LUNA GEEFT EEN GRATIS SEKSPAKKET VOOR MANNEN WEG

give away gratis sekspakket voor mannen gratis
Gratis! Altijd het goede woord voor veel reacties hier op de site, haha! Deze week geef ik weg; 1 sekspakket voor mannen! Ik had het eigenlijk naar J.T. gestuurd om te testen, maar aangezien hij al voorzien was van bovenstaande producten én aangezien de Rocks Off O-Boy prostaat massager er eentje voor beginners is, vond hij het een beter idee om alles te verloten. Wat zit erin? De Rocks Off O-Boy prostaatmassager dus, beschikbaar gesteld door het mannetje van Mytenga.nl (waarvoor mijn dank!). En… een anaaldouche van Nexus en een fles Nexus Slide glijmiddel (op waterbasis, dus geschikt om te gebruiken met siliconen speeltjes) (deze 2 producten werden beschikbaar gesteld door Nexus zelf). Hoe kun je winnen? Op de gebruikelijke manier; door een reactie hieronder achter te laten. Wil ik er iets voor terug? Ja! Ik zou het echt heel erg leuk vinden als iemand (een man dus) die nog nooit heeft geëxperimenteerd met een prostaatmassage dit pakketje zou winnen én daarover een review zou willen schrijven voor deze site. Uiteraard wordt de review anoniem gepubliceerd (en ik verwacht geen review van 2000 woorden, maar een leuk verhaaltje kan ik erg waarderen). Dus… Iets voor jou? Of voor jouw partner? Laat een berichtje achter. Ik maak de winnaar zondag 11 januari om 20:00 bekend!

Update: Sorry mannen (en vrouwen) een paar uur te laat (was in slaap gevallen, ja, sorry hoor)… Maar… de winnaar is: DeArie! Gefeliciteerd! Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd! Dus… het pakket komt naar je toe! Ik ben heel erg benieuwd naar je review!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Anne schreef:

  Heej!

  Natuurlijk win ik dit pakket graag. En ik wil graag uitgebreid verslag doen van de eerste keer dat ik met een prostaatmassager aan de gang ga..

  Groet!

  Anne (jajaja, tis ook een jongens naam!)

 2. woordenaar schreef:

  Hahaha, ja, doe eens gek.

 3. Jolanda & Wim schreef:

  Hallo Luna, we volgen je blog al lang en hebben al vaker door je tips kwaliteits sexspeeltjes gekocht.
  Nu is er ook eens iets voor mijn vriendje erbij.
  Nee hij heeft nog nooit geëxperimenteerd met een prostaatmassage , maar voor alles moet de eerste keer zijn, zeker na de testverslagen van je Testman J.T. ben ik eens benieuwd of hij het wat vind.
  Dus zo ik graag mee willen doen en deze set bij hem eens uit proberen.

  Groetjes Jolanda en natuurlijk Wim

 4. Daniel schreef:

  Het lijkt me ontzettend spannend hier een samen met mijn lief te experimenteren!

  Groet
  Daniel

 5. Daniel schreef:

  Een keer dus, en dan bedoel ik niet 1 keer ;-)

 6. Wouter schreef:

  Deze wil ik graag een proberen en er mee experimenteren. Nog geen ervaring mee en wil het wel eens testen. Een review schrijven ga ik zeker doen!

 7. Freddy schreef:

  Ben gek op testen. Ik doe daarom graag mee.

 8. Inge schreef:

  Hahaha, super vet dat je nu dingen weg geeft voor mannen, vind ik leuk om te zien.
  Denk niet dat ik er mijn vriend gelukkig mee zou maken dus geef het pakket vooral aan iemand anders :P

 9. Henk schreef:

  Wel wat ervaring met buttplugs, maar hier helaas nog niet mee. Ben dan ook erg benieuwd hoe de Rocks off O-boy voelt en wat voor resultaten er mee te bereiken zijn :)
  Ook leuk omdat Nexus het betere merk is, maar voor mij normaal wat boven m’n budget.

