SALSA VIBRATOR WIN-ACTIE

Om te vieren dat ik het al 1 maand heb volgehouden om dagelijks een seksspeeltje te testen (ja, dat is een prestatie van wereldformaat) mocht ik een vibrator uitkiezen om weg te geven. Aan iemand van jullie dus! Aan iemand van mijn lieve lezers, die dan wel niet zo trouw reageren (amper), maar wel regelmatig langskomen (mijn bezoekersaantal wordt meer en meer, ook reden voor een feestje en een win-actie natuurlijk).
image

Ik heb gekozen voor de We-Vibe Salsa! Waarom? Omdat dit voor mij de verrassing van januari was. Het is een klein vibratortje (dus puur voor clitoraal gebruik), maar met een enorme power! En ja, dit mag wel als powerrrrrrrrrr geschreven worden! Ik verloot een witte Salsa ter waarde van € 59,90, maar hij is er ook in het zwart of in het rood (voor als je ‘m niet wint, maar wel wil hebben).

Mijn review van de Salsa lees je: HIER

Ik heb volledig random, een nummertje getrokken via de random number generator… en de winnaar is Coco!!! Coco, gefeliciteerd! Als je mij even je adres mailt, dan komt de We-Vibe Salsa zo snel mogelijk jouw kant op!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.