WTF WOENSDAG: 3FAP

OMG. OMG. OMG. OH MY GOD! Brian Sloan, de bedenker achter de Autoblow (2.0) (een masturbator die je het gevoel moet geven dat je gepijpt wordt) (iets met op-en-neer bewegende ringen) was al ietwat doorgeslagen, maar deze 3Fap slaat werkelijk alles.

3fap

Toegegeven, de Autoblow was leuk bedacht. Onze eigen boytoytester J.T. vond er dan wel geen reet aan, maar er zijn Amerikaanse mannen die ‘m wel prima vonden (of werden die betaald om te zeggen dat ze ‘m te gek vonden, dat kan ook nog). Daarna is het nogal bergafwaarts gegaan met Brian Sloan, de man die meer bullshit praat in 1 minuut dan Rutte in z’n hele leven.

Zo bedacht hij eerst de Slaphappy (een buigzame vibrator die compleet geflopt is) en daarna kwam hij met een kutverkiezing waarbij het mooiste kutje zou worden gebruikt als nepkut voor de nieuwste Autoblow (een afgietsel daarvan uiteraard). ZUCHT Brian, ZUCHT!

Maar het kan dus nóg erger, want Brian blijkt niet alleen veel bullshit te praten, maar ook vooral heel veel bullshit producten op de markt te willen brengen. En hij gebruikt z’n praatjes vooral om via crowdfunding genoeg geld bij elkaar te krijgen om die bullshit producten ook daadwerkelijk te laten produceren.

De 3Fap is dus een bijna 2 kilo wegende masturbator met maar liefst 3 gaten! Een mond, een kont en een kut; de vrouw gereduceerd tot dat wat ze waarschijnlijk ook voor Brian Sloan betekent. Kots. En misschien had ik de 3Fap wél een goed idee gevonden als-ie door iemand anders was bedacht (waarschijnlijk niet), maar ik vind die Brian Sloan zo’n naar mannetje, zo’n type dat zich ook opwerpt als ‘datingcoach’ of ‘versiercoach’ en beweert dat-ie alle vrouwtjes wel in bed kan lullen.

brian sloan

Sukkel.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Anonieme Escort schreef:

  Wat een walgelijke gozer!!! Hoe die die gaten staat te vingeren…. Ieks!!!!

 2. Robert schreef:

  Wat een trieste gast zeg..en dan halverwege het filmpje zich laten pijpen door die man…helemaal triest

 3. linda schreef:

  “Fap happier” really?

  Jaiks!

 4. Angélique schreef:

  Lol, hij is weer leuk!
  Met zo’n uitdrukking op zijn gezicht, vind ik die blokkendoos een stuk beter bij Brian passen.

 5. Bart schreef:

  2 kilo???
  Dus net of ik met 2 pakken melk bezig ben?
  Dat is dus niet vast te houden toch

 6. Onno schreef:

  Sex speeltjes voor mannen ligt voor mijn gevoel altijd al lastig – want snel ranzig. Helaas maakt deze het er niet beter op.

 7. Gina schreef:

  Saillant detail: Brian Sloan verdiende zijn geld als advocaat voor hij in de seksspeeltjes-business stapte….
  Brrrr.

 8. Nikkie schreef:

  Met dit speeltje lijkt het helemaal alsof mannen alles maar ‘neuken’ waar een gat in zit. Ja, er zijn viespeuken die alles kunnen ‘doen’. (ook onder de vrouwen trouwens!) Maar kom op… Dit vind ik bijna mens onterend. Buiten dit is het toch totaal niet handig??

 9. Marjan schreef:

  Ik vind je vergelijking met de blokkendoos helemaal fantastisch!

 10. lala schreef:

  Haha, wie zit hier nou op te wachten? Dan kun je toch net zo goed meerdere kleine masturbators kopen. En twee kilo is wel heel erg zwaar, dan moet je hem eigenlijk al neerzetten want als je dat ding zelf heen en weer moet bewegen krijg je direct een lamme hand :’)

 11. Rosa schreef:

  Ik moest denken aan n mondharmonica. Afhankelijk in welk gat een man zijn pik stopt geeft dat ding een muzieknoot. Kijk dan zie ik nog wel mogelijkheden ;-)

 12. Tessa schreef:

  Haha, ja dat is vast relaxt masturberen, met 2 kilo in je handen :X

 13. Ilse schreef:

  Dit ziet er toch totaaaaal niet aanlokkelijk uit? :/ Is waarschijnlijk ook nog een belahcelijk duur ding, want toch wel 3 gaten!

 14. Edwin schreef:

  Nah , ik pas ! Ziet er niet echt uitnodigend uit!

 15. L schreef:

  De manier waarop hij reclame maakt, wordt toch niemand opgewonden van?

 16. G schreef:

  Wow 2 reacties op een dag, haha! Maar hier moet ik toch even op reageren. Ik bedoel, ik weet dat mannen sterk zijn enzo maar 2 kilo?!?! Dat kan toch niet echt relaxed zijn..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.