WTF WOENSDAG: CUPCAKE GLIJMIDDEL

cake glijmiddel
De cupcake vibrator (klik op de link voor mijn review) was overduidelijk niet genoeg om Libelle-vrouwtjes aan het neuken te krijgen! Nee, er moest nog zwaarder geschut aan te pas komen! En zie hier; glijmiddel met een cupcake-smaakje. Dus een deegsmaakje. Kots. ZUCHT EN STEUN! Er zijn zelfs 4 verschillende smaken van deze ‘personal lubricant’ van het merk Cake, te weten; Red Velvet, Cookie Dough, Devil’s Food en Angel’s Food. Een flesje van 235 ml kost rond de 15 dollar, maar het spreekt voor zich dat je deze mierzoete troep niet op je lijf moet gaan smeren (en zeker niet in lichaamsopeningen) (suiker!!!) (gevaarlijk!!!). Te koop bij www.amazon.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Als ik cupcakes wil proeven, dan maak ik wel cupcakes….. glijmiddel hoef ik niet te proeven, dat hoeft alleen maar te doen waar het voor bedoeld is…. (motorolie is er toch ook niet in smaakjes? wat een bezopen iets)

    xx

    • Luna schreef:

      Oh, erg hè??? Ik heb in mijn zoektocht naar weirde dingen nog veel meer bizars gevonden qua glijmiddel… met MARMITE-smaak! KOTS!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.