BOY TOY TEST #184: CHIN BURU, OPZETSTUK VOOR DE FAIRY

Naam: Chin Buru
Producent: Fairy
Prijs: € 34,95
Formaat: past op de Fairy
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De ChinBuru met de Fairy is het meest krachtige vibratie apparaat voor de penis. Dit opzetstuk voor mannen, brengt je in seconden naar een orgasme!’
Is dat ook zo? Een heel erg effectief ding, aldus mijn man.
Score: 8.5

chin buru

“Ik zou dat ene ding niet meer naar J.T. sturen hoor”, zegt de echtgenoot.
“Welk ding?”, vraag ik.
“Dat ene ding wat je op je Fairy moet zetten.”
“Heb jij die getest????”

Ik was een avondje naar een vriendin geweest en de echtgenoot had van die gelegenheid gebruikt gemaakt om even wat gaan snuffelen in m’n kantoor. Op zoek naar wat leuke speledingetjes om zijn avondje alleen wat meer cachet te geven. Hij was gestuit op de net gearriveerde doos van Mytenga.nl met daarin alleen maar mannenspeelgoed (want bij Mytenga.nl verkopen ze dus voornamelijk mannentoys) en de Chin Buru had ‘m wel aangesproken.

“En heb je mijn Fairy losgekoppeld??”
“Ja, maar die heb ik weer in het stopcontact gedaan hoor, ligt gewoon weer naast je computer.”
“En, hoe was het?”
“Ja, het werkt wel.”

Ik had het er met testman J.T. al wel over gehad, over de Chin Buru. Hij heeft thuis eenzelfde soort opzetstuk, maar dan voor de Hitachi (ook een soort wand-vibrator natuurlijk). Werkt prima en snel, was zijn conclusie, té snel eigenlijk. Dus niet echt geschikt voor uren plezier, vindt J.T. en dat was ook de conclusie van mijn echtgenoot.

fairyopzetstuk1

“Dus je hebt een goede avond gehad?”
“Ja, echt wel, en ik heb ‘m ook weer keurig in de verpakking terug gedaan en schoongemaakt.”
“Hoe dan??”
“Gewoon met water en een beetje zeep.”
“En je hebt ‘m goed laten opdrogen voordat je ‘m in de verpakking deed hè? Want anders krijg je er schimmel in! Je weet wat er met je Fleshlight is gebeurd!”
“Jaha! Hij zit kurkdroog weer in de doos.”
“Okay, dan is het goed, maar eh, ga jij er dan ook een review over schrijven?
“Nee, dat kun jij toch doen?”
“Ja, hallo, ik heb ‘m niet getest en gevoeld, hoe kan ik er dan een review over schrijven? En ik kan ‘m ook niet meer naar J.T. sturen voor een review.”
“Ik heb toch gezegd dat het een goed ding is, dan zet je dat er toch in?”
“Ja, zo gemakkelijk gaat het dus niet.”

chin buru 2

De Chin Buru is dus een goed ding, aldus mijn echtgenoot. Ik heb ook maar even online gezocht naar de mening van wat andere mannen. Even een greep uit de reviews die ik heb kunnen vinden: ‘Ongelooflijk! samen met de Fairy is dit een klaarkom machine’, ‘Ik had nooit gedacht te kunnen klaarkomen gewoon door trilling’, ‘De climax duurt ongewoon lang, ik was al even aan het klaarkomen toen ik pas begon ejaculeren’ en ‘De Chin Buru stimuleert en trilt zo hard en intens dat je niet eens een erectie nodig hebt om klaar te komen, wat multi-orgasmes mogelijk maakt.’

Een aanrader dus, volgens mijn echtgenoot. En die heeft er verstand van.

DE CHIN BURU IS HIER TE KOOP (€ 34,95) >>
DE FAIRY IS HIER TE KOOP (€ 49,97) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. T. schreef:

  Kijk! Dit vind ik nou een handige review!

  Die reviews van J.T. zijn allemaal zo uitgebreid over hoe en waar het allemaal stimuleert met ingewikkelde verschillende manieren om een orgasme te bereiken via prostaat massage enz. Prima als andere mensen daar in geïnteresseerd zijn maar zelf heb ik daar niet zoveel mee, dus die lees ik vaak niet.

  Gewoon “goed ding” of “nee, dit is helemaal niks” direct to-the-point daar kan ik tenminste wat mee.

  (Aangezien we die Fairy toch al hebben voor mijn vriendin ga ik dit maar eens bestellen.)

 2. J.T. schreef:

  T. Dank voor je feedback
  De reden dat ik wat uitgebreider ben is voornamelijk om lezers wat bij te brengen. Ervaring leert dat mbt mannenspeeltjes er nog een hoop dingen onbekend zijn. Als ik bv van een prostaatmassager zeg dat ie werkt, moet je wel weten hoe. Anders koop je zo’n ding , heb je hoge verwachtingen en doet hij niets omdat je niet weet dat je “m er niet alleen in moet stoppen”
  Daarnaast schrijf ik ook waarom ik vind dat iets wel of niet goed is. Dan kun je zelf ook nog beoordelen of die aspecten voor jou van belang zijn.
  Als je niet de hele review wilt lezen kijk dan alleen in de kop bij “verkooppraatje” en “is dat ook zo” en lees de laatste 3 regels. Het zou zonde zijn als je door mijn uitgebreide reviews wat mooie speeltjes mist ….

 3. Bart schreef:

  Vind dit erg extreem qua gevoel en heb zelf toch liever een andere manier om klaar te komen. Doet zijn werk echter zeer goed.
  Overigens wil ik ook nog even zeggen dat de schrijfstijl van JT mij erg goed bevalt. Leer er erg veel van en ontdek zo met dingen die lekker zijn. Blijf vooral lekker uitgebreid reviews schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.