MASTURBATOR REVIEW #240: HEPS OTRIS

Het werd de hoogste tijd voor weer eens wat anders! J.T. testte dit keer geen anaalspeeltje, maar eindelijk weer eens een good old fashioned masturbator! Met dank aan MyTenga.nl voor het beschikbaar stellen van de Heps Otris in ruil voor een eerlijke review!

Naam: Heps Otris
Producent: HEPS
Prijs: € 57,95
Formaat: –
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Verkooppraatje: ‘Het zachte siliconen en het sterke vacuüm maken dit speeltje tot een must have.’
Is dat ook zo: Typische gevalletje van; leuk geprobeerd, maar is het hem toch (net) niet
Score: 5

heps optris 1

Na alle prostaat-toys van de afgelopen tijd (en de berg toys die nog ten kantore van Luna liggen te wachten) was het weer eens een verademing met een normale masturbator aan de slag te kunnen gaan. Nou ja, dat was het idee in ieder geval. Ik had nog een Heps Otris liggen. En ik moet zeggen, deze zwarte koker met rode accenten ziet er stijlvol uit. Iets wat je makkelijk zonder schaamte op je nachtkastje kunt hebben staan zonder dat iemand direct weet waarvoor het is.

Hij wordt geleverd in een doorschijnend plastic doosje met uitvoerige handleiding. Nu hoor ik jullie al denken; waarom heb je een handleiding nodig bij een masturbator? Welnu, de Otris heeft een revolutionair ontwerp. Wat dan J.T.?? Vertel, vertel het ons!!

De Heps Otris is een masturbator die je in delen uit elkaar kunt schroeven en waarin een 4 tal siliconen ringen zitten die je op een 6-tal manieren in de koker kunt plaatsen. Tsja, en iedereen met enige rekenkundige inzicht fronst dan zijn wenkbrauwen, want je zou dan 24 mogelijkheden moeten hebben, maar dit terzijde. Die 4 siliconen ringen hebben alle een andere textuur; 2 ervan zijn nauw, 1 heeft zijflappen (of boven en onder flappen, het is maar hoe je de koker houdt) en 1 heeft grote noppen. Je kunt de Otris dus helemaal naar eigen smaak in elkaar schroeven. En nog beter is, de siliconen ringen zijn ook los te koop!! Dus stel dat je wat onder gemiddeld bedeeld bent, dan koop je een paar extra nauwe ringen en de Otris zit lekker strak. Ben je wat bovengemiddeld geschapen dan zou ik deze Otris helemaal links laten liggen, want zelfs met de wat grotere ringen kan hij wat claustrofobisch aanvoelen.

heps otris 1

Wat ook nog vermeld dient te worden is het ventiel in de bovenste deksel. Zodra je je pik in de masturbator stoot gaat het ventiel omhoog en kan de lucht ontsnappen. Trek je terug dan sluit het ventiel en ontstaat er een vacuüm. Op papier hebben we hier dus een winnaar. Een volledig aanpasbare masturbator die ook nog eens een sterk vacuüm kan creëren. Maar wacht nog even met aanschaffen en lees even verder, want dan zal ik je uitleggen dat je deze dus beter niet kunt kopen.

Het idee van de Heps Otris is leuk, maar…

Als ik er een masturbator bij pak dan wil ik dat hij gelijk klaar voor actie is. De kans dat ik dan afhankelijk van mijn stemming of het pornootje dat opstaat een ding ga configureren is 0,0. Daarnaast vraag ik mij werkelijk af of je de binnenkant vaak zult aanpassen. Als hij eenmaal goed is, dan is-ie goed en kleine kans dat je hem dan weer anders in elkaar schroeft.

otris heps

De Heps Otris maakt lastig schoon

Groot nadeel van de Heps Otris is het schoonmaken. Een Tenga Flip-Hole of een willekeurige Fleshlight hou je even onder de kraan om hem te reinigen, maar de Heps Otris zul je helemaal uit elkaar moeten schroeven en alle onderdelen afzonderlijk even schoon moeten maken. Het glijmiddel en je lozing kunnen overal tussen gaan zitten en je wilt met je kwakje ook niet het ventiel dichtkitten.

Over het ventiel gesproken, dat staat open of het staat dicht, iets tussenin bestaat niet. En als het dan dicht staat zorgt het voor het vacuüm, en wel in de meest heftigste vorm. Daar moet je van houden. Kun je bij bv een Fleshlight het vacuüm iets aanpassen door de dop losser of vaster te draaien, bij de Heps Otris kan dat niet.

Geen aanrader

En dan heb ik het nog niet eens over mijn real life gebruikerservaringen. Ik dacht hem toch goed schoon gemaakt te hebben voor gebruik, maar de eerste keer zat m’n pik echt volledig onder een onduidelijke witte smurrie. En dat was nog voor het hoogtepunt! Daarnaast drupte het glijmiddel, vermengd met het witte goedje (nog steeds voor het hoogtepunt!!!) aan alle kanten uit het ventiel en liet vage plekken op de vloerbedekking achter.

Het idee van ‘one size doesn’t fit all’ juich ik wel toe, maar deze uitvoering gaat het hem niet worden. Misschien staat hij dan wel mooi op mijn nachtkastje, het enige wat hij daar echter doet is stof verzamelen.

DE HEPS OTRIS IS HIER TE KOOP (€ 57,95) >>

Wél heel goede masturbatoren zijn dit:

1. Tenga Fliphole (J.T.’s review lees je: HIER) (het is zijn favoriet)
2. Fleshlight (de favoriet van veel mannen)
3. La Bocca Della Verita (J.T.’s review lees je: HIER)

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Else schreef:

  Weet je dat die lelo loki link niet werkt, moet tussen deze en de vorige zitten dacht ik

 2. Bart schreef:

  Goed geprobeerd maar net niet dus. Enige manier om uiteindelijk tot wel een goed product te komen is fouten te maken. Hopen dat men er van leert!

 3. Tessa schreef:

  Oh ik dacht dat dit een heel koel ding zou zijn voor mannen, maar naar deze review… :X
  Dat is toch echt een anticlimax, als je net wil beginnen, en er zit nog rommel van de vorige keer in.. blegh! Jammer, want het leek zo gaaf.

 4. Robert schreef:

  Misschien was dit wel een tweedehands masturbator ;-)
  Het ziet er in ieder geval wel mooi uit, jammer dat het gebruik ervan een stuk minder is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.