LIEVE LUNA, HEB JE DE WOMANIZER PRO AL?

Lieve Luna,

Ik heb de Womanizer al een tijdje bovenaan mijn verlanglijstje staan, maar door zijn prijs en uiterlijk (sorry) heb ik hem nog steeds niet in huis…
Nu zie ik dat er net een Womanizer Pro op de markt is. Deze is nog een beetje duurder maar wel een stuk aantrekkelijker (het oog wil ook wat). Maar ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar zijn prestaties!

Ik zag ‘m ook al in je webshop dus mijn vraag is eigenlijk: heb je de Womanizer Pro al in (op?) je nachtkastje liggen en wat vind je ervan?!?!

Ik ben ontzettend benieuwd…

Bedankt alvast en een fijne dag!

Groetjes, L.

Hi L.

Nee, ik heb ‘m nog niet, maar… ik heb de mensen bij Womanizer.de uiteraard wel al een mailtje gestuurd met de vraag of ze mij een test-exemplaar van die Womanizer Pro kunnen sturen, want ik ben uiteraard ook erg benieuwd!

womanizer pro

Ze hebben in ieder geval wel goed geluisterd naar de input van gebruikers, want de Womanizer Pro beloofd stiller te zijn (de Womanizer was wel stil als je ‘m gebruikte (dus als hij vacuüm zoog, maar als je ‘m eraf haalde maakt hij toch behoorlijk wat geluid) (niet dat het mij echt boeit, want het ding is geniaal). Ook is het opzetstukje van de Womanizer Pro groter, dus je hoeft minder te pielen en te zoeken naar je clitoris (en ook vrouwen met een wat grotere clitoris kunnen ‘m nu gemakkelijker gebruiken, volgens de fabrikant). Ook is-ie kleiner en voorzien van 2 geheel nieuwe standjes (en daar ben ik vooral heel benieuwd naar) (ik had gehoopt op een soortement van zuig-patroon (aan-uit-aan-uit), maar het lijkt alsof er een superzacht standje en een megamegamegahard standje bij is gekomen (en ik vond standje 2 van de gewone Womanizer al too much.

womanizer pro 2

De Womanizer Pro is 30 euro duurder dan de gewone Womanizer en ik moet nog even testen of het die 30 euro ook wel waard is. Het nieuwe design is in ieder geval 100 keer aantrekkelijker en sexier (minder glitters en glimmers en panterprintjes), dus als je dat belangrijk vindt, dan is de Womanizer Pro je ding. Maar ja, € 189,- is een hoop geld (voor een seksspeeltje dat je leven gaat veranderen, je wil nooit meer wat anders, je raakt eraan verslaafd, het is het beste dat je ooit gaat voelen, OMG, OMG, aaaaaaaarghhhh).

lieveluna

update: De Womanizer Pro komt eraan! Dus a.s.a.p. hier een review!

nog een update: Ik heb ‘m!!!! Alleen kwam-ie onopgeladen binnen!! Dat was nogal heel erg jammer, dus hij hangt aan de oplader en binnenkort dus écht een review!

DE WOMANIZER PRO IS HIER TE KOOP (€ 189,-)

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Nikkie schreef:

  Ik vind deze 10x aantrekkelijker dan het oude model. vind het wel beetje overbodig dat er tekst bij de knopjes staan (On/off en intensity) vind ik zeker minder sjiek overkomen. Ik lees dat het clitoris kapje groter is, ik zie ook dat deze kapjes los te koop zijn. Kun je deze dan ook nog op het oude model gebruiken?

  M’n wishlist is aangepast en ik ga voor de groene uitvoering! Ben rete benieuwd naar je review Luna.

  • Luna schreef:

   Als-ie binnen is, dan ga ik meteen checken of die kapjes uitwisselbaar zijn… bij de oude Womanizer krijg je sowieso een extra kapje (handig als je ‘m wil uitlenen aan de buurvrouw) :-)

 2. linda schreef:

  Wat een baan heb jij toch….

 3. Rin schreef:

  Nou ik vind het wel terecht dat ze jou een exemplaar sturen, volgensmij heb jij de womanizer aardig onder de aandacht gebracht hier in Nederland ;)

  • Luna schreef:

   Eigenlijk zou ik er wel 10 moeten krijgen om ook aan jullie uit te delen hè? Ik ga ‘m testen en dan vraag ik nog wel een keer of ze me kunnen helpen met m’n give away’s!

   • L schreef:

    Jeeeeeeh Luna !!
    Dank je wel voor je snelle antwoord, ik ben na jouw enthousiaste reactie nog hebberiger dan ik al was, dus wat fijn dat je m snel kan uitproberen!
    It’s a dirty job but someone’s gotta do it…

    En ik hou natuurlijk je give aways vanaf nu extra goed in de gaten!

   • Nikkie schreef:

    Dat zou echt geweldig zijn!! Zeker dat je dan op nummer 1 komt met je blog ;)

 4. Ilse schreef:

  Ben ik nu een muts als ik hoop dat hij niet echt beter is? :’) Heb een smak geld uitgegeven aan de originele versie en dan gaan ze een (waarschijnlijk?) betere uitbrengen. Haha, ben iig heeel benieuwd hoe hij bevalt!

  • Luna schreef:

   Dat is meestal met sekstoys… dan komen ze met een 1.0 die echt geweldig en super is, maar de 2.0 is NOG beter… dat zie je ook bij de Stronic-serie van Fun Factory… Want de Stronic Fusion eigenlijk een Stronic 2.0… ergens wel logisch toch, gezien vanuit verkooppunt… beetje kut voor ons consumenten, dat wel…

 5. Patricia schreef:

  Hij ziet er inderdaad een stuk sexier uit en denk dat ik maar door spaar voor de Pro versie :)

 6. Ier schreef:

  Kiezen tussen deze of de Stronic… Aii

 7. Marjan schreef:

  Inderdaad kut zeg…. heb ik net die dure 1. gekocht…. komen ze met deze…….. bummer…

  Nou ja, 1.0 doet haar werk meer dan prima, en tegen de tijd dat ze versleten is is er vast een 8.0 versie of zo….;-)

  Ik duim voor een reviewexemplaar en give-away exemplaren Luna!

 8. San schreef:

  Beste Luna,
  Ik heb helaas slecht nieuws voor de pro-versie!
  Op de site van: http://womanizer.com/docs/User%20manual%20Pro.pdf staat niets over waterproof. Of toch maar ff probere?? Mvrgr. San

 9. Laura schreef:

  Beter wordt het oude model nu goedkoper dan :O :D

 10. Bart schreef:

  Wat een verbetering qua uiterlijk zeg. Vond de patroontjes iets te veel aandacht trekken bij het origineel.

 11. G schreef:

  Lieve Luna, er staat een foutje op maanzin.nl, bij de oude womanizers staat waterproof: ja.
  Ik ben HEEEL benieuwd naar je review over de womanizer pro!! Stop dat ding tussen je benen en ga achter je computer zitten voor een review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.