 10. DeArie schreef:

  Hooi Luna/TJ,

  Een weggeef actie voor manen, wauw! Je site gaat nu echt de goede kant op met de reviews van Tj de laatste tijd en nu deze actie speciaal voor mannen. Het wordt echt een Unisex site, dé site voor onpartijdige reviews over sexspeeltjes naar mijn gevoel.

  En daar wil ik graag aan bijdragen als echte man, die wel de interesse heeft om weer een stapje verder te nemen. En ja.. dat is prostaatmassage. Dus hierbij wil ik graag meedoen met deze verloting, in ruil voor een goede/spannende/nieuwe ervaring voor mij. En een onafhankelijke prostaat massage review voor Climaximaal.nl.

 11. Lau schreef:

  Lijkt me leuk om eens bij mijn vriend te proberen. En achteraf zal ik hem uitgebreid verslag laten doen over wat hij ervan vind.
  Veel liefs

 12. Bob schreef:

  Ik heb al van alles gehad, poppen, fleshlights, meiki’s, mastrubators voor mannen, maar nog nooit een (echte) prostaatmasager dus kom maar op, dan test ik het meteen.

 13. Bob schreef:

  Ik heb al van alles gehad van poppen, fleshlights, meiki’s, rents, mastrubators maar nooit een (echte) prostaatmasager, dus kom maar op, dan test ik het meteen.

 14. John schreef:

  Hallo Luna,
  Uiteraard zou ik ook graag in aanmerking komen!
  Als liefhebber en voorvechter van ‘gezonde seks’ wil ik ook wel eens echte producten uitproberen.
  Maar ja… Dure dingen en ik heb geen geld daarvoor dus…
  Maar ik ben wel serieus als ik zeg dat ik alles zal proberen en er een eerlijke review over zal schrijven.
  En dat kan ik prima!

  Ben benieuwd.

  Groeten,

  John

 15. GD schreef:

  Heb wel al eens een buttplug gebruikt en een vinger in m’n poep gehad (heerlijk tijdens een bj trouwens), maar een speeltje voor de prostaat nog niet. Dit lijkt mij het ideale setje om daar verandering in te brengen.
  Is trouwens best een kinky idee vind je niet? Deze misschien (opgestuurd) krijgen door iemand die je niet ècht kent.

 16. Ben schreef:

  Hi Luna,

  Ik heb je site pas ontdekt, na een virtuele zoektocht naar mijn eerste speeltje! Ik ben al een tijd erg geïnteresseerd in het ontdekken van mijn kontje en heb m in ieder geval voor mezelf uit de taboesfeer gehaald ;). Heel graag wil ik de volgende stap nemen om er daadwerkelijk wat serieuzer me te spelen en was dus op zoek naar info en ideeën voor een eerste aankoop. De reviews van J.T. hebben me heel goed op weg geholpen en nog nieuwsgieriger en enthousiaster gemaakt (bedankt J.T.!). De rocks-off lijkt me een heel spannend en geil begin en wordt er stiekem al beetje opgewonden van als ik eraan denk hem uit te proberen. Ik ben trouwens pas afgestudeerd, 25 jaar en schrijf graag als ongeduldige beginneling een review over dit speeltje na hem uitgebreid getest te hebben ;)

 17. Marjan schreef:

  Leuk! Een mannen-weggeef-actie ;-) Ik doe niet mee, maar wilde je wel even laten weten hoe leuk ik het vind!

  xx

 18. Peter schreef:

  Hey Luna,

  Ook ik volg je site al een tijdje en kijk ook regelmatig of er nog nwe producten door jullie zijn getest.
  Deze lijkt me wel geil voor de prostaat ontdekking!

  Groetjes, Peter

 19. b schreef:

  Beste luna,

  Ik (22j) en mijn vriendin (21j) zijn dol op je site. We hebben er veel baat bij. Sinds me samenwonen proberen we van alles! Maar is altijd meer voor de vrouw dan voor mij. Daarom zou ik graag dit winnen. Hebben we ook is iets om te proberen bij mij!

  Graag stuur ik meer revieuws of wat er bij ons in het nachtkastje ligt.

