SEX TOY TEST #110: HAPPY RIDE, FIETS VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Happy Ride vibrerende fietszadelhoes
Producent: You 2 Toys
Prijs: € 19,90
Formaat: 300 mmx 210 mm
Batterijen/oplaadbaar: past om elk zadel
Het verkooppraatje: ‘Fietsen en tegelijkertijd stiekum genieten zonder dat anderen het weten! Deze fietszadelhoes heeft een multispeed vibrator op precies het juist plekje, terwijl de bediening handig verborgen is.’
Is dat ook zo? Ik werd er wel geil van
Aantal punten: 6/10

happy ride fietszadel
Ik vind het een prettige gedachte dat als sommige mensen aan vibrators denken, of aan dildo’s of andere seksspeeltjes, dan ze dan ook meteen aan mij denken! Wat een eer! Zo kreeg ik vorige maand meerdere twitter-berichtjes, Facebook-DM’s en mailtjes over een persbericht met de titel ‘Vibrerende zadelhoes belooft genot bij het fietsen’ of in het Engels: ‘Now THAT’S a good reason to get on your bike! Vibrating bicycle seat cover provides exciting new incentive to cycle to work.’ Of ik de fiets vibrator al kende? Ja! Of ik ‘m al getest had? Nee, dat nog niet. Toen nog niet. Nu wel.

Ik vond het nogal een dingetje namelijk: een vibrator-achtig iets op je zadel zetten en dan een stukje gaan fietsen! Hopen dat de buren niet net toevallig buiten staan. Hopen dat je niemand tegenkomt op straat. Of nog erger; dat iemand je staande houdt om even een praatje te maken, terwijl dat ding nog aan het trillen is. Maar ja, wat moet, dat moet! Het trilzadel past dus op elke fietszadel (zeggen ze) en is gemaakt van polyamide (geen idee wat het is, maar het voelt heel stevig aan en het zal wel allerlei lichaamssappen kunnen absorberen, want het is de bedoeling dat je door je slipje heen nat wordt van een ritje met de Happy Ride). Ik zal meteen to the point komen, want ik had het niet verwacht; de Happy Ride is behoorlijk geil. Je moet ietwat voorovergebogen op je fiets gaan zitten om ervoor te zorgen dat je klit tegen de ingenaaide trilbullet aankomt. En al worden de trillingen voor een groot gedeelte geabsorbeerd door dat polyamide; je voelt de trillingen dus wél, zeker als je een jurkje aanhebt (ik zou geen spijkerbroek aanraden).

Achterop het zadel zit een zakje waarin de afstandsbediening verborgen zit (het lijkt echt op zo’n zakje voor je bandenplakspullen). Via de afstandsbediening kun je de trilbullet aanzetten en harder en zachter laten trillen (al is zacht bijna net zo hard als hard, dus je hebt maar 1 standje). Nu moet ik er wel bij zeggen dat je niet echt lekker zit qua fietsen. En de Happy Ride paste niet op m’n eigen fietszadel, want het zadel was te hoog. Ik moest dus op de fiets van de verkering (dat zadel was ietsje dunner). Als je niet op het zadel zit, dan hoor je de bullet behoorlijk hard trillen qua volume, maar als je erop gaat zitten, dan hoor je ‘m praktisch niet. En je kan ‘m gemakkelijk uitzetten, mocht je even van je fiets afmoeten om te stoppen voor een zebrapad. Maar je zit dus in een rare houding op je fiets (als je de trillingen tegen je klit wil voelen) en dat zien mensen. En dat voelt toch ongemakkelijk. happy ride vibrerendfietszadel

En eigenlijk voelt deze Happy Ride helemaal ongemakkelijk (misschien moet ik een keer ’s avonds gaan fietsen). Maar je wordt er dus wél heel geil van. Ik wel. Ik fietste zo’n 10 minuten door mijn keurige doorzonwoningen-buurt en ik was blij dat ik thuis was! Want als ik me niet zo ongemakkelijk had gevoeld, dan had ik er misschien zelfs een orgasme van kunnen krijgen, puur en alleen om het feit dat je iets stouts doet en omdat je buiten bent. Zoiets. Maar een orgasme op een fiets lijkt me niet zo handig, want ik krijg er nogal zwakke benen van en dan flikker je van je fiets en misschien wel een ongeluk en daar lig je dan met een gebroken enkel en dan horen de ambulancebroeders het zadel hard trillen en ja, met een vibrator op je fiets aangetroffen worden is nog erger dan het feit dat je geen schoon slipje hebt aangetrokken, zoals je moeder je altijd heeft geleerd! Nadeeltje; het ding kan niet in de was, want de trilbullet, inclusief de afstandsbediening kun je niet verwijderen. Voordeel; ding is niet heel duur en het maakt het boodschappen doen op de fiets een stuk interessanter.

DE HAPPY RIDE IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Inge schreef:

    Vind het best een grappig idee, denk alleen niet dat ik het ooit zou gebruiken uit angst betrapt te worden.

  2. Marcella schreef:

    WOW wat een super orgasme heb ik hiervan gekregen. Ben het wel met de kritiek van Luna eens. Vanwege de lage prijs toch uitgeprobeerd want ben gek op dergelijke spannende acties in de buitenlucht. Ik woon vlak bij de bossen met veel heuvels en ben (naakt) in mijn dunnen hardloopbroek (dus geen zeemleren binnenwerk, anders vole je hem niet) op mijn mountainbike gaan fietsen door de bossen waar ik een enkeling tegenkwam. Ik heb het zadel iets gekanteld(!!) waardoor ik al snel de vibrator tegen mijn kruis voelde en niet TE ver naar voren hoefde te leunen. De spanning, maar vooral bij het bewegen van je benen dat lekker gevoel krijgen was erg lekker. Eenmaal naar beneden rijdend hield ik het niet meer, stopte met trappen, duwde mn knieen tegenelkaar en kwam ongekend lekker klaar. Gelukkig zag je de natte plek niet door mn zwarte lycra. Aanrader voor een dergelijk tripje en enig uitproberen met de stand va je zadel.

  3. Esther schreef:

    Het lijkt me juist echt helemaal te gek om onder het fietsen (ook al kom ik veel mensen tegen )zoveel genot te hebben heerlijkkkkk hoe meer hoe liever mmmm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.