WAND VIBRATOR HOUDER

wand vibrator houder
Ik weet niet precies of ik dit nu een geniale uitvinding vind of totale nonsens. Ik weet wel dat mijn Europe Magic Wand regelmatig, na gebruik, gewoon op de grond belandt. En dat-ie dus regelmatig, onverrichter zaken, op de grond ligt stof te happen. En ja, I know, voor gebruik moet je je seksspeeltje eigenlijk sowieso even afspoelen om ‘m helemaal stofvrij te maken, maar vaak heb je daar geen zin in, of geen tijd voor (1 minuut is soms dus waaaaayyy te lang), dus dan gebruik je ‘m maar gewoon precies zoals-ie een minuut geleden nog op de grond lag. Even om mezelf ietwat recht te praten; échte vibrators (als in staafvibrators) maak is dus voor (en na) gebruik wél altijd helemaal klinisch schoon met zeep en toycleaner en the whole shebang, maar m’n wand vibrator, ja, die gaat dus nergens naar binnen en hoef ik vaak maar heel eventjes tegen m’n klit te houden om tot een orgasme te komen en dan ben ik nog niet eens nat, dus eh… do as I say, don’t do as I do! Maak je seksspeeltjes na gebruik altijd schoon en houd ze voor gebruik ook nog eventjes onder de kraan om alle stof te verwijderen.

Met de ‘wand vibrator houder’ kun je je wand vibrator (je kunt alle soorten wand vibratoren vastzetten in deze verstelbare houder) een soort vaste plek geven, zodat je er handsfree van kunt genieten. De arm van de houder is stevig, maar buigzaam, dus kan je de vibrator altijd in de juiste hoek plaatsen (aldus het verkooppraatje). Mij lijkt-ie superhandig om aan een stoel te bevestigen (of aan m’n kantoortafel) (maar ja, ook wel weer heel erg eh, in het zicht), maar ik vraag me af of de lengte van de arm genoeg is om er ook in bed op een optimale manier van te genieten. Maar… leuk bedacht, dat wel.

DE WAND VIBRATOR HOUDER IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lola schreef:

    Voor dat geld berg ik hem zelf wel op, of vraag ik mijn vriend hem vast te houden voor me. En dan gebruik ik die 90 euro wel om een prachtig mooi nieuw speeltje erbij te kopen ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.