GAST REVIEW: O-BOY ROCKS OFF

Een tijdje terug won DeArie hier op Climaximaal.nl de O-Boy van het merk Rocks Off (samen met nog een flesje glijmiddel en een anaaldouche)… Ik kreeg de O-Boy van een mannetje van Mytenga.nl, maar de O-Boy is inmiddels niet meer bij hem te koop (uiteraard hebben ze daar wel heel veel andere leuke seksspeeltjes voor mannen… In ruil voor een review stuurde ik alles naar DeArie op en inmiddels heeft hij deze vibrerende prostaat-massager voor beginners aan een uitgebreide test onderworpen! Hieronder lees je zijn review!

Naam: O-Boy
Producent: Rocks off
Prijs: € 32,95
Formaat: 82mm x 29mm x 95mm
Batterijen/oplaadbaar: 1x N-formaat batterij
Het verkooppraatje: ‘Deze prostaat stimulator is kleiner dan de Naugty boy en hierdoor ideaal voor de eerste kennismaking met prostaat massage. De O-Boy is slank en flexibel, hij is niet groter dan een vinger en meer gestroomlijnd.
Is dat ook zo: Nou, die trillingen op je prostaat, daar merk ik niet veel van. Een ideaal speeltje voor beginners? Ja, volgens mij wel. Hij is precies het goede formaat om wat mee te experimenteren.
Score: 7,5

rocks off o boy totaal

Yes, ik heb de O-Boy van Rocks Off gewonnen!

Na het meedoen van de actie kreeg ik het mannenpakket thuis gestuurd, en was toch wel uhm.. een beetje spannend. Toen ik hoorde van Luna dat ik de winnaar van het pakket was ben ik alvast rond gaan surfen op het web om nog meer informatie te vinden over prostaat massage. Ik wist er wel wat van, nou ja, eigenlijk vooral dat het lekker scheen te zijn en dat ik het wou uitproberen. Maar wat en hoe het nou precies was wist ik niet.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat het eigenlijk net zoiets is als de vrouwelijke G-spot. De ene bron zegt dat je er klaar van kan komen en de andere van niet. Maar stimuleren kan zeker, en het schijnt voor mannen ook nog gezond te zijn! Dus ik kon niet wachten om de O-boy uit te proberen. En natuurlijk de anaaldouche en glijmiddel van Nexus die ik van Luna bij het pakket had gekregen!

rocks off o boy 1

Mijn ervaring(en) met de Rocks Off O-Boy

Omdat ik ook gelezen had op verschillende sites en hier van de ervaring van J.T. dat ontspanning belangrijk was had ik een hele avond ingepland. Verwarming een beetje opgestookt en een lekker achtergrondmuziekje opgezet. En, ja ’t was eigenlijk best wel spannend, anders, leuk, verassend en geil z’n prostaat-massage. Wel een beetje raar ook hoor, maar na een beetje proberen wende ‘het gevoel’ van iets in je anus hebben wel en begon het ook lekker te worden. En ja, dan ontdek je je prostaat en leidt het uiteindelijk tot een heel intense climax. Een normale climax wel te verstaan, want van alleen prostaat stimulatie kwam ik toch niet echt klaar, hoe lekker en anders het gevoel toch was.
Na die eerste keer heb ik het nog een paar keer gedaan en zal ik het ook nog wel blijven doen. Want dat stimuleren van je prostaat is toch wel echt een toevoeging aan mijn seksleven. Klaargekomen ben ik van puur en alleen deze O-boy van Rocks Off denk ik nog niet. Misschien zat ik er wel bijna, maar helemaal mezelf loslaten en klaar laten komen is me nog niet gelukt, maar als ik zo door blijf gaan gaat dat denk ik ooit wel lukken (met dit speeltje of een andere prostaat massage speeltje). Ik heb trouwens ook gewoon een vriendin, waar ik samen ook een keer mee wil gaan experimenteren. Maar die stap hebben we nog niet genomen, dus over duo-prostaat play kan ik nog niets zeggen.

o boy rocks off 2

Ideaal voor beginners dus

De O-boy kwam trouwens in een redelijk simpele verpakking met een kleine handleiding hoe je hem zou moeten gebruiken. Het geheel had niet echt een luxe uitstraling ondanks de glans-zwarte ‘mannelijke’ verpakking. De anaaldouche en glijmiddel van Nexus hadden net zo’n simpele maar toch wel luxere/mooiere verpakking met een beknopte, maar duidelijke handleiding.

Bij het uit de verpakking halen van de O-boy verandert dit allemaal. De gebruikte siliconen (‘platinum body safe silicone’ volgens de verpakking) heeft precies de goede stevigheid en voelt super aan. De silicone heeft een soort van ‘silk touch’ laag aan de buitenkant die de O-boy echt een super luxe gevoel geeft. De vorm van de Rocks Off O-boy is speciaal gemaakt voor beginners, dit is onder andere te merken aan de geringe dikte van het stuk wat je dus anaal inbrengt. Dit is ongeveer net zo dik als je wijsvinger met onderaan een verbreding. Deze verbreding zorgt er voor dat de O-boy goed blijft zitten tijdens gebruik maar is nog niet zo dik dat het vervelend is om in te brengen. Op de basis zitten wat bobbeltjes die tegen je perineum zouden moeten zitten, maar hier merk ik eigenlijk niets van. Het puntje van de O-boy van Rocks Off zou tegen je prostaat aan moeten zitten en deze moeten stimuleren. Natuurlijk is iedereen anders, maar bij mij zat hij wel ongeveer op de goede plek. Aan de zijkanten van de O-boy staan de letters O-Boy, deze zitten best wel diep in het speeltje verwerkt. Dit maakt het lastig om die goed schoon te maken, deze diepte van de letters had van mij niet gehoeven.

