WAT ELK KUTJE NODIG HEEFT: EEN HOEDJE

En net als je denkt dat je er alles aan hebt gedaan om je kutje op te tuigen als een kerstboom, komt er weer iets nieuws wat je als weldenkende en vrouw van de wereld die alles voor een mooi en gezond kutje overheeft gewoon móét hebben; een beschermend hoedje.

vajjvisor

‘Ik heb natuurlijk m’n kut al volledig kaal. Van voor naar achter, van links naar rechts. Ik ga regelmatig naar m’n Brazilian Wax-vrouwtje, echt een topper is dat! M’n binnenste schaamlippen heb ik een paar jaar geleden trouwens laten wegsnijden, want die staken ietsje uit en zeker als ik wat opgewonden raakte kon ik me daar enorm aan storen. Want het hóórt gewoon niet, van die flapjes die eruit hangen. Ik ben blij dat ze weg zijn. Maar ja, toch was ik nog niet helemaal tevreden met de kleur en vooral nu ik wat ouder word voelde ik me toch wat onzeker over m’n donkerroze binnenkantje. Die heb ik gebleekt, want ik vind het dus niet de bedoeling dat m’n kutje te rood, te bruin of te roze is, dat is gewoon ranzig. Vies, bah.

Toen ik bezig was met dat bleken (vond ik trouwens helemaal niet eng en ik kon het gewoon zelf thuis doen in de badkamer) heb ik meteen m’n anus maar meegenomen. In 1 moeite! En toen ik mezelf zo in de spiegel bekeek was het allemaal nogal kaal en bleek, maar ook daar heb ik een oplossing voor: Vajazzling! Leuk wat glittertjes en glimmertjes op m’n schaambeen en schaamlippen plakken. Ik voelde me weer helemaal kind en dat soort gevoelens moet je koesteren. Ik plak die glitters niet elke dag hoor, maar wel elk weekend. Het maakt dat ik me op en top vrouw voel!

Oh ja, wat ik ook wel eens laat doen is het laten aanbrengen van een Vatoo, een soort tijdelijke tatoeage op m’n kutje met airbrush. Echt te gek! Ik ken een hele leuke kerel die dat doet, de ene keer een vlinder, de andere keer een dolfijntje, echt heel apart. Nou ja, en toen ontdekte ik onlangs de Va J-J Visor en het was alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen! Het is een soort wegwerphoedje dat m’n kutje beschermt als ik ‘m laat airbrushen en ik draag er trouwens ook altijd eentje als ik naar de zonnebank ga, want ik wil niet dat m’n perfect gebleekte kutje alsnog bruin wordt door de UV-straling! Een vriendin van me draagt ‘m altijd als ze haar schaamhaar laat verven en ze wil nooit meer wat anders. Oh, en ik draag ‘m ook als ik naar de sauna ga, ik wil niet dat iedereen zo maar bij me naar binnen kan kijken, doei.’

Hou op!
Hou op!
Hou op!

Je kutje is perfect zoals-ie is! Niks meer aan doen! Laat ‘r met rust! Ga niet lopen snijden, knippen, plakken, verven, bleken en gebruik geen bullshit producten om je kutje van binnen en van buiten schoon te maken (of te houden). Om met Dr. Oz te spreken: your vagina is a self cleaning oven!

En ik wil me zeker niet scharen achter de mindfullness-achtige zweeftypes die dagelijks praten tegen hun baarmoeder, die het überhaupt hebben van een kut het allermooiste geschenk in hun leven vinden, hun schaamlippen dagelijks masseren met massageolie (door een in Indiaase goeroe ingestraald), bij volle maan een kaarsje branden voor hun clitoris en hun menstruatie elke maand weer vieren met een slagroomgebakje van de Jumbo, maar het Vajazzlen, Vatooingen en het ‘beschermen’ van je kaalgeschoren kutje door middel van een hoedje is weer de totaal andere doorgeslagen kant van de medaille.

Hou op!

Ingezonden mededeling via Twitter: WAAROM WILLEN WIJVEN ALLES WAT MOOI IS STUKMAKEN?! GASTEN ZIJN NAMELIJK AL BLIJ ZAT ALS EEN WIJF EEN KUT HEB.

Dat bedoel ik.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. miranda schreef:

  Nou precies! Hahaha wat schrijf jij leuke stukken!

 2. Jan Folkersma schreef:

  Hahaha, hier krijg ik wel een hele dikke lol van. Bedankt!

 3. Beppie schreef:

  Haha! Ik dacht even dat ik wat gemist had en dat jij je schaamlippen had laten corrigeren :-)
  Ze bedenken en hoop raars hè die gekkies van tegenwoordig… What’s next? Een VaginaVersmaller?

  • Luna schreef:

   Helaas Beppie, ik had gewild dat het niet zo was, maar het bestaat al! Dus ze gaan vast nog wel iets gekkers verzinnen in de toekomst… het heet Vagina Rejuvenation oftewel Vaginoplasty… (ik wil niet weten wat ze precies doen, maar ze trekken de spieren van binnen weer wat strakker en volgens mij zetten ze ook wat hechtingen zodat je nauwer aanvoelt)… SCARY SHIT!

 4. caro schreef:

  Wauwie!! Mij nog nooit zo druk over gemaakt! Ik 31 jaar oud, nog lekker jong van geest en volop een levensgenieter! ik moet er niet aan denken….verspilde energie. .ditjes en datjes? Hou de lol aan jezelf, , geniet van sex…en nee heb nooit commentaar gekrege! Laat jezelf gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.