  Mvg

  B

 20. Ben schreef:

  Mijn vrouw en ik kijken al tijden naar wat speeltjes om bij mij mee aan de slag te gaab. Vingers zijn leuk maar het mag best wat spannender, vinden wij!
  Ik zou hier heel graag mee spelen en je dan een goede review doen toekomen, lijkt me leuk ook om eens te doen!

 21. Martijn schreef:

  Ik zou het graag een keer willen proberen!

 22. Jan schreef:

  Heb al meerdere keren geprobeerd om hier iets voor mijn vriendin te winnen, maar nog nooit gelukt. Misschien lukt het nu wel voor mezelf? ;-)

 23. J.T. schreef:

  Leuk te zien dat er toch meer en meer mannen geinteresseerd zijn in dit soort toys
  Om maar niet te spreken van de vrouwen die dit voor hun man willen winnen ;-)
  Naja en 2 van de 3 prijzen zijn ook prima bruikbaar voor dames….. (

 24. RAF schreef:

  Hé Luun, leuk al die win acties. Natuurlijk willen wij graag deze prostaat massager winnen. Ook leuk om eens een mannenspeeltje toe te voegen aan onze collectie. En natuurlijk kunnen we een review schrijven als je dat graag wil.

 25. Rob schreef:

  Een mannenspeeltje, het is nieuw voor me…

 26. Benny schreef:

  Mijn partner en ik zijn stilletjes aan wat meer aan het experimenteren, waarbij ook anaal aan bod komt maar tot nu toe altijd vooral met haar. Zelf vind ik het vooral een eng idee maar ben ik toch ook wel nieuwsgierig waarbij ik moet toegeven dat ik denk dat de meegeleverde anaaldouche toch wat angsten kan wegnemen :). Verder ben ik (en mijn partner) dus wel nog een compleet groentje op dit gebied maar zijn we nieuwsgierig en voorzien we je dus ook met plezier van die beginner’s review van het pakket moesten we tot de winnaar behoren.

  • Benny schreef:

   Ik lees net dat ik mezelf een beetje tegenspreek omdat ik eerst vertel dat we ook een beetje anaal experimenteren maar dan met haar waarna ik erna zeg een compleet groentje te zijn samen met mijn partner, zo zien we elkaar echter ook omdat het ge-experimenteer zich tot nog toe heeft beperkt tot een enkele keer een verkennende stap in die richting ;)

 27. rick schreef:

  Ik heb een aantal buttplugs geprobeerd en heb een vibrerende jelly (fuckiwucki) buttplug gehad, maar die heb ik weggegooid, omdat weekmakers stom zijn.
  Deze lijkt me wel wat!

 28. Demonprince schreef:

  Behalve vroeger een thermometer en een zetpil is er nog nooit iets anders in gegaan. Iets nieuws om eens te proberen…

 29. Liza schreef:

  BRING IT ON and let the games begin :-)
  For sure dat m’n vent ervoor open staat om dit eens te testen en daarnaast ook eens erg fijn voor mij om handjes en vingers te kunnen inzetten op andere plekjes enzo.
  Super geil idee!!! :-) :-)
  X Liza

 30. Jason schreef:

  Ik ben hartstikke straight hetero. No homo. Wel ervaring erin. Bij me vriendin dan haha. Zelf nog zo maagd van achter als maar kan hahaha. Maar als ik zou winnen. Dan zou ik het zeker proberen en een eerlijke review sturen naar jou. Zolang je me naam dan wel weglaat.

 31. Dennis schreef:

  Man 35 jr getr zkt cntct mt donkere verwenner, hygiëne en glijdbaarheid is vereiste. In ruil voor originele en eerlijke review.

 32. DeArie schreef:

  Wauw! Bedankt Luna.

  Heren en dames wees niet getreurd, er komen vast en zeker nog meer weggeef acties op Climaximaal dit jaar, gewoon lekker terug blijven komen! Dan zie je binnenkort mijn eerste ervaring met dit speeltje ook voorbij komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.