SEX TOY TEST #112: ZIP TIE CUFFS EXTENDED

Naam: Zip Tie Cuffs Extended
Producent: Ouch!
Prijs: € 9,95
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Als je creatief bent in bed, kies dan voor de Zip Tie Cuffs Black. Je kunt dominant zijn of onderdanig. Wissel het maar eens af want met de Zip Tie Cuffs Black is het altijd spannend.’
Is dat ook zo? Altijd? Altijd? Je kan ze maar 1 keer gebruiken!
Aantal punten: 2/10

zip tie cuffs extended

Ik kreeg van een mannetje van Shots Media deze Zip Tie Cuffs Extended toegestuurd. Hartstikke mooi doosje, prachtig allemaal en het leuke is… ze zijn ook nog eens te koop in MIJN EIGEN SHOP (had ik al verteld dat ik een eigen shop heb, want ik heb dus een eigen shop)!

Ik hoop dat mijn lezers zich helemaal suf kopen in die shop! Dat ze voortaan alle dildo’s, vibrators, massagekaarsen, lingeriesetjes en anaalpluggen bij mij bestellen, zodat ik binnen no time op Ibiza lig met m’n dikke reet in m’n kersjesbadkpak en dat ik dan 1 keer per week een filmpje upload van mijzelve omringd door 10 basketbalspelers die me helpen met het testen van de allernieuwste vibrators en dat er ook filmpjes van de verkering komen omringd door 10 bikinibabes die ook graag de allernieuwste vibrators willen testen en dat we dan zwaaien naar jullie hier Nederland en dat we ondertussen ook nog 20 zwerfkatten verzorgen en de hele dag alleen maar ananassap drinken en tapas eten. Maar ik ben uiteindelijk liever eerlijk dan rijk.

De Zip Tie Cuffs hoef je niet te kopen

Want deze Zip Tie Cuffs Extended zijn zonde van je geld. Ze kosten € 9,95 en zijn voor eenmalig gebruik! Eenmalig gebruik! Dat vind ik persoonlijk een beetje too much voor een nachtje lol (al kun je ze natuurlijk ook weken laten zitten, dan heb je toch wat meer waar voor je geld). Ik liep gigantisch te pielen om de Zip Tie Cuffs in elkaar te schuiven (altijd eerst oefenen op het droge) tot ik me ineens realiseerde dat ze nooit meer los zouden kunnen. Even checken op het doosje en ja hoor, daar stond het: ‘One time only useable, use pincers to cut open after use.’ Dus… het is ontzettend stevig materiaal en je komt niet los zonder een nijptang te gebruiken (die ligt ook altijd naast mijn bed natuurlijk). Als je polsen (of enkels) vastzitten, dan flubbert er een los stuk plastic naast je polsen, wat op zich niet vervelend hoeft te zijn, maar echt praktisch is het ook niet. Het materiaal is stevig, maar ook best wel hard (en vastzitten met je polsen hoeft niet te betekenen dat je ook striemen in je polsen krijgt (handboeien met klittenband zijn niet los te krijgen, wel zacht voor je huid én meerdere keren te gebruiken)).

Even zoeken op internet leerde mij dat je tie rips ook gewoon bij bijvoorbeeld een Praxis kan kopen! Nee, maar dan echt! Een zakje met 25 tie rips van 20 centimeter kost bij de Praxis € 3,19! En die kan je dan ook nog aan elkaar knopen, zodat je je enkels ook aan je polsen kunt binden. Alleen dan krijg je er dus niet zo’n mooi doosje bij. Jammer zeg.

Tie Rip Offs dus.

DE ZIP TIE CUFFS EXTENDED ZIJN HIER TE KOOP (€ 9,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Guido schreef:

    Het eerste wat ik dacht: “huh, daar bind ik kavels mee aan elkaar, maak ik de druiven mee vast aan de pergola, dat gebruik ik voor noodreparaties aan de fiets!” Net zo erotisch als een schroevendraaier dus.

  2. Inge schreef:

    Mijn eerste idee toen in ket zag en las, was ook dat het gewoon simpele tie wraps zijn uit de bouwmarkt. Dan leg ik liever geld bij voor stevige boeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.