VIBRATOR AANBIEDING: WE-VIBE 3 MET 80 EURO KORTING!

We-Vibe3
Het is mijn Heilige taak om jullie van de allerbeste vibratordealtjes in Nederland op de hoogte te brengen! En dan niet van die dealtjes die ik sowieso bijna dagelijks in m’n mailbox krijg! Want… een ‘Nu, alle vibrators met 20% korting’ betekent bij de meeste online seksshops vaak dat je alleen de geselecteerde (yukiyuki) vibrators met die korting kunt krijgen. En bij de PABO win ik inmiddels elke week wel ‘een elektronicageschenk’, een ‘gratis citytrip’ of ‘een mystery cadeau’, maar dan moet ik wel eerst even wat bij ze gaan kopen en uiteindelijk staat er in de kleine lettertjes dat alleen de allereerste besteller die citytrip wint. Misleiding. Bah. Gatverdamme! Maar… de We-Vibe 3 kun je nu ECHT met 80 euro korting bestellen in ‘mijn’ seksshop. Maar dus echt! En de We-Vibe 3 vind ik nog steeds de allerbeste We-Vibe uit de serie! De We-Vibe 4 heeft mij nooit echt plezier kunnen brengen, of eigenlijk mij wel (dus voor sologebruik), maar ze hebben de vorm van de We-Vibe dusdanig veranderd dat hij niet lekker meer zit als je ‘m samen gebruikt (en daar is-ie dus eigenlijk voor bedoeld, want het is een partnervibrator). De We-Vibe 3 is (waarschijnlijk tot de voorraad op is) te koop in de kleuren paars, robijnrood en turquoise. Het handige van deze We-Vibe 3 is (in tegenstelling tot z’n voorgangers) dat je ‘m op kunt laden door ‘m in het doosje te zetten (het oplaadsnoertje gaat dan in het stopcontact). De We-Vibe 3 ‘klikt’ dan met een magneetje vast. En… de We-Vibe 3 heeft ook een afstandsbediening waarmee je tijdens het vrijen gemakkelijk door het menu kunt scrollen om het vibratiepatroon aan te passen, maar waarmee je ‘m ook gemakkelijk uit kunt zetten (dit laatste is vooral een heel groot pluspunt)! Dus! Ik vind € 59,95 geen geld voor zoveel technische dingetjes! Ik zeg; doen! Je vindt ze: HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jaap schreef:

  TIP: Gebruik kortingscode LOVE
  Scheelt weer paar euro!:D

 2. Inge schreef:

  Goede tip! Ga er naar kijken, super :D

 3. Ilse schreef:

  Al heb ik momenteel geen partner om deze mee uit te proberen, ik heb hem toch per direct besteld! Mijn ex en ik waren ontzettend nieuwsgierig naar de We Vibe maar vonden hem toch wel erg prijzig. Voor dit geld kan ik hem dan niet laten liggen! Dus wanneer hij er is stop ik hem ergens weg totdat ik iemand heb om hem mee uit te proberen, haha. Ontzettend bedankt voor deze tip Luna!

 4. Guido schreef:

  En dat zo vlak voor Valentijnsdag… Eergisteren besteld, gisteren ontvangen, morgen aan mijn vriendinnetje geven. Of vanavond, want de avond voor Valentijnsdag kan vast ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.