastje!

  Groetjes Lisa

 2. duchess schreef:

  Dat vind ik nou echt een initiatief waar ik achter kan staan! Ik wil je best bijkletsen over de inhoud van mijn nachtkastje.

  groetjes!

 3. Sofie schreef:

  Ik wil ook wel meedoen, al heb ik ook maar een piepkleine collectie.
  2
  Maar meer heb je niet nodig hé.
  Sofie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.