De bullet vibrator van de O-Boy Rocks Off

De trillingen van de O-Boy worden veroorzaak door een bullet vibrator. En wel de 80 mm O-Boy bullet vibrator met 7 standen. De trillingen waren verrassend sterk voor een simpele bullet vibrator als deze. Er zijn drie trilstandjes die telkens iets harder worden, dan vier verschillende vibratie patronen met verschillende sterkte. Vooral de vibratiepatronen waren merkbaar lekker tijdens gebruik. Dus dat was een plus, maar de benodigde batterij van het ‘N-type’ is een minpuntje. Deze zijn namelijk best lastig te krijgen en duur! Een ander nadeel van de losse vibrator die je in de body schuift is dat het altijd de vraag is of de trillingen goed overgebracht worden. En sja, dat is bij dit speeltje niet optimaal, er gaan dus veel trillingen verloren door de siliconen. Maar bij het schoonmaken is het wel makkelijk dat je de bullet er uit kan halen. Ook zit de bullet in het onderste gedeelte dus niet wat je prostaat raakt, de trillingen kunnen hierdoor alleen je perineum stimuleren, niet je prostaat.

Concluderend

Dit hele mannenpakket wat ik van Luna gekregen heb krijgt van mij dus een 8. De O-Boy van Rocks Off krijgt een 7,5 omdat het voor mij een ideaal beginners speeltje is, maar ik het gevoel heb dat het beter kan en ik eigenlijk nu al op zoek ben naar iets nieuws, wat ‘meer’. De vorm en het materiaalgebruik zijn echt top maar het gebruik van een losse bullet vibrator kost hem echt punten. De trillingen zijn leuk, maar of ze nou zo veel toevoegen wat betreft prostaat stimulatie is de vraag. De twee Nexus producten krijgen van mij een 9. Ze doen precies wat ze moeten doen de consistentie van het glijmiddel is bijna perfect en de anaaldouche werk prima, al zou deze toch iets gemakkelijker schoon te maken moeten zijn. Overall is de prostaat-massage ervaring iets wat mijn seksleven heeft verbreed en iets wat ik zeer zeker nog vaker ga doen. De extra intensiteit van het orgasme en het ‘speciale’ gevoel is zeker een aanrader voor mannen die twijfelen of ze misschien ook wat extra’s willen proberen.

DE O-BOY VAN ROCKS OFF IS HIER TE KOOP (€ 54,95) >>

DeArie! HEEL erg bedankt voor je uitgebreide en zeer duidelijk review! Ik hoop dat beginners op prostaat massage-gebied er iets aan hebben (ik denk van wel)! En ik wens je uiteraard ook heel erg veel plezier met het zoeken naar een speeltje voor gevorderden. J.T. heeft er inmiddels al een hoop getest, dus je kunt altijd zijn reviews checken!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. J.T. schreef:

  DeArie, leuk verhaal en goed te lezen dat he bevallen is. En zoals je zelf al schreef, het heeft zelfs nog gezondheidsvoordelen!!
  Mocht je iets anders willen dan kan ik de Nexus G-rider aanraden (met trillingen) of, mijn favoriet zonder trillingen, de Aneros Progasm. Deze laatste twee zijn naar mijn mening ook geschikter om in te houden als je met je vriendin bezig bent. (of dan eventueel de Aneros Helix Syn, die is wat minder “aanwezig” aan de buitenkant ;-)
  Ik weet niet of je het al gevonden heb, maar deze site is waardevolle bron van informatie:
  http://wiki.malegspot.com
  suc6!

 2. Dearie schreef:

  Hey J.T. bedankt voor het commentaar.
  En voor de tips.. ik ga er is naar kijken, iets wat te combineren valt met mijn vriendin is inderdaad leuk om te proberen.

  En voor iedereen inderdaad een goede tip die Wiki! Had ‘m zelf al gezien.

  Ben benieuwd wat jij nog gaat testen!

 3. Tyler schreef:

  Leuke review. Ik heb al een paar jaar een Rock-Off toy in bezit, vind het een fijn dingetje, maar het lukte mij zeker niet om er een echte ‘progasm’ mee te krijgen. Sinds een aantal weken in het bezit van een Nexus Revo Stealth…… uhhhhhhmmmm…. ik ben sindsdien een ander mens….. ;)
  En JT weet wel wat ik bedoel volgens mij (je gaf hem een hoge score)

 4. Bob Walberg schreef:

  Eerst 1 jaar terug een Aneros aangeschaft, ca 1,5 cm, in het begin lukte het niet om naar binnen te krijgen maar na weken oefenen lukte dat, jammer genoeg zit er geen motor in. Door de positieve ervaring ook een Nexus revo (intense) aangeschaft. Deze is dus duidelijk veel dikker dus het lukt mij hier nog niet mee. Maar misschien is het hier ook een kwestie van geduld en veel oefenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.