SEX TOY TEST #97: VIBRATOR VELVATEEN

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! En who cares, want het is een kutspeeltje! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Velvateen 
Producent: Trinity Vibes
Prijs: € 29,95
Formaat: one size fits most (tot XL zeker)
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Het verkooppraatje:’ Plaats de grote oren waar je maar wilt, selecteer een van de 7 vibratie patronen en geniet!’
Is dat ook zo? Een beetje
Aantal punten: 2/10

Dit is een afbeelding van velvateen

Beautybloggers zullen zich wel helemaal de tyfus irriteren aan potjes nagellak die niet opengaan, mascara’s die dusdanig ingeseald zitten dat je je net gelakte nagels erop breek en lippenstiften die smelten. Ik, als sekstoyblogger heb er een gigantische hekel aan als ik het compartimentje voor de batterijen niet openkrijg. Wat zeg ik; ik heb eigenlijk überhaupt een gigantische hekel aan sekstoys die het doen op batterijen en die niet oplaadbaar zijn! Ik heb dus net mijn nagel gebroken terwijl ik probeerde het schuifdingetje open te krijgen om de batterijen in de Velvateen te doen. Dan begin je bij mij als sekstoy eigenlijk al op -1.

De Velvateen doet het op 2 AAA-batterijtjes en hoewel er maar 1 motortje in dit speeltje zit voel je de trillingen wel in allebei de ‘oren’ van de vibrator. Want, de Velvateen stelt dus een konijnenkopje voor. Ik kan trouwens de hoeveelheid seksspeeltjes die lijkt op een konijn(enkopje) niet begrijpen. Konijnen doen het dan wel heel vaak, maar ze zijn er iedere keer binnen een paar seconden weer klaar mee en de seksspeeltjes die lijken op een konijn zijn meestal niet van het kaliber dat je binnen een paar seconden een orgasme bereikt.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mo667zuzsx1qz4rgp

De Velvateen voelt lekker aan en ik vind de vormgeving, ook al is het een konijn, niet eens zo heel erg lelijk. De oortjes zijn erg flexibel en alles voelt strak en gestroomlijnd en ik kan me voorstellen dat er vrouwen zijn die langs een schap in een seksshop lopen en bij dit product denken; is wel iets voor mij. Mijn advies; doe het niet! Ik had de 2 AAA-batterijtjes uiteindelijk in de Velvateen gestopt, was er lekker voor gaan liggen (ik heb immers bijna een maand geen speeltjes getest) en de trillingen waren dan wel niet heel hard of diep, maar best wel okay en eigenlijk ging het ook best okay tot de Velvateen er na een minuut of 5 mee stopte. Nee, dacht ik, de batterijen kunnen nu toch niet op zijn? Of lig ik eigenlijk al een half uur met die Velvateen tussen m’n benen en ik ben ik ondertussen in slaap gevallen? Nee, toch? Toch? Batterijen weer eruit, nieuwe batterijen erin, maar dan heb je dus eigenlijk al geen zin meer. Die batterijen deden het ook niet. Andere batterijen ook niet. Beetje schudden, beetje rammelen, maar de Velvateen had er net als ik geen zin meer in. Kapot.

Kutding. Was ik maar een beautyblogger.

DE VELVATEEN IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.