GAST REVIEW: WoW GENTLE O STIMULERENDE GEL

Ooit wonnen D. en E. de LELO Bruno! En… zij schreven voor mij zo’n fijne review over dit product dat ik ze nu af en toe vaker een speeltje stuur, in ruil voor een review hier op Climaximaal.nl. Dit keer speciaal voor E. een ‘stimulerende clitoris gel voor haar’ van het merk Wet! Hieronder lees je haar bevindingen!

Naam: WoW Gentle O
Producent: Wet
Prijs: € 15,95
Formaat: 15 milliliter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Voeg een extra dimensie toe aan je seksleven met deze opwindende stimulerende gel! Deze gel heeft een tintelend effect wanneer het wordt aangebracht op de clitoris en schaamlippen.’
Is dat ook zo: Nee
Score: 1/10

Al een tijdje geleden kregen wij van jou een speeltje opgestuurd om eens uit te testen: de Gplug. Dit speeltje maakte vooral D. heel blij, maar dat zal je al wel gemerkt hebben aan zijn review (GAST REVIEW: GPLUG BUTTPLUG) . Als leuke verrassing zat er ook nog een cadeautje voor mij bij: ‘wOw Gentle O’, een stimulerend gelletje van het merk Wet. Na het aanbrengen op de clitoris zou men een tintelend en warm gevoel moeten ervaren, wat dan weer zou zorgen voor meer opwinding en dus betere seks voor haar. Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van chemisch spul op mijn mooie kutje, maar hé, alles moet toch eens getest worden! Dus dat deed ik…

De naam van het gelletje klinkt veelbelovend, ‘wOw Gentle O’. Op de site geeft men een interessante verklaring voor de gekozen naam, ik citeer letterlijk: ‘Deze gel staat erom bekend vrouwen letterlijk ‘OMG WOW’ te laten uitschreeuwen tijdens het gebruiken en zorgt er zelfs voor dat ze hun partner daar en dan de liefde verklaren tot het einde der tijden, of toch tenminste tot wanneer het tintelende gevoel stopt… Datgene van de twee dat eerst komt.’ Yeah right. Het enige wat het gelletje mij deed roepen (of eerder teleurgesteld deed zeggen) was: ‘OMG, dit doet echt niks’.

Ik voel weinig van die WoW Gentle O

De tube is redelijk klein (15 milliliter), maar je moet volgens de handleiding zo’n kleine hoeveelheden gebruiken (een druppeltje zo groot als een erwt ongeveer), dat je tot 75 keer ‘plezier’ zou kunnen hebben aan het gelletje. Eén keer was eigenlijk al genoeg voor mij, want veel effect had het dus niet. Na het aanbrengen kwam er na een tijdje wel een warm gevoel, maar ik voelde niet meteen iets tintelen ofzo. Ik vind dat je het een beetje kan vergelijken met het gevoel van tandpasta op je lippen: fris en warm tegelijk, maar niks speciaals. Er zit ook effectief munt in de gel verwerkt, dus misschien was tandpasta wel gewoon het uitgangspunt voor dit gelletje. De bedenker zal wel gedacht hebben: Tandpasta op je clit smeren is nu misschien niet zo’n goed idee, dus laten we er gewoon een gelletje met munt voor maken. Het gevoel zou ook 20 minuten aanblijven volgens het verkoopspraatje, maar na een dikke 5 minuten voelde ik er al niets meer van. Het was dus al bijna uitgewerkt voor het helemaal ingesmeerd was en we goed en wel aan onze vrijpartij konden beginnen.

Ronde 2

Ik moet zeggen, ik ben geen opgever en toegegeven: soms valt de tweede keer veel beter mee. Jammer genoeg, ik moet jullie teleurstellen, niet in dit geval. Ik probeerde het nog eens met iets meer gel (een hele dikke erwt), maar dit maakte geen enkel verschil. Er kwam weer even een ‘tandpastagevoel’, maar ik had nog altijd niet de neiging om ‘OMG WOW’ uit te roepen (wel om D. eeuwige liefde te verklaren, maar daar heb ik sowieso geen gelletje voor nodig).

Ronde 3

Ik gaf echter nog niet op, want driemaal is scheepsrecht gaat het gezegde. Ik bedacht mij ook dat ik misschien niet de ideale testpersoon was. Want, ik moet eerlijk zijn, ik heb al met meer gelletjes slechte ervaringen gehad. Zo kochten D. en ik even geleden ook al eens de Lovers Connect gel van Durex. Dat zijn twee gelletjes, eentje voor hem en eentje voor haar. Bij D. had dit een leuk tintelend effect, maar bij mij deed het gelletje niet echt wat het moest doen. Het zou voor een lekker warm gevoel en extra plezier moeten zorgen, maar ik kreeg er meer het gevoel van dat ik een hete peper in mijn kutje had gestoken: net ietsje té warm dus. Omdat mijn vagina misschien dus gewoon niet zo’n fan is van gelletjes, leende ik de WoW Gentle O-tube eens uit aan een vriendin. Maar zij kon mij jammer genoeg ook niet meer vertellen dan ‘Ik voelde er niet veel van’ en ‘Het ruikt naar tandpasta.’

Conclusie

DUS: genoeg woorden vuil gemaakt aan dit gelletje: 1/10 (toch nog eentje voor de goed geprobeerde, maar niet ingeloste naam van het speeltje) en zo bespaar ik jullie allemaal weer een erwt chemisch spul op jullie kutjes! You’re welcome!!

DE WoW GENTLE O STIMULERENDE GEL IS HIER TE KOOP (€ 15,95) >>

Thanks E. voor deze fijne review én het goede advies! Geen erwt met chemisch spul op onze kutjes!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Dank je wel :-) Leuke review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.