BOY TOY REVIEW #189: GENMU CUP PURE TOUCH MASTURBATOR

J.T kreeg van een mannetje van Mytenga.nl 2 Genmu’s om uit te testen. HOERA! Hieronder lees je zijn review (waarvoor ik uiteraard weer zeer dankbaar ben)!

Naam: Pure Touch
Producent: Genmu
Prijs: € 24,95
Formaat: 158 mm X 67 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Deze witte cup heeft meer elastisch materiaal. Je breekt binnen met je penis en wordt ontvangen met een heerlijke tunnel. Deze aangename verrassing wacht op je.’
Is dat ook zo? Huh? Is dit een verkoop praatje?
Score 8.5/10

genmu masturbator

Over deze review heb ik even wat langer na moeten denken. Dit had twee redenen. Eén; de beschikbare informatie op internet over het artikel zelf is beroerd, en twee; de Genmu lijkt een milieuvervuiler-eerste-klas.

Laat ik met de eerste beginnen. Ik heb toch al aardig wat producten voorbij zien komen, maar dit is de eerste waar ik mee heb lopen klokken. Ik had twee van deze units gekregen van Mytenga.nl en in een geile bui had ik er een bij gepakt. Plastic folie eraf dop eraf, bijgeleverde zakje glijmiddel erin en gaan. Nou, niet dus. Paste niet! Huh? Paste niet? Hoe kan dat nou? Maar het ging echt met geen mogelijkheid. Sticker eraf gehaald die bovenop zit en zorgt voor vacuüm en nog een keer geprobeerd. Maar weer zonder resultaat. Wilde ding bijna weggooien toen ik me realiseerde dat ik misschien de binnenvoering iets los moest maken. En dat had meteen resultaat! Jammer alleen dat je dat dus nergens kunt lezen op een gebruiksaanwijzing.

genmu-masturbator

Maar ja, als je die hobbel eenmaal genomen hebt is het wel dikke pret met dit ding. Heerlijk super zachte binnen voering die je eikel heerlijk masseert. En dan ook nog een beetje spelen met de opening bovenop waarmee je kunt variëren tussen heerlijk storen of echt een zuiggevoel (hiervoor bedek je het gaatje met bijvoorbeeld je duim). Door deze afwisseling is het vervolgens erg eenvoudig om tot een hoogtepunt te komen.

Je moet een Genmu goed schoonmaken!

Maar tsja, dan kom je bij mijn tweede punt. Het is volgens mij een product voor eenmalig gebruik (Luna: ‘Maar dat is dus niet zo.’). Ik kan me vergissen, maar als het niet zo is, dan is het een crime om dit ding schoon te maken. Wil je hem schoonmaken moet je namelijk de hele binnenvoering eruit halen, binnenstebuiten keren, afspoelen en op laten drogen voordat je hem weer in de behuizing kan doen. En ervoor zorgen dat het schuim kussentje dat bovenin de cup zit niet nat wordt anders heb je in no time schimmel en dat wil je niet hebben.

Is het voor eenmalig gebruik dan is het een hele dure rukbeurt voor bijna € 25,- en is het bovendien zwaar milieu belastend. Is het voor vaker gebruik realiseer je dan dat het schoonmaken wel een werkje is.


Hier nog even een ingezonden mededeling van Luna en Mytenga.nl! De Genmu-cups zijn herbruikbaar. Zo’n 50 keer om precies te zijn. Het schoonmaken van een Genmu is inderdaad een klusje, maar dat is het schoonmaken van élke (niet wegwerp) masturbator (zoals bijvoorbeeld ook een Fleshlight). In bovenstaand filmpje zie je hoe een Genmu schoonmaakt; geen leuk karweitje (een echte vrouw kan zo gemakkelijk zelf even onder de douche springen), maar prima te doen. Na zo’n 50 keer gebruiken (minstens) gooi je een Genmu inderdaad weg, maar hé, tegenwoordig scheiden we ons afval en zo’n Genmu kan keurig in een plastic-afval-zak!

zo zien de Genmu cups er aan de binnenkant uit

Ze doen hun werk fantastisch!

Deze cups van het Japanse Genmu zijn er in 7 kleuren en elke kleur heeft een aparte lovetunnel zoals ze het zelf zo mooi noemen. De twee die ik heb mogen testen (de Genmu Pinky Touch en de Genmu Pure Touch) doen hun werk écht fantastisch dus daarvoor zou ik ze een 10 willen geven. Maar… vanwege het feit dat ze zo slecht zijn voor het milieu of anders zo beroerd zijn schoon te maken heb ik toch besloten 1,5 punt aftrek te geven waardoor mijn eindscore komt op een hele mooie 8,5.

DE GENMU’S ZIJN HIER TE KOOP (€ 24,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Gina schreef:

  Wederom bedankt voor je reviews! Wat heb je trouwens een waanzinnig leuk spleetje tussen je voortanden. :D

 2. Sam schreef:

  Nou, ik kwam toe ik hem half uit elkaar had gehaald er nog steeds zo moeilijk in, dat het plastic randje pijn begon te doen. Dit is echt gemaakt voor kleine japannertjes en ja ik heb echt een gemiddeld maatje. Voor mij een dikke drie en niet hoger.

  • J,T, schreef:

   Als je hem er een stukje uit haalt (5cm) valt die als het ware over dat platix randje dus zou je in principe nergens last van moeten hebben…… Of je bent groter dan je denk ;-)

 3. Hitcj schreef:

  Ik heb mij ooit eens zoiets dergelijks aangeschaft en de verkoper gaf de tip om een condoom te gebruiken! Dan moet je dit niet schoonmaken.

 4. Dennis schreef:

  Of je koopt een Tenga fliphole. Net zo lekker en makkelijker schoon te krijgen (openklapbaar)

 5. J.T. schreef:

  Klopt Luna en die staat hier
  https://climaximaal.nl/boy-toy-review-147-tenga-flip-hole/

  of zoek even via de zoekoptie links boven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.