MASTURBATOR REVIEW #226: LA BOCCA DELLA VERITA

Een tijdje terug schreef ik al over de La Bocca Della Verita (dat lees je: HIER)! Deze masturbator zou namelijk, volgens de mannetjes van Mytenga.nl, de allerbeste masturbator zijn die er te koop is. Het werd de hoogste tijd dat J.T. deze La Bocca Della Verita dus eens aan een uitgebreide test onderwierp. Tipje van de sluier: J.T. geeft ‘m een 9!!

Naam: La Bocca Della Verita
Producent: Magic Eyes
Prijs: € 49,95
Formaat:
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De combinatie van een realistisch uiterlijk en zacht realistisch materiaal maken dit fascinerende ontwerp een must have.’
Is dat ook zo: Het heeft zeker iets bijzonders
Score: 9

laboccadellaverita

Ook als boytoy-tester moet je niet bevooroordeeld zijn bij het testen van nieuwe producten. Dat bewijst deze masturbator van Magic Eyes met de aansprekende naam: ‘La Bocca Della Verita’. Toen ik het ding kreeg dacht ik het na 1 minuut al zeker te weten; dit wordt niks. De verpakking ziet er wat kinderachtig uit; het is een sleeve zonder hard omhulsel… dus dat gaat niet werken. De ingang moet er uitzien als een mond (iets wat ik onzinnig vind). En van binnen zit er geen geavanceerde bobbeltjes- en ribbeltjesstructuur, maar een paar Theo en Thea-tandjes (!) en tot overmaat van ramp ook nog geen gat aan de onderkant om hem door te kunnen spoelen! Dit zou een speeltje worden dat maar 1 punt zou krijgen. Klaar. Zou je denken. Maar schijn bedriegt hier!

Deze ‘La Bocca Della Verita’ wordt door Mytenga.nl geïmporteerd uit Japan. Het land waar ze de meest vreemde, maar ook de beste producten maken (volgens mij komt alles uiteindelijk uit Japan (zefs LELO-vibo’s en de Hitachi, maar dit terzijde). Dat is gelijk een verklaring voor de kinderachtige verpakking. Deze is duidelijk voor de Japanse markt ontwikkeld getuige de Manga-achtige dame op de voorkant. Maar ach, het is ook wel weer eens wat anders dan de gelikte doosjes van LELO.

Dat de sleeve geen stevig omhulsel heeft is in eerste instantie wellicht wat vreemd. Fleshlight en Tenga leveren niet anders (nou ja, Fleshlight levert ook losse sleeves, maar wel met de bedoeling dat je ze in een harde cover plaatst). Maar bij deze ‘La Bocca’ was dit niet storend. Sterker nog, de klacht die ik wel eens te horen krijg van mannen met een wat bovengemiddeld lid ‘dat ze niet in een standaard buisje passen’, gaat hier niet op. De sleeve is van mega-elastisch spul gemaakt, dus ik garandeer een perfecte pasvorm tot en met zo’n 25 cm!

laboccadellaverita3

Ander punt van kritiek is dat de ‘La Bocca’ geen geavanceerde structuur van binnen kent met uitgekiende bobbeltjes, ribbeltjes, en andere ongein. Is dat erg? Nou nee, eerlijk gezegd voel ik daar toch weinig verschil in. Wat ik echter wel voel zijn de tandjes in deze masturbator. En hier zit hem de winst. Immers, gepijpt worden terwijl de partner op subtiele wijze zijn/haar tanden gebruikt geeft de hele ervaring een nieuwe dimensie. En geloof me, met deze masturbator is dat echt heel bijzonder! En niet alleen bij gebruik op alleen het topje van je pik. Dat er ook nog een tong in zit en de huig redelijk mooi nagebootst wordt doet mij dan weer niets. maar die tandjes!!!

laboccadellaverita2

Op de website van Mytenga.nl noemen ze als pluspunt het vacuüm dat je kunt creëren. Nou, daar merk ik dus eigenlijk helemaal niets van. In dat opzicht doen de Fleshlights en met name de Tenga’s het vele malen beter. Sterker nog, ik vermoed dat het je ook nooit gaat lukken om met alleen een sleeve een vacuüm te creëren. Mocht iemand dit kunnen onderbouwen of tegenspreken, dan lees ik het graag in de comments. Tenslotte is het schoonmaken wel een werkje. Met je kwakje er nog in moet je hem binnenstebuiten keren, schoonspoelen, laten drogen, weer buitenstebinnen keren, weer laten drogen en wegleggen.

Maar… What The Fuck! Ik geef hem gewoon een 9!! Want zo lekker ben ik nog nooit door een masturbator gepijpt!

DE LA BOCCA DELLA VERITA IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Koala schreef:

  Hi J.T.,

  Leuke review bedankt!

  Toch heb ik nog twee vraagjes voor je.

  Is deze sleeve sterk genoeg om hem keer op keer binnenstebuiten te keren zodat je hem netjes kan schoonmaken?

  En als je deze zou moeten vergelijken met de Tenga Flip Hole (met prijs kwaliteit in het achterhoofd). Waar gaat je voorkeur dan naar uit en waarom. Je geeft ze beide namelijk respectievelijk een 9 en 9,5.

  Bedankt!

 2. J.T. schreef:

  Hoi Koala
  Ik kan geen enkele garantie geven hoe vaak je hem binnenstebuiten kunt halen. Ik heb zo’n vermoeden dat dat wel eens heel lang zou kunnen zijn, maar feit is dat ik hem pas 2 weken test en op lange termijn niets kan zeggen/garanderen.
  De fliphole is de betere. Waarom? omdat deze meer alround is. Je kunt het gevoel wisselen door de verschillende “knoppen” in te drukken en hij zuigt heel goed vacuum, iets wat met La Bocca niet lukt (lees: mij niet gelukt is).
  De La Bovva is meer een gimmick met die tandjes. Maar doet zijn werk dan ook fantastisch.
  Tenga daarentegen is makkelijks schoonmaken en te onderhouden..
  Tenga kan wat krap zijn trouwens als je 18cm+ hebt, daar zijn die chinezen niet op berekend ;-)

  hoop dat je hier wat mee kan

 3. Bart schreef:

  Hoi J.T,

  Ik heb al veel kunstvagina’s geprobeerd. Maar hoe kan je als boytoy tester, Tenga EN Fleshlight in 1 zin noemen??
  Fleshlight geeft totaal geen gevoel door de rechte blijna gladde buis.
  De japanse bochtige tunnels van Meiki’s en Magic Eyes producten zijn een totaal ander verhaal (lees gevoel!!)
  De la bocca is één van mijn favorieten, de mond heeft super veel detail.
  En wel degelijk ribbeltjes en groeven, ook de tong en huig geven een lekkere stimulatie.

  Het vacuum voel ik wel, net voorbij de mond, waar de keel begint is ze een stuk nauwer. Daar voel je je eikel goed omsloten worden en als je de bovenkant uittrekt creeer je een vacuum.
  Schoonmaken kan op meerdere manieren.

  Maar ik vindt het een top product, ik begrijp niet helemaal hoe je dit kan vergelijken met een fleshlight mond versie. Hoewel die duurder is, is een Fleshlight echt een 1 tegenover een 9 voor de la bocca.
  Maar goed, dat is mijn mening en ervaring

  PS. Tenga komt uit Japan niet uit China. De fliphole heeft harder siliconen dan het magic eyes materiaal. Als de La bocca 99 euro had gekost, had ik dat het nog waard gevonden.

 4. J.T. schreef:

  Hoi Bart,
  Ik schrijf alleen dat Fleshlight en Tenga altijd in een hard omhulsel leveren. Ik doe geen uitspraak over kwaliteit. Vandaar dat ik ze in 1 zin noem. Ik geef in die zin geen enkel oordeel over beter of slechter. Sterker nog, over de vele bobbeltjes, lipjes, ribbeltjes e.d. zeg ik zelfs dat ik weinig verschil merk.
  Verder vergelijk ik nergens met een mond van Fleshlight. Ik vergelijk hem alleen met een masturbator van Tenga, namelijk de Flip Hole. Dit is in mijn ogen een betere all rounder met meer pluspunten en krijgt daarom ook een hoger punt.
  en je hebt gelijk dat Tenga uit Japan komt. Zal ik volgende keer recht zetten.

  JT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.