DOE MEE EN WIN… EEN ECLIPSE VIBRATOR

giveawayeclips

Het is weer tijd om iets leuks weg te geven! En deze week is dat de Eclips Ultra 7 Penguitronic, in de volksmond ook wel De Eclips genoemd, of Tarzan, of kermis-in-je-kut-speeltje. Het is vooral een speeltje waar ik een diepe liefde voor koester. Waarom? Dat kun je lezen in het stukje: ECLIPSE VIBRATOR (#365SEXTOYS, #62) (het heeft iets te maken met hoe ik de verkering heb ontmoet). Het mannetje van www.willie.nl was diep geroerd door dit verhaal en stelde zonder blikken of blozen een spiksplinternieuwe Eclipse ter beschikking! Lief hè? Je kunt ‘m winnen door een reactie achter te laten.

De winnaar is bekend… dus je kunt niet meer meedoen! De Eclipse is gewonnen door Irene! HOERA!

DE ECLIPSE IS HIER TE KOOP (€ 37,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Kaat schreef:

  Yes, please!

 2. Debbie van den Broek schreef:

  Je weet Chantall, ik ga Maandag de 19e trouwen……daarna gaat alles drastisch achteruit, ondanks mijn jonge god :-( Whahaha!

 3. Branwen schreef:

  Dat ziet er leuk uit. Ik neem aan dat het zwarte katje er niet bij hoort, zo wel, ook goed ;)

 4. Ashleey schreef:

  Dat ziet er erg leuk en goed uit! :D

 5. Mo schreef:

  Hmmm, ik had jaren een zwarte Tarzan, die is helaas versleten. Het was mijn op één na grootste bedvriendje. Avonden lang genoot ik van hem, soms alleen maar ook vaak met mijn vriendje er bij. Het was heerlijk om hem te zien genieten als Tarzan z’n werk deed.
  Ik las jou recensie over de Eclipse en wilde hem gaan kopen als vervanger van mijn inmiddels 13 jaar oude zwarte rakker. Maar nu zie ik dat jij er één weg geeft… Super… Hoop op een leuk bericht vrijdag… Anders zal ik er toch één kopen… Kan niet zonder… Haha…. Kus!

 6. yvonne schreef:

  Kermis in mijn kutje… altijd al eens mee willen maken hahahahaha

 7. Simone schreef:

  Omdat ik nog nooit een vibo heb gehad en wel graag eentje wil teste en kermis in het kutje dat wil ik wel eens boelen hoe dat is :)

 8. Eva schreef:

  Oh die ziet er goed uit! Count me in :)

 9. Rene Brand schreef:

  Wil deze wel eens proberen, Lijkt hij een beetje op het Lunapark, je weet wel zo’n oude kermis attractie die je waarschijnlijk niet meer ziet. :)

 10. Joors Truly schreef:

  Leuk ding, maar ik heb er niets aan. Dus als ik toch de Random winnaar ben doneer ik m aan Simone die nog maagdelijk viboloos is…. All the pleasure she is missing, poor girl ;-)

 11. Gingi schreef:

  Mijn verkering is net uit, dus ik wil Tarzan wel onder mijn hoede nemen..

 12. Syldenil schreef:

  Nou, dat lijkt me wel wat :) Ik kan het me echt niet veroorloven om zelf speeltjes te kopen als single mom zonder baan, maar heb wel mijn behoeften in mijn spaarse momentjes voor mezelf. Graag!

 13. Anna schreef:

  Oef, geen bezwaar tegen! Een beetje actie in de tent is altijd welkom! M’n vriend zal het ook geweldig vinden om te proberen bij mij. En ik zelf stiekem ook wel op eenzame nachten :)

 14. Saskia schreef:

  Oeeeh yeaaah die is hier wel welkom!

 15. Maike schreef:

  Oeh, die zou ik wel willen hebben als mijn eerste vibrator, tot nu toe doe ik zelf alles met de hand :( Ook niet veel mee mis hoor, maar dit lijkt me een aparte ervaring!

 16. Joyce schreef:

  Zitten hier geen weekmakers in?

  • Luna schreef:

   Nou, zeer waarschijnlijk wel… Het is dan ook absoluut geen speeltje wat ik zou aanraden als je een speeltje wil aanschaffen (dat staat ook bij m’n review)… Het is alleen zo’n Golden Oldie en vooral een speeltje waar ik veel plezier mee heb gehad (en ik kreeg ‘m ooit van de verkering)… Ik ben bezig met het voorbereiden van ‘De Week van de Weekmakers’… dan ga ik zelf ook eens goed op zoek naar wat nou precies weekmakers zijn en hoe erg het is bij hoeveel gebruik… er doen zoveel verschillende verhalen de ronde!

 17. Dineke schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar deze ‘Tarzan’. Ik doe mee!

 18. Sanne schreef:

  Ooooo deze zou ik heeeel graag willen hebben!

 19. Amiek schreef:

  Hihihi… Nou…. *glundert en glimt een beetje*

 20. Honnevon schreef:

  Ik doe mee!
  Spannend weer iets nieuws aangezien mijn lievurd 3 ploegen werkt en ik dus ook wel eens een nachie alleen in bed lig ;-).
  Wil hem eventueel wel omruilen, heb hier een eitje draadloos bestuurbaar….wat een flutding!!! 1 x getest en nooit weer gebruikt. :-P

 21. Hatavitla schreef:

  Graag!

 22. Hanna schreef:

  Poging nummer 2! ;-) Ik doe mee! :D

 23. Sanneke schreef:

  Op de valreep… Oké, ik wil best wel eens Jane spelen.

 24. Albert schreef:

  Nou, laat die maar komen hoor, weet hier nog wel een gaatje te vullen.

 25. Irene schreef:

  Omdat een beeld meer zegt dan woorden. Via twitter :)

 26. Leon schreef:

  oeh wat een leuke actie, kwam hem opeens tegen op twitter, lijkt mij erg leuk om hem te winnen daar ga ik mijn vriendin is mee verassen! iedereen succes ;)

 27. Sylvia schreef:

  ja lekker hoor !
  Voor de daagjes dat manlief moet overwerken ;-)

 28. Simone schreef:

  Wie heeft hem gewonnen zie alleen staan je hebt heb gewonnen ? Ben ik dat dan off :)

 29. Joors Truly schreef:

  Bij mij staat dat er ook. Top!

 30. Luna schreef:

  Ehm… er is dan denk ik iets misgegaan… Hij is gewonnen door Irene… staat ook in de posting zelf toch? Ooh, aargh! Nou ja, hij is al ingepakt en gaat zo op de post :-)
  Maar! Binnenkort weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen… ik ben EINDELIJK al m’n speeltjes aan het archiveren en vooral opruimen en daar zitten een aantal ‘dubbele’ dingen tussen… dus… Na dit weekend weer een give away! Ik denk dat het zo’n onder je bed vastbind-systeem